Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

QUOTE(perlita3 @ 2008 02 24, 18:04)
Jezau,jezau..tai kudykis panasus i farso gabala doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu į angeliukus tai tikrai nepanašūs, kaip ne kurios fantazuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2008 02 24, 18:09)
Nu į angeliukus tai tikrai nepanašūs, kaip ne kurios fantazuoja  biggrin.gif

man i angeliuką nepanašus nei vienas gyvas vaikas, kai pasako angeliukas manę net nupurto angeliukas man, tai negyvas ir palaidotas vaikelis, pavirtes mažu baltu angeliuku pas Dievuli. bet sakau tai tik man. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 02 24, 20:04)
Jezau,jezau..tai kudykis panasus i farso gabala doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tavo, Mieloji, gal į šiltą bandelę su cinamonu buvo panašūs? wub.gif Na čia kaip kam, žinok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 02 24, 18:19)
man i angeliuką nepanašus nei vienas gyvas vaikas, kai pasako angeliukas manę net nupurto angeliukas man, tai negyvas  ir palaidotas vaikelis, pavirtes mažu baltu angeliuku pas Dievuli. bet sakau tai tik man.  cool.gif

vaje, drauge, ne tik tau biggrin.gif Kai man pasako 'va mano angeliukas', tai iškart apie tą patį pagalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 24, 20:51)
Tavo, Mieloji, gal į šiltą bandelę su cinamonu buvo panašūs?  wub.gif Na čia kaip kam, žinok  rolleyes.gif

Kaip ten buvo kaip nebuvo,bet man vaikai i maista nebuvo panasus,nei i bandele ,nei i desrele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 02 24, 18:59)
Kaip ten buvo kaip nebuvo,bet man vaikai i maista nebuvo panasus,nei i bandele ,nei i desrele lotuliukas.gif

o i ką gal i angeleli? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 02 24, 19:59)

Kai pasižiūri į daugelio žmonių gyvenimą Žemėje, jų nepriteklių ir vargus - supranti, kad maistas yra Dievo dovana, kurią ne visi teisingai įvertina. Todėl nieko šventvagiško tame sulyginime neįžvelgiu.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 02 24, 21:11)
o i ką gal i angeleli? bigsmile.gif  biggrin.gif

Jie panasus i save.
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 24, 22:07)
Kai pasižiūri į daugelio žmonių gyvenimą Žemėje, jų nepriteklių ir vargus - supranti, kad maistas yra Dievo dovana, kurią ne visi teisingai įvertina. Todėl nieko šventvagiško tame sulyginime neįžvelgiu.

Duodu nukirsti galva Peliauckų Jadzė,kad kazkur zemeje zmones tikrai badauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 02 24, 21:55)
Jie panasus i save.
Papildyta:

Duodu nukirsti galva Peliauckų Jadzė,kad kazkur zemeje  zmones tikrai badauja smile.gif

Apie ką aš ir kalbu. Tai viena.

Antra, naujagimiai man niekad neatrodo labai gražūs. Va po poros mėn. , kai jau atpeni, kai kojytės suapvalėja, veido spalva išskaistėja - kitas reikalas. O naujagimiai - mažiukai, varguoliukai jie: kurie - užgeltę, kurie - užmėlę, kurie - kūdenos visiškos, kurie su "gandro žnybėmis". Mieli dėl to, kad savi. Bet išgražėja jie vėliau. Todėl ir nematau čia jokio reikalo alpėti dėl naujagimių grožio.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 24, 21:04)
Apie ką aš ir kalbu. Tai viena.

Antra, naujagimiai man niekad neatrodo labai gražūs. Va po poros mėn. , kai jau atpeni, kai kojytės suapvalėja, veido spalva išskaistėja - kitas reikalas. O naujagimiai - mažiukai, varguoliukai jie: kurie - užgeltę, kurie - užmėlę, kurie - kūdenos visiškos, kurie su "gandro žnybėmis". Mieli dėl to, kad savi. Bet išgražėja jie vėliau. Todėl ir nematau čia jokio reikalo alpėti dėl naujagimių grožio.

pritariu tai visu 100, bet vat nežinau kodėl bet i dauguma naujagimiu žiuriu lig pro rožinius akinius nu gražus man jie dauguma, ne iškart ištraukti bet jau aptvarkyti aprenkti gražus kažkokie biggrin.gif nu nesakau kad visi visi bet dauguma ipač tu kurie nelabai raudoni nors ir tokie buna gražus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 24 vasario 2008 - 21:17
Vajetau, vajetau... vargo vakarienė... Ir už ką? Ogis už tikrą, nepagrąžintą istoriją. Liūdna, bet jau seniai nustojau tuo stebėtis. Čia gi SM...
Man istorija patiko. 4u.gif Taip ir toliau. Smagu nors kartais atrasti kažką tikro. Aukit didelės ir sveikos 4u.gif
Ir dar... Linkiu atsilaikyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 02 24, 22:16)
pritariu tai visu 100, bet vat nežinau kodėl bet i dauguma naujagimiu žiuriu lig pro rožinius akinius nu gražus man jie dauguma, ne iškart ištraukti bet jau aptvarkyti aprenkti gražus kažkokie biggrin.gif  nu nesakau kad visi visi bet dauguma ipač tu kurie nelabai raudoni nors ir tokie buna gražus biggrin.gif

Aš į naujagimius žiūriu, kaip į mažiukus vargšiukus: jiems gi didžiulis stresas būna - auga sau ramiai devynis mėnesius ramybėj, tyloj, šilumoj, plūduriuoja nesvarioje būsenoje ir yra saugūs. O čia tik šast - gimdymas, stūmimas, slinkimas kaži kokiu siauru tuneliu, pridusimas ir pakliuvimas į svetimą pasaulį. Mamai, aišku, yra didelis džiaugsmas, kai ji išvysta ta vaikelį sveiką ir gyvą. Bet ar naująjį pilietį tą akimirką užplūsta džiaugsmas - didelis klausimas. Dauguma jų tą akimirką neatrodo itin laimingi wink.gif tai va...Todėl naujagimiai man - ne estetinio, o greičiau etinio-filosofinio pasigėrėjimo objektas. Ir, svarbiausia, noriu pasakyti tai, kad jausmas, giluminis jausmas, t.y. turinys, nebūtinai turi būti tiesiogiai susijęs su forma, t.y. estetine prasme "tvarkingu" ir "gražiu" vaizdu.
Atsakyti