Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 18, 06:10)
pala pala, mano nuomone ji nusikalbejo so what? manes tik jau nereik mokint ok? biggrin.gif cia as nieko blogo nepasakiau, o va kazkurios cia vadinimas autore nesveika tai jau tikrai virs visko. nesveika nes aprasinejo kaip tuo metu jautesi kankindamasi? ne poto sededama ant sofkutes, bet tuo metu. ir tai yra nuosirdu ir tikra.

bet kas cia per roziniu meskuciu gvardija. zodis 'diedas' toks baisus? as irgi taip vadinu, nes nuo 'mano brangusis' vemt vercia biggrin.gif gal as psichiskai nesveika del to? biggrin.gif parase 'padaras' nes tuo metu issikankinusiai taip atrode, taip galvojosi? pasikartosiu - tuom si istorija ir yra nuosirdi. ji dabar nevadina savo vaiko pamelusiu padaru. ji parase KAIP PAGALVOJO TADA.

slykstu skaityt cia kai kuriu sapaliojomus.

Tai pala pala,as kalbu ne apie tai kaip ji jautesi,o apie tai kaip vadina savo vaikeli,per gimdyma tada ji galvojo kad tai padaras,o po gimdymo tapo padarelis,o apie zodi diedas tai cia nieko baisaus nera.Taip kad pati cia nesapaliok.
Atsakyti
QUOTE(kasandi @ 2008 02 18, 18:59)
Tai pala pala,as kalbu ne apie tai kaip ji jautesi,o apie tai kaip vadina savo vaikeli,per gimdyma tada ji galvojo kad tai padaras,o po gimdymo tapo padarelis,o apie zodi diedas tai cia nieko baisaus nera.Taip kad pati cia nesapaliok.

ar tu suvoki viena esmini fakta? ar dar reikia pakartoti tris kart?
ji aprasinejo butent taip kaip jautesi ir butent tai ka galvojo GIMDYDAMA.suprantama? ne poto, ne po triju dienu, ne po savaites, o gimdydama. ir butent todel sis pasakojimas yra nuosirdus, nes neaskinama kad jaute neapsakoma palaima ir isvydo rozini angela sau tarp koju. nes man neidomu kas dabar. man pvz idomu paskaityt tikruosius jausmus kurie uzplusta per gimdyma. ir nuo to ji netapo nei nenormali, nei psichiskai nesveika nei blogas zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 18 vasario 2008 - 17:18
Aišku apmėtyt akmenim kažką vien dėl to kad jis šneka ir elgiesi ne taip kaip jus ar kaip jums noretusi yra lengviausia, o patylėt kaip supratau tai labai sunku labai sunku neikišt savo surūdijusio trigrašio doh.gif
vaje tragedija kokia ji savo vaiką pavadino padaru, o siaube nulinčiuokim ja juk aš taip savo vaiko nevadinu o ji pavadino kaipo drįso ji turbūt ne pilno proto !!!! o Dievulėliau o savo vyra pavadino diedu, aš tai nevadinu apmėtykim akmenim kaip ji galėjo!!!!!! vaje kokia tragedija kaip šlykštu kad nepabarstyta cukraus pudra ir ant viršau neuždėta vyšnia o juk aš va pagimdžius vos neapsisisiojau iš laimes ane? baisu kai yra skaitoma ne pati istorija jos faktas o kai išrankiojama pažodžiui, išrenkamos visos gramatinei klaidos ir ttt doh.gif
taip aš nei savo vaiko nei vyro taip nevadinu, bet tai nereiškia kad mano reikalas kaip kam vadint savuosius, juk daug šeimų kur normalu sakyt vaikas šika, einam est o ne valgyt ir ttt bet kažko niekas dėl to nepuola ane? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 18 vasario 2008 - 17:37
...būna,kad ir akušerę gimdyvė nuspiria... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 18 vasario 2008 - 21:26
QUOTE(loret30 @ 2008 02 18, 23:26)
...būna,kad ir akušerę gimdyvė nuspiria...  g.gif

buna. buna vyra apsaukia. buna nusikeikia. visko turbut buna
ir jos anot kai kuriu auksines logikos jos yra pikti ir blogi zmones. nes morale gi niekur nedingsta. nors tu samones netekineji is skausmo.

o imkime koki kita pvz. tarkim operacija be narkozes, tarkim bele kas. ir nusikeiki. arba uzstaugi. tai ka? piktas zmogus? tau gi niekas nieko nepadare. tau siaip skauda. kur tavo morale? dingo?

Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 18, 21:29)
buna. buna vyra apsaukia. buna nusikeikia. visko turbut buna
ir jos anot kai kuriu auksines logikos jos yra pikti ir blogi zmones. nes morale gi niekur nedingsta. nors tu samones netekineji is skausmo.

o imkime koki kita pvz. tarkim operacija be narkozes, tarkim bele kas. ir nusikeiki. arba uzstaugi. tai ka? piktas zmogus? tau gi niekas nieko nepadare. tau siaip skauda. kur tavo morale? dingo?

Dažniausiai ir keikia tos ,kurios pripratusios prie lengvo,gero gyvenimo...ir neduok die,kažkas suskaudo-tai visi kiti pasidaro dėl to kalti?Matau,kad čia besąlygiškai esate nusistačiusios vienos už,kitos prieš...čia ji pasakojo tada,kai jau visas skausmas buvo praėjęs...nepainiokit...ne gimdymo metu rašė...ir aš čia užsukau ne pasiginčyti,o paskaityti ir parašyti savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 18, 23:36)
Dažniausiai ir keikia tos ,kurios pripratusios prie lengvo,gero gyvenimo...ir neduok die,kažkas suskaudo-tai visi kiti pasidaro dėl to kalti?Matau,kad čia besąlygiškai esate nusistačiusios vienos už,kitos prieš...čia ji pasakojo tada,kai jau visas skausmas buvo praėjęs...nepainiokit...ne gimdymo metu rašė...ir aš čia užsukau ne pasiginčyti,o paskaityti ir parašyti savo nuomonę.

vel ta pati daina. visiems cia aisku kad ne gimdymo metu rase. bet rase butent tai ka jaute gimdymo metu. penkta kart ta pati rasau. nes ka poto jaute tai man asmeniskai neidomu. nes tema -gimdymo istorija. nenublizginta, tikra, emociskai atvira.tokia ta istorija ir yra.

o viespatie prie ko cia lengvas gyvenimas ir kitu kaltinimas doh.gif jei tai fiziskai SKAUDA tai skauda. ir viskas. o kai zmogui SKAUDA jis elgiasi paprastai kitaip nei gerdamas treciadienio arbatele.
Atsakyti
thumbup.gif istorija thumbup.gif patinka man, taip tiesiai, šviesiai biggrin.gif
sekmės jums 4u.gif aukit didelės, sveikos ir gražios wub.gif
Atsakyti
nu cia super pasakojimas be jokiu pagrazinimu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sedejau 5 val oro uoste ir juokiaus iki asaru, zmones gal galvojo,kad man irgi kosmosas lotuliukas.gif super istorija ypac negimdziumost tokioms kaip man pagasdinti.

Gerai parasyta, nebutinai gi ir seimoj taip kalbama, cia jumoras toks thumbup.gif
Atsakyti
Hmmm...nu as dar biski jauciu pareiga paaiskint situacija kai kurioms. Istorija rasyta 3 dienos po gimdymo, ne SM, bet artimu draugiu ratui. Patikekit, skausma jauciau dar labai stipru. Dar po savaites atsiduriau ligoninej, gimdos valymas, komplikacijos po gimdymo, auksta temperatura ir 6 paros stacionaro. Visa ta laika mano DIEDAS VIENAS diena nakti rupinosi 10 dienu neturinciu vaiku. Pavydit? Neabejoju, kad ne kiekvienas Brangusis ta sugebetu. Buvo sunkus laikas...

Dar karta kartoju, kad niekas nesikabineja, kai rasot kad istorija kai kam pasirode grubi ar pns. Jusu valia, jei nepatiko tai nepatiko, bet visa diskusija cia kilo del to, kad rasot, kad AUTORE yra grubi, nemoksiska, nemotiniska, asociali ir nepilno proto doh.gif Jei tokia buciau, kazin ar sugebeciau bent sakini suregzt. doh.gif Jei jums idomiau skaityt istorijas kur sausai surasyti faktai, kada kiek stangu buvo, kiek minuciu stume ir pns,tai skaitykit tokias istorijas, bet mano nuomone tai tik statistika, rasant istorija turi buti personazai, siuzetas ir pns.

dar karta kartojuos, ne Jums, brangiosios, spresti koks as esu zmogus smile.gif
Atsakyti
Labai įdomiai parašyta istorija biggrin.gif Vietomis balsu juokiausi thumbup.gif

Sėkmės
Atsakyti