Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

Ir ko čia dabar pykstamės? g.gif
Gal temos autorė nesupyks, jei aš linksmai lotuliukas.gif :
user posted image

http://lkz.mch.mii.l...dynas/visas.asp

Nuo šiol mano diedas bus ne paprastas diedas, o "diedas kuokininis" cool.gif thumbup.gif

O jei nuorodoje suvestumėm žodį boba ax.gif Aš tai faktas esu ta, kur 32 punkte įvardinta biggrin.gif
Atsakyti
Matai de Nada, tolerancija arba pakantumas nuomonei matyt su amžiumi įgijamas dalykas g.gif O čia jaunos mamos kalbasi, tai neiškenčia nesusipykusios..
Iš tiesų daug negražių čia komentarų viena kitos adresu, bet jei žmogui neduota suvokti to, tai jokiu muštru to neįskiepysi.
Negaliu aš čia nieko koreguoti schmoll.gif , bet aišku, kad ir tuščiai čia neatėjau..nemaloniai nustebau, nes bent man ši istorija, tai tik vienos forumo mamos gimdymo istorija ir ji savaip žavinga. Kas sugebės priimti, kas ne. Man gimdymo istorijos išvis nepasiduodantis kritikai "kūrinys".
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 02 19, 21:15)
kai pamačiau kad Rasma paraše jau maniau tvarką bus padaryta, ty pratrinta kas ne i temą t.y 80% šios temos, bet ne beviltiškai bandai atvest i protą kažką ane? lotuliukas.gif

Negaliu aš čia nieko pratrinti, deja.
Atsakyti
didis.gif super istorija, tokia tikroviska, be visokiu fiti miti. bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta.
norėčiau priminti kelis punktus iš forumo taisyklių:

1. Visos žinutės atspindi jų autorių nuomonę ir Administracija už jas neatsako. Švaru ten, kur nešiukšlina. Nepamirškite, kad mes patys kuriame savo virtualaus gyvenimo aplinką. Būkime tvarkingi.

2. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas.

Draudžiama:

3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis

Tema uždaryta. Atsipraau autorės, bet šiuo metu neturiu laiko perskaityt visus 30 psl, bet artimiausiu metu bandysiu tą padaryti ir pravalyti temą, tada ją vėl atrakinsiu.
Atsakyti
Taigi, temą išvaliau.

Labai prašau jos neužteršti vėl. Dabar jau ir pati pakontroliuosiu, nes perdaug laiko skyriau šios temos išvalymui.
Dėkoju išanksto
Atsakyti
Aciu, Auges, tau labai aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Siaubas kažkoks, 13 puslapių visokio brudo reikėjo išvalyti, kad vėl atidaryti temą doh.gif
Temos autorei galiu pasakyti - savotiškai, nepagražintai, tikrų tikriausiu Balio Sruogos stiliumi parašyta istorija. Tikiu, kad labai myli ir savo diedą, ir savo padarą, o tai savo aprašytai BabaiJagai jauti kažkokią pagarbą už pagalbą gimdant smile.gif
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
kadangi ta istorija skaiciau vos po tavo, melodi, gimdymo, ir dabar jau beveik po metu - dabar labiau juokas eme thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tada uzjauciau, nes savo labai gerai atsiminiau savo isgyvenimus per toki pati ir labai panasios eigos procesa doh.gif doh.gif doh.gif netgi vel sugrizau i nekokius prisiminimus -nors gerai, kad dabar jau ir juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad as savo istorijos taip ir nepaviesinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ginutia @ 2008 02 17, 20:41)
bet cia jau tavo reikalas kaip vadinti savo "dieda" ir mazyle, kuri beje labai grazute ir visiskai nepanasi i joki padara, truputi perlenkei sioj vietoj, mano nuomone mylinti ir labai laukianti savo vaikelio mama negaletu apie ji taip kalbeti smile.gif

doh.gif doh.gif nieko nezinai apie priesistore, todel neturi teises net taip rasyt doh.gif manyt gali bet ka, bet rasyt -tikrai ne doh.gif nes kas butu, jeigu butu -niekas nezino biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
fainas pasakojimas thumbup.gif wub.gif grazute dukryte wub.gif

o SM nebutu SM lotuliukas.gif bobu turgus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 02 16, 14:38)
Na neturiu nieko pries rasiusiaja, juk jos nei pazistu, nei kada gyvenime matysiu, tiesiog pati istorija gana gruboka, ne moteriska ir nemotiniska. As pati jauciausi nejaukiai ja skaitydama.  doh.gif Ganetinai slyksciai perteikta tai, kas turetu but dziugu, miela, silta ir tyra.  blink.gif

Ajo... wub.gif Aš irgi už džiugius, mielus ir šiltus pergyvenimus, nes gyvenime kito nieko nėra ir būti negali wub.gif wub.gif wub.gif Kai aš pirmąsyk pamačiau savo dukružėlytutę wub.gif ką tik gimusią, pagalvojau: " O Viešpatytėliau???? Ir kodėl gi mano vaikeliukas pupuliukas toks panašutis į gerai gerai sumaltą mėsytę, įvilktą į ploną skūrytę wub.gif Ant tos mintelės užvedė kūnelio spalva: violetiškai rožiška su baltais taškeliais, toč toč kaip būna šviežios nevirtos faršiuko dešrytės wub.gif Kadangi spalvytė man pasirodė nelabai džiugi, miela, šilta ir tyra, aš jautriai švelniai ir džiugiai išgiedojau: "Daktarytės mielosios wub.gif Ar čia paskutinioji šių metelių vaikelių mada tokios spalvytės būti? " Mielosios daktarytės meiliai nusišypsojo, padvelkė tuo metu rožių vandeniu ir viena, skaidriu it krištolas balsu sučiulbėjo: "Brangioji mamyte, šitoji spalvytė yra pati tikroji kūdikių spalvytė wub.gif wub.gif wub.gif

Aš dar galėčiau papasakoti džiugius, mielus, šiltus ir tyrus pasipergyvenimus, susijusius su pirmuoju, antruoju ir tolimesniais vaiko kakučiais ir kitais mielais ir pūkuotais išgyvenimais, bet, bijau, kad tatai jau nebetiks į gimdymo istorijas... unsure.gif

O Melodi šeimynai - daug sėkmės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 24 vasario 2008 - 17:42
Jezau,jezau..tai kudykis panasus i farso gabala doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 02 24, 19:04)
Jezau,jezau..tai kudykis panasus i farso gabala doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu, žinok, jep. Spalva - toč toč, kaip minėjau. Kadangi aš prie miano, tai akis mano jautri yr ant šitų reikalų. O kadangi natūra ūkiška, ne pakylėta, tai atmintyj pirmiausia ir iškilo tvarkingos dešrelių rinkelės. Nu. Toks suvokimas, kūma. Žemiškas, ūkiškas, konkretus. Bet tai nereiškia, kad aš savo vaiko, kuris buvo panašus iš spalvos į faršo gabalą, nemylėjau. Nekatrų čia pasiklausius, galima įsivaizduoti, kad visi vaikai gimsta steriliai supakuoti ir cukraus pūdra apibarstyti, be jokių kraujų, kraujosruvių, gleivių ir kitų visiškai natūralių reiškinių. Mano giliu įsitikinimu, gražu yra tai, kas tikra ir natūralu, o ne tai, kas dirbtinai pritempta iki begalinio susidvasinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 24 vasario 2008 - 18:10