Kvatoju is Taves, mamule
kaip bebutu, esi saunuole, optimiste, realiste ir fainuole
Sekmes auginant Liepa
Istorija liuks, o apie tas, kurioms nepatino kad neaprasyta apie ruzavus drugelius galiu pasakyt tik - duros jus, gyvenime nepatikesiu kad gimdymo metu plesiant nesuvokiamui nezmoniskui zveriskui skausmui jus galvojat kazka panasaus i "oi tuoj turesiu angelele, valio valio valio, oi, koks grazus pasaulis", galit nebent bobutei toki brieda papasakot. kai skauda tai skauda visoms, tik vienai labiau kitai maziau, viena garsiai gali aplinkinius issiuntinet ant triju raidziu, kita tyli.
Apskritai gimdymas kaip, pavadinkim, procedura, yra nemaloni, ziauriai ziauriai nemaloni, kazkokie grazus silti jausmai uzeina nebent jau tada, kai pragaras baigiasi, ir daug kas pasimirsta, bet kazkodel daug moteru labai jau megsta taip prigrazinti taip prisaldinti kad net vemt vercia, meluojat apie ta gimdymo grazuma ne tik kitiems bet ir pacios sau
Apskritai gimdymas kaip, pavadinkim, procedura, yra nemaloni, ziauriai ziauriai nemaloni, kazkokie grazus silti jausmai uzeina nebent jau tada, kai pragaras baigiasi, ir daug kas pasimirsta, bet kazkodel daug moteru labai jau megsta taip prigrazinti taip prisaldinti kad net vemt vercia, meluojat apie ta gimdymo grazuma ne tik kitiems bet ir pacios sau
Nu idomi diskusija gavosi Aciu visoms uz komentarus ir palaikancius ir smerkiancius O del santykiu seimoj, tai jie pas mus nuostabus, bet as niekada nevadinu saviskio brangiausiuoju, nes nemegstu saldumynu
QUOTE(Melodi @ 2008 01 21, 19:34)
Nu idomi diskusija gavosi Aciu visoms uz komentarus ir palaikancius ir smerkiancius O del santykiu seimoj, tai jie pas mus nuostabus, bet as niekada nevadinu saviskio brangiausiuoju, nes nemegstu saldumynu
nepyk.....
Melodi, super istorija O tos, kur cia labai loja, tai matyt is pavydo, kad pacios nesugeba per jumoro prizme pazvelgti i gyvenima. Daugiau tokiu istoriju - gyventi butu linksmiau !!!!
PS Duosiu savo DIEDUI paskaityt
PS Duosiu savo DIEDUI paskaityt
Linksma istorija! O visi epitetai ir personazai O tos kurios baisisi issakytomis mintimis turbut turejo itin lengva gimdyma arba i gyvenima ziuri pro rozinius akinius..nes pati kaupiuosi savo gimdymo istorijos aprasymui, ir tik plaukai siausias prisiminus visa ta kosmara, po kurio mano visos literaturines zinios apie naturalu kudikelio atejima i si pasauli ir pasiryzimas gimdyti be jokiu intervenciju baigesi komplikacijom tiek man tiek musu zirzaliukei si istorija - tikroviska, viena is nedaugelio cia paskelbtu..nes prisiskaicius SM pasaku vaziavau gimdyti musu dziaugsmelio kaip i svente..be reikalo. Jei sugalvosim maziukei dovanot sesyte ar broliuka- priimsiu sprendimus paremtus logika ir zinosiu ko laukti ir tiketis, aklai nesinaudosiu apsaldusiu nuo motinystes moteryciu patarimais, juk kiekvienam savo..vienos turi mylincius ir nuosirdzius diedus, o kitos mieliausius, brangiausius pupuliukus, kurie neverti tokiu vardu Sekmes panelytei Liepai ir jos teveliams
hmm, man iki vaiku dar tolokai, bet kartais kai pasnekam, tai as kazkaip susidomejau cezario pjuviu, nes mama kai papasakojo kaip mane gimde, tai as nenoriu o tas randelis pas moteris maciau maziukas, lieka, kur plaukiukai prasideda, kokios jusu mintys?
labai gera istorija ir labai mane prajuokino - iki asaru
Dideles sveikatos jums
Dideles sveikatos jums
Šaunuolė Puikiai ir su jumoru papasakota gimdymo istorija beje, aš taip pat jaučiausi pagimdžiusi savo pirmagimę. Ir šiurpinau savo drauges, kurios klausdavo, kap ten tas gimdymas. Tada paaiškindavau: įsivaizduokit, jums sukiša skėtį ten, jį išskleidžia ir tada jį reikia išstumti o kai parodė man mano brangiausiąją dukrytę, visą klykiančią ir raudoną, aiškindami, "kokia gražuolė", maniau, jog visi aplink išprotėjo Gražuole ir gyvenimo meile ji tapo vėliau
Sėkmės tau, brangioji, auginant savo gražuolę
Sėkmės tau, brangioji, auginant savo gražuolę