Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

thumbup.gif lotuliukas.gif super cia,ale taip kaip tikram gyvenime thumbup.gif mano dukryte irgi liepa mirksiukas.gif bet manes taip smarkiai nekankino lotuliukas.gif sekmes augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 24, 19:41)
Ajo... wub.gif Aš irgi už džiugius, mielus ir šiltus pergyvenimus, nes gyvenime kito nieko nėra ir būti negali  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kai aš pirmąsyk pamačiau savo dukružėlytutę  wub.gif ką tik gimusią, pagalvojau: " O Viešpatytėliau???? Ir kodėl gi mano vaikeliukas pupuliukas toks panašutis į gerai gerai sumaltą mėsytę, įvilktą į ploną skūrytę  wub.gif Ant tos mintelės užvedė kūnelio spalva: violetiškai rožiška su baltais taškeliais, toč toč kaip būna šviežios nevirtos faršiuko dešrytės  wub.gif Kadangi spalvytė man pasirodė nelabai džiugi, miela, šilta ir tyra, aš jautriai švelniai ir džiugiai išgiedojau: "Daktarytės mielosios  wub.gif Ar čia paskutinioji šių metelių vaikelių mada tokios spalvytės būti? " Mielosios daktarytės meiliai nusišypsojo, padvelkė tuo metu rožių vandeniu ir viena, skaidriu it krištolas balsu sučiulbėjo: "Brangioji mamyte, šitoji spalvytė yra pati tikroji kūdikių spalvytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš dar galėčiau papasakoti džiugius, mielus, šiltus ir tyrus pasipergyvenimus, susijusius su pirmuoju, antruoju ir tolimesniais vaiko kakučiais ir kitais mielais ir pūkuotais išgyvenimais, bet, bijau, kad tatai jau nebetiks į gimdymo istorijas... unsure.gif

O Melodi šeimynai - daug sėkmės ir sveikatos  4u.gif

thumbup.gif prisijuokiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 24, 17:41)
Ajo... wub.gif Aš irgi už džiugius, mielus ir šiltus pergyvenimus, nes gyvenime kito nieko nėra ir būti negali  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kai aš pirmąsyk pamačiau savo dukružėlytutę  wub.gif ką tik gimusią, pagalvojau: " O Viešpatytėliau???? Ir kodėl gi mano vaikeliukas pupuliukas toks panašutis į gerai gerai sumaltą mėsytę, įvilktą į ploną skūrytę  wub.gif Ant tos mintelės užvedė kūnelio spalva: violetiškai rožiška su baltais taškeliais, toč toč kaip būna šviežios nevirtos faršiuko dešrytės  wub.gif Kadangi spalvytė man pasirodė nelabai džiugi, miela, šilta ir tyra, aš jautriai švelniai ir džiugiai išgiedojau: "Daktarytės mielosios  wub.gif Ar čia paskutinioji šių metelių vaikelių mada tokios spalvytės būti? " Mielosios daktarytės meiliai nusišypsojo, padvelkė tuo metu rožių vandeniu ir viena, skaidriu it krištolas balsu sučiulbėjo: "Brangioji mamyte, šitoji spalvytė yra pati tikroji kūdikių spalvytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš dar galėčiau papasakoti džiugius, mielus, šiltus ir tyrus pasipergyvenimus, susijusius su pirmuoju, antruoju ir tolimesniais vaiko kakučiais ir kitais mielais ir pūkuotais išgyvenimais, bet, bijau, kad tatai jau nebetiks į gimdymo istorijas... unsure.gif

O Melodi šeimynai - daug sėkmės ir sveikatos  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Melodi: super istorija! Gerai, kad viena kabinete sedziu, tai galejau ir susizvengt garseliau is BabosJegos personazo ir is jos komentaru, bei paraginimu biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif daviau sita istorija ir draugams/draugems paskaityt-man biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Peliauckų Jadzė,2008 02 24, 18:41]
Ajo... wub.gif Aš irgi už džiugius, mielus ir šiltus pergyvenimus, nes gyvenime kito nieko nėra ir būti negali wub.gif wub.gif wub.gif Kai aš pirmąsyk pamačiau savo dukružėlytutę wub.gif ką tik gimusią, pagalvojau: " O Viešpatytėliau???? Ir kodėl gi mano vaikeliukas pupuliukas toks panašutis į gerai gerai sumaltą mėsytę, įvilktą į ploną skūrytę wub.gif Ant

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nemirtingas komentaras,va kodel nesedziu SM forumuose,kad isvengt to lengvo pykinimo,kuri sukelia kai kurie komentarai apie siltus r pukuotus "kakucius",MB ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 27 vasario 2008 - 00:52
labai faina istorija tik gaila dauguma nemato jos kai istorijos o ranklioja po kauliuka verysad.gif
melodi 4u.gif
Atsakyti
As irgi susiduriau su BabaJaga. mirksiukas.gif Bet ne ilgam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 02 20, 11:17)

doh.gif  doh.gif nieko nezinai apie priesistore, todel neturi teises net taip rasyt doh.gif manyt gali bet ka, bet rasyt -tikrai ne doh.gif nes kas butu, jeigu butu -niekas nezino biggrin.gif  lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif
Matau Liepa atsvente savo pirmaji tortadieni, sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bonda, ir vel ta pati dainele, as jau issakiau anksciau savo nuomone, taigi dar karteli biggrin.gif :
1- man ir nereikia nieko zinot apie priesistore, Cia gi nuomones reiskiamos apie gimdymo istorija blink.gif
2-visu antra tam ir yra SM kad galetum pareiksti savo nuomone kaip nori ir kada nori tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aukit sveikuciai wub.gif
Atsakyti
superinė istorija lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
liux istorija, smagiai skaitesi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 02 24, 18:04)
Jezau,jezau..tai kudykis panasus i farso gabala doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tik jau nereikia perdėtai stebėtis doh.gif
Tarp kitko, čia, kaip ir gyvenime - yra rašytojai tokie kaip Balys Sruoga, o yra tokie, kaip Jonas Biliūnas. Kiekvienas turi savo rašymo stilių. Lygiai taip ir čia.

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 24, 18:09)
Nu, žinok, jep. Spalva - toč toč, kaip minėjau. Kadangi aš prie miano, tai akis mano jautri yr ant šitų reikalų. O kadangi natūra ūkiška, ne pakylėta, tai atmintyj pirmiausia ir iškilo tvarkingos dešrelių rinkelės. Nu. Toks suvokimas, kūma. Žemiškas, ūkiškas, konkretus. Bet tai nereiškia, kad aš savo vaiko, kuris buvo panašus iš spalvos į faršo gabalą, nemylėjau. Nekatrų čia pasiklausius, galima įsivaizduoti, kad visi vaikai gimsta steriliai supakuoti ir cukraus pūdra apibarstyti,  be jokių kraujų, kraujosruvių, gleivių ir kitų visiškai natūralių reiškinių. Mano giliu įsitikinimu, gražu yra tai, kas tikra ir natūralu, o ne tai, kas dirbtinai pritempta iki  begalinio susidvasinimo.

Super thumbup.gif
Patinka man Melodi, Peliauckų Jadziūnės ar Noa stiliukas biggrin.gif
Atsakyti
toks vaizdas, kad nei tavo "diedas" nei tavo "melynas padaras" tau dziaugsmo nesuteike, nes nei vieno grazaus zodzio apie tai neradau ???
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2008 03 06, 23:01)
toks vaizdas, kad nei tavo "diedas" nei tavo "melynas padaras" tau dziaugsmo nesuteike, nes nei vieno grazaus zodzio apie tai neradau ???

tai siulau perskaityt is naujo pradedant nuo pirmojo sakinio 4u.gif

aciuks.gif visoms smile.gif
Atsakyti