Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

Na as ir gi su vyru juokiausi lotuliukas.gif ,nepyk,bet tie personazai man tokie juokinki pasirode ypac ta akusere su nubrozdinta nosim.galvoi susidariau toki portreta(stora,sena ir dar su nubrozdinta nosim),taip musu mociutes snek(,vaikeli,vaikeli...) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2008 08 05, 22:01)
Na as ir gi su vyru juokiausi lotuliukas.gif ,nepyk,bet tie personazai man tokie juokinki pasirode ypac ta akusere su nubrozdinta nosim.galvoi susidariau toki portreta(stora,sena ir dar su nubrozdinta nosim),taip musu mociutes snek(,vaikeli,vaikeli...) biggrin.gif

o man atvirkščiai portretas jos : plona maža apkirpta kaip iš internato pabėgus nu bliuduku sena, pageltonavus ir dar nubrozdinus nosį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Istorija butu tikrai labai smagi ir verta 10 balu, bet... Man ir labai kliuva tas "diedas", brrr... Skamba labai baisiai... Kodel negalima rasyt mano vyras arba tiesiog vardu ivardint... g.gif

Nezinau kodel, bet tas "diedas" man kelia asocialumo ispudi...

P.S. idomu, o kaip jusu antros puses reaguoja i ta "dieda"... g.gif
Atsakyti
Linksma istorija lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2008 08 06, 10:28)
Istorija butu tikrai labai smagi ir verta 10 balu, bet... Man ir labai kliuva tas "diedas", brrr... Skamba labai baisiai... Kodel negalima rasyt mano vyras arba tiesiog vardu ivardint... g.gif

turbut tie "diedai" mus karts nuo karto bobom pavadina... tiesiog myli ir vadina kaip kas moka:) o zhmogaus pavadinimu nepakeisi (o gaila) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2008 08 06, 11:28)

ne nu o kuo diedas blogai? blink.gif
antra puse niekaip nereaguoja, naturaliausiai priima, nu cia sugalvok tu man del tokio dailaus pavadinimo kaip tais blogai reaguot
pavadinciau kokiu bragiausiuoju va tada tai tikrai apopleksija zmogu istiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 06 rugpjūčio 2008 - 18:23
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 08 06, 20:23)
ne nu o kuo diedas blogai? blink.gif
antra puse niekaip nereaguoja, naturaliausiai priima, nu cia sugalvok tu man del tokio dailaus pavadinimo kaip tais blogai reaguot
pavadinciau kokiu bragiausiuoju va tada tai tikrai apopleksija zmogu istiktu

Tai taip, kaip kas nori, taip tas vadinas tongue.gif Visokie katinai, princes man ir lygiai tiek pat baisus kaip ir brangiausieji... Gaunasi cukrus cukruotas... Gal prie to diedo reikia priprasti arba butu geriau pamatyti realiai, kaip tai atrodo ir skamba! Bet is draugiu nei viena diedu nevadina... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2008 08 07, 09:19)
Tai taip, kaip kas nori, taip tas vadinas tongue.gif  Visokie katinai, princes man ir lygiai tiek pat baisus kaip ir brangiausieji... Gaunasi cukrus cukruotas... Gal prie to diedo reikia priprasti arba butu geriau pamatyti realiai, kaip tai atrodo ir skamba! Bet is draugiu nei viena diedu nevadina... cool.gif

smile.gif Niam! dafai darugaujam smile.gif) tada turesi ir tokia podruzhke smile.gif drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 01 21, 11:58)
Iš anksto atsiprašau tų mamyčių, kurioms gimdymas prilygsta didžiausiam gyvenimo stebuklui. Mano istorija gal kiek kitokia, nors, aišku, Liepa yra mano didžiausias gyvenimo stebuklas wub.gif

idomi labai istorija, labai juokingai per jumoro prizme papasakojai, baba jaga tikrai labai geras personazas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
kazkada skaiciau sita istorija.. kai dar nestuke.gif Niu jau kaip istrigo - ..ir Baba jega istrigo... thumbup.gif lotuliukas.gif Ogi kai nuvaziavau gimdyt -spekit kas i gimdykla izenge i kuoda suristais tamsiais plaukais - ogi Baba jega doh.gif - ir juokas ir baime ta akimirka apeme biggrin.gif biggrin.gif ...beje - ziuriu ji tai ivaldzius "guodimo" gimdykloje mena biggrin.gif blink.gif - tais paciais zodziais ir man kalbejo lotuliukas.gif

Linkejimai jums nuo musu 4u.gif
Atsakyti
niu pasisakysiu ir as, negrazu gal taip sakyt bet juokiaus susirietus net rauksleles juoko atsirado, lotuliukas.gif super istorija thumbup.gif sunki pradzia buvo isgimdyt ta padariuka bet va diedas padejo kaip bebutu linksma drinks_cheers.gif aukit didutes ir sveikutes 4u.gif o tomkurios cia per daug neigiamai sneka pazvengciau ju istorija skaitydamos-juk gimdymas nera saldus manes tas laukia bet vis prisiminsiu ta baba jaga, saunuole tiu mamyte smile.gif
Atsakyti
4u.gif Man asmeniškai patiko ir tikrai privertė nusišypsoti "tavaip" papasakota tavoji gimdymo istorija! user posted image
Atsakyti