Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

Tai čia, žiūriu, vėl didžiulės rietenos buvo kilę? doh.gif
Man pvz. abejonių nekyla, kad nors Liepa ir kankino mamą, mama ją laaaaaa-bai stiiiiip-riai myyyyy-li...
O Melodi dar sykį linkiu sėkmės ir laimės didelės, plius kantrybės - nes parašius istoriją TOKIU Sruogišku stiliumi, jos tikrai dar reikės ilgai - iki 50 puslapio...
Atsakyti
Visu situ kivircu esme tame, kad vienos i istorija ziuri kaip i literaturini bandyma, o kitos viska priima tiesiogiai ir "uz gryna piniga".

Neverta pyktis. Man istorija patiko - isimintina.
Atsakyti
ahm, kadangi mano žinutes ištrynė, tad pasikartosiu - PATIKO istorija good.gif
Atsakyti
NUOSTABI istorija .Tikrai neeilinė thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Realistine istorija. Viskas gyvenimiska, man taip pat patiko thumbup.gif . O be to, kiekviena skirtingai ruosiames vaikuciu atejimui, nevienodai pernesame skausma, kiek zmoniu tiek nuomuoniu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Istorija grazi, bet labai jau nemoksiskas minciu destymas doh.gif turetum savo "diedui" ir "BabaJegai" but dekinga uz dukrytes padejima ateiti i si pasauly... manau biskeliuka perlenkei lazda blush2.gif
Atsakyti
super istorija thumbup.gif
Atsakyti
Tai gimdymo istorija, kuria skaityti negimdziusiai - nepatariama unsure.gif galima tikrai isgasdint....manes patyrusios gimdymo džiaugsmus tai negasdina. ..aš vis dar noriu vel tai patirti biggrin.gif ..istorija man žiauriai nepatiko cool.gif
Žiurint pro jumoro prizme lens.gif - kalbant viskas atrodo vienaip..kai tai išrašyta, nepažystant rašytojo, jo šeimos santykių asmeniškai, priimi taip kaip parašyta... mirksiukas.gif O parašyta tai rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 06 17, 14:01)
Tai gimdymo istorija, kuria skaityti negimdziusiai - nepatariama  unsure.gif galima tikrai isgasdint....manes patyrusios gimdymo džiaugsmus tai negasdina. ..aš vis dar noriu vel tai patirti  biggrin.gif ..istorija man  žiauriai nepatiko  cool.gif
Žiurint pro jumoro prizme  lens.gif - kalbant viskas atrodo vienaip..kai tai išrašyta, nepažystant rašytojo, jo šeimos santykių asmeniškai, priimi taip kaip parašyta...  mirksiukas.gif O parašyta tai  rolleyes.gif

O man priešingai, istorija bene geriausia iš visų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Superinis stiliukas, žinoma, jei pasakotum gyvai, būtų visai nulūžimas... Nesu gimdžiusi, ir kol kas nesiruošiu (na, iš šventos dvasios tik vienas buvo, bet tai neeilinė istorija), bet nuo gimdymo (kada nors būsimo) visiškai neatbaidė... 4u.gif
Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau, kad juokiuosi, et susilaikyti negaliu lotuliukas.gif na super istorija thumbup.gif matyt gimdydama taip nebegalvosiu cool.gif aukit dideles ir grazios!
Atsakyti
atsiprashau "mamu-jautruoliu" , bet man pati liepos ir istorijos autore atrodo labai shauni moterele... ir istorija su sveiku humoru ir be jokiu seilejimusi apie "nuostabiasias akimirkas" "uzliejancia meiles banga" ir pan... ax.gif ash per pati gimdyma ten pat irgi lb panashiai jauchiausi blush2.gif todel labai puikiai isivaizduoju visus kosmosus ir balsus ish kazkur biggrin.gif ir dar ta "daikta violetini" biggrin.gif nu zodziu....super istorija:) thumbup.gif
Atsakyti
labai patiko pasakojimo stilius thumbup.gif prisikikenau.

QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 08, 08:41)
Istorija grazi, bet labai jau nemoksiskas minciu destymas  doh.gif  turetum savo "diedui" ir "BabaJegai" but dekinga uz dukrytes padejima ateiti i si pasauly... manau biskeliuka perlenkei lazda  blush2.gif

manau, kad ryškūs personažai, ryškiais pavadinimais, čia labai gerų prieskonių prideda. nes MB (mylimiausias, švelniausias) ir mano angeliška akušerė, kurią dievinu ir dėkoju - jau gerokai nusvalkioti

žodžiu man patiko, kad niekas nesiseilėja šioje istorijoje
Atsakyti