Tai čia, žiūriu, vėl didžiulės rietenos buvo kilę?
Man pvz. abejonių nekyla, kad nors Liepa ir kankino mamą, mama ją laaaaaa-bai stiiiiip-riai myyyyy-li...
O Melodi dar sykį linkiu sėkmės ir laimės didelės, plius kantrybės - nes parašius istoriją TOKIU Sruogišku stiliumi, jos tikrai dar reikės ilgai - iki 50 puslapio...
Visu situ kivircu esme tame, kad vienos i istorija ziuri kaip i literaturini bandyma, o kitos viska priima tiesiogiai ir "uz gryna piniga".
Neverta pyktis. Man istorija patiko - isimintina.
Neverta pyktis. Man istorija patiko - isimintina.
NUOSTABI istorija .Tikrai neeilinė .
Realistine istorija. Viskas gyvenimiska, man taip pat patiko . O be to, kiekviena skirtingai ruosiames vaikuciu atejimui, nevienodai pernesame skausma, kiek zmoniu tiek nuomuoniu .
Istorija grazi, bet labai jau nemoksiskas minciu destymas turetum savo "diedui" ir "BabaJegai" but dekinga uz dukrytes padejima ateiti i si pasauly... manau biskeliuka perlenkei lazda
super istorija
Tai gimdymo istorija, kuria skaityti negimdziusiai - nepatariama galima tikrai isgasdint....manes patyrusios gimdymo džiaugsmus tai negasdina. ..aš vis dar noriu vel tai patirti ..istorija man žiauriai nepatiko
Žiurint pro jumoro prizme - kalbant viskas atrodo vienaip..kai tai išrašyta, nepažystant rašytojo, jo šeimos santykių asmeniškai, priimi taip kaip parašyta... O parašyta tai
Žiurint pro jumoro prizme - kalbant viskas atrodo vienaip..kai tai išrašyta, nepažystant rašytojo, jo šeimos santykių asmeniškai, priimi taip kaip parašyta... O parašyta tai
QUOTE(Žmona @ 2008 06 17, 14:01)
Tai gimdymo istorija, kuria skaityti negimdziusiai - nepatariama galima tikrai isgasdint....manes patyrusios gimdymo džiaugsmus tai negasdina. ..aš vis dar noriu vel tai patirti ..istorija man žiauriai nepatiko
O man priešingai, istorija bene geriausia iš visų
Superinis stiliukas, žinoma, jei pasakotum gyvai, būtų visai nulūžimas... Nesu gimdžiusi, ir kol kas nesiruošiu (na, iš šventos dvasios tik vienas buvo, bet tai neeilinė istorija), bet nuo gimdymo (kada nors būsimo) visiškai neatbaidė...
Šaunuolė
atsiprashau "mamu-jautruoliu" , bet man pati liepos ir istorijos autore atrodo labai shauni moterele... ir istorija su sveiku humoru ir be jokiu seilejimusi apie "nuostabiasias akimirkas" "uzliejancia meiles banga" ir pan... ash per pati gimdyma ten pat irgi lb panashiai jauchiausi todel labai puikiai isivaizduoju visus kosmosus ir balsus ish kazkur ir dar ta "daikta violetini" nu zodziu....super istorija:)
labai patiko pasakojimo stilius prisikikenau.
manau, kad ryškūs personažai, ryškiais pavadinimais, čia labai gerų prieskonių prideda. nes MB (mylimiausias, švelniausias) ir mano angeliška akušerė, kurią dievinu ir dėkoju - jau gerokai nusvalkioti
žodžiu man patiko, kad niekas nesiseilėja šioje istorijoje
QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 08, 08:41)
Istorija grazi, bet labai jau nemoksiskas minciu destymas turetum savo "diedui" ir "BabaJegai" but dekinga uz dukrytes padejima ateiti i si pasauly... manau biskeliuka perlenkei lazda
manau, kad ryškūs personažai, ryškiais pavadinimais, čia labai gerų prieskonių prideda. nes MB (mylimiausias, švelniausias) ir mano angeliška akušerė, kurią dievinu ir dėkoju - jau gerokai nusvalkioti
žodžiu man patiko, kad niekas nesiseilėja šioje istorijoje