QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 18, 06:10)
pala pala, mano nuomone ji nusikalbejo so what? manes tik jau nereik mokint ok? cia as nieko blogo nepasakiau, o va kazkurios cia vadinimas autore nesveika tai jau tikrai virs visko. nesveika nes aprasinejo kaip tuo metu jautesi kankindamasi? ne poto sededama ant sofkutes, bet tuo metu. ir tai yra nuosirdu ir tikra.
bet kas cia per roziniu meskuciu gvardija. zodis 'diedas' toks baisus? as irgi taip vadinu, nes nuo 'mano brangusis' vemt vercia gal as psichiskai nesveika del to? parase 'padaras' nes tuo metu issikankinusiai taip atrode, taip galvojosi? pasikartosiu - tuom si istorija ir yra nuosirdi. ji dabar nevadina savo vaiko pamelusiu padaru. ji parase KAIP PAGALVOJO TADA.
slykstu skaityt cia kai kuriu sapaliojomus.
bet kas cia per roziniu meskuciu gvardija. zodis 'diedas' toks baisus? as irgi taip vadinu, nes nuo 'mano brangusis' vemt vercia gal as psichiskai nesveika del to? parase 'padaras' nes tuo metu issikankinusiai taip atrode, taip galvojosi? pasikartosiu - tuom si istorija ir yra nuosirdi. ji dabar nevadina savo vaiko pamelusiu padaru. ji parase KAIP PAGALVOJO TADA.
slykstu skaityt cia kai kuriu sapaliojomus.
Tai pala pala,as kalbu ne apie tai kaip ji jautesi,o apie tai kaip vadina savo vaikeli,per gimdyma tada ji galvojo kad tai padaras,o po gimdymo tapo padarelis,o apie zodi diedas tai cia nieko baisaus nera.Taip kad pati cia nesapaliok.