Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

Kvatoju is Taves, mamule lotuliukas.gif
kaip bebutu, esi saunuole, optimiste, realiste ir fainuole biggrin.gif
Sekmes auginant Liepa 4u.gif
Atsakyti
Istorija liuks, o apie tas, kurioms nepatino kad neaprasyta apie ruzavus drugelius galiu pasakyt tik - duros jus, gyvenime nepatikesiu kad gimdymo metu plesiant nesuvokiamui nezmoniskui zveriskui skausmui jus galvojat kazka panasaus i "oi tuoj turesiu angelele, valio valio valio, oi, koks grazus pasaulis", galit nebent bobutei toki brieda papasakot. kai skauda tai skauda visoms, tik vienai labiau kitai maziau, viena garsiai gali aplinkinius issiuntinet ant triju raidziu, kita tyli.
Apskritai gimdymas kaip, pavadinkim, procedura, yra nemaloni, ziauriai ziauriai nemaloni, kazkokie grazus silti jausmai uzeina nebent jau tada, kai pragaras baigiasi, ir daug kas pasimirsta, bet kazkodel daug moteru labai jau megsta taip prigrazinti taip prisaldinti kad net vemt vercia, meluojat apie ta gimdymo grazuma ne tik kitiems bet ir pacios sau
Atsakyti
Nu idomi diskusija gavosi smile.gif Aciu visoms uz komentarus ir palaikancius ir smerkiancius 4u.gif O del santykiu seimoj, tai jie pas mus nuostabus, bet as niekada nevadinu saviskio brangiausiuoju, nes nemegstu saldumynu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 01 21, 19:34)
Nu idomi diskusija gavosi smile.gif  Aciu visoms uz komentarus ir palaikancius ir smerkiancius 4u.gif  O del santykiu seimoj, tai jie pas mus nuostabus, bet as niekada nevadinu saviskio brangiausiuoju, nes nemegstu saldumynu biggrin.gif

blush2.gif nepyk.....
Atsakyti
Melodi, super istorija drinks_cheers.gif O tos, kur cia labai loja, tai matyt is pavydo, kad pacios nesugeba per jumoro prizme pazvelgti i gyvenima. Daugiau tokiu istoriju - gyventi butu linksmiau !!!!

PS Duosiu savo DIEDUI paskaityt tongue.gif
Atsakyti
Super aprasymas. Pati vis nerimauju del artejancio gimdymo, tai duok dieve tokia istorija prisiminti - tikrai palengves smile.gif
O tos kurios kritikuoja - durnos. Pas mus zodzio laisve, kaip nori, taip savo dieda ir vadini. As kai supykstu tai svolocium vadinu ir ka?
4u.gif autorei
Atsakyti
Linksma istorija! O visi epitetai ir personazai thumbup.gif O tos kurios baisisi issakytomis mintimis turbut turejo itin lengva gimdyma arba i gyvenima ziuri pro rozinius akinius..nes pati kaupiuosi savo gimdymo istorijos aprasymui, ir tik plaukai siausias prisiminus visa ta kosmara, po kurio mano visos literaturines zinios apie naturalu kudikelio atejima i si pasauli ir pasiryzimas gimdyti be jokiu intervenciju baigesi komplikacijom tiek man tiek musu zirzaliukei blink.gif si istorija - tikroviska, viena is nedaugelio cia paskelbtu..nes prisiskaicius SM pasaku vaziavau gimdyti musu dziaugsmelio kaip i svente..be reikalo. Jei sugalvosim maziukei dovanot sesyte ar broliuka- priimsiu sprendimus paremtus logika ir zinosiu ko laukti ir tiketis, aklai nesinaudosiu apsaldusiu nuo motinystes moteryciu patarimais, juk kiekvienam savo..vienos turi mylincius ir nuosirdzius diedus, o kitos mieliausius, brangiausius pupuliukus, kurie neverti tokiu vardu g.gif Sekmes panelytei Liepai ir jos teveliams 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif istorija nuostabi o gimdymas truputeli sunkokas buvo. Neparasei per kiek laiko pagimdei,nors sprendziat is eigos tai iki 7 ryto nedatraukei. Aukit sveikos ir dideles
Atsakyti
tas akuseres personazas lotuliukas.gif

as savo drauga irgi diedu vadinu Nu ne ji taip saukiu, bet kai draugem pasakoju ar siaip blush2.gif man tai labai grazu tongue.gif

tik va, kad kuo daugiau sita foruma skaitau, tuo labiau bijau gimdyt Kazkoks siaubas Visai netenkina toks atsakymas, kad "visos pagimdo" schmoll.gif
Atsakyti
hmm, man iki vaiku dar tolokai, bet kartais kai pasnekam, tai as kazkaip susidomejau cezario pjuviu, nes mama kai papasakojo kaip mane gimde, tai as nenoriu schmoll.gif o tas randelis pas moteris maciau maziukas, lieka, kur plaukiukai prasideda, kokios jusu mintys?
Atsakyti
labai gera istorija ir labai mane prajuokino - iki asaru biggrin.gif
Dideles sveikatos jums tongue.gif
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif Puikiai ir su jumoru papasakota gimdymo istorija thumbup.gif beje, aš taip pat jaučiausi pagimdžiusi savo pirmagimę. Ir šiurpinau savo drauges, kurios klausdavo, kap ten tas gimdymas. Tada paaiškindavau: įsivaizduokit, jums sukiša skėtį ten, jį išskleidžia ir tada jį reikia išstumti blink.gif o kai parodė man mano brangiausiąją dukrytę, visą klykiančią ir raudoną, aiškindami, "kokia gražuolė", maniau, jog visi aplink išprotėjo blink.gif Gražuole ir gyvenimo meile ji tapo vėliau wub.gif
Sėkmės tau, brangioji, auginant savo gražuolę 4u.gif
Atsakyti