Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

QUOTE(Melodi @ 2008 03 07, 12:38)
tai siulau perskaityt is naujo pradedant nuo pirmojo sakinio 4u.gif

aciuks.gif visoms smile.gif

Kaip aš Tave užjaučiu dėl tų durnų komentarų doh.gif Ką gali su tokiais žmonėm pakalbėt, padiskutuot schmoll.gif skaito paraidžiui, nors tu ką. Jaučiu, skaityt nemoka lotuliukas.gif kol iki sakinio pabaigos paskaito, pamiršta pradžią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 03 07, 14:24)
Kaip aš Tave užjaučiu dėl tų durnų komentarų doh.gif  Ką gali su tokiais žmonėm pakalbėt, padiskutuot  schmoll.gif skaito paraidžiui, nors tu ką. Jaučiu, skaityt nemoka  lotuliukas.gif kol iki sakinio pabaigos paskaito, pamiršta pradžią  bigsmile.gif

Nu ne visos tokios protingos kaip tu hihihi.gif
Atsakyti
biggrin.gif man patiko tavo istorija, ypac skliausteliuos thumbup.gif tai viena is tu istoriju kurias patartina ir leistina jautresnem nestuke.gif skaityt 4u.gif o i komentarus tai ziurek kaip ir i gimdyma-rasyk ka garsiai atsakytum, o sklausteliuos pridek dar savo savaip biggrin.gif tada ne tik istorija bet ir komentarai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 03 07, 14:14)
biggrin.gif  man patiko tavo istorija, ypac skliausteliuos  thumbup.gif  tai viena is tu istoriju kurias patartina ir leistina jautresnem  nestuke.gif  skaityt  4u.gif  o i komentarus tai ziurek kaip ir i gimdyma-rasyk ka garsiai atsakytum, o sklausteliuos pridek dar savo savaip  biggrin.gif  tada ne tik istorija bet ir komentarai  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif Reikia moket tokius dalykus priimti su jumoru. Pati gimdziau du vaikus ir zinau viska, kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 03 07, 13:24)
Kaip aš Tave užjaučiu dėl tų durnų komentarų doh.gif  Ką gali su tokiais žmonėm pakalbėt, padiskutuot  schmoll.gif skaito paraidžiui, nors tu ką. Jaučiu, skaityt nemoka  lotuliukas.gif kol iki sakinio pabaigos paskaito, pamiršta pradžią  bigsmile.gif

sutinku 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smagiai parašyta thumbup.gif
Atsakyti
super duper istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sekmes jums,ir kad greiciau uzsimirstu tos blogybes biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi negraziai nupasakota istorija. gi motina kalba. viska ir be cukraus buvo galima papasakoti, be jokiu "diedas", "boba" ir t.t. g.gif
Atsakyti
o man patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fainai papasakota thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 29 gegužės 2008 - 22:50
QUOTE(Melodi @ 2008 02 03, 23:40)
Aha, dar apie cigaretes kisenej pamirsau parasyt, ir apie rukalu kvapeli nuo akuseres doh.gif  lotuliukas.gif

nu jaaa blink.gif

QUOTE(naitas @ 2008 03 07, 13:24)

drinks_cheers.gif

puiki istorija, tikrai, kaip kažkuri minėjo, antras "Dievų miškas" thumbup.gif aukit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Diskusiju daug, bet juk kiekvienas zmogus turi savo nuomone ir tikrai nereikia pykti, jei nuomones nesutampa.

as manau, kad istorija staciokiska ir kaip daugelis sako, be prieskoniu, tai manau, kad butent buvo pasirinktas toks pasakojimo stilius ir siekta, kad istorija skambetu kitaip nei visu......

nepajutau meiles vaikui.....

Atsakyti
QUOTE(Misiutx @ 2008 01 21, 17:53)
turbut pirma istorija kuri nepatiko  schmoll.gif  o tie diedai ir babos  doh.gif    schmoll.gif  g.gif

Nebuvo,kad nepatiko,bet aprašyta šiek tiek iš aukšto ..Man irgi užkliuvo diedas.. schmoll.gif
Atsakyti