Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

QUOTE(kasandi @ 2008 02 17, 18:59)
As taip pat nematau sioje istorijoje jokio fainumo ir linksmumo,kaip gali laukianti ir mylinti mama taip pavadinti savo vaikeli,man tai liezuvis neapsiverstu taip pasakyti ant savo leliaus,atrodo kad butum nepilno proto,gal taip ir yra?

Va tas ir liudniausia, kad vertinama ne istorija, o atskiri zodziai... Siaip visiskai normalu, kad kai kam patiko, kai kam nepatiko ta istorija, ir kritika yra gerai, bet kazkodel kai kurios kam istorija nepatiko labai jau greitai sugeba pereiti prie izeidinejimu. Lengviausia kazka pavadint "nepilno proto". Tai gal rasykit savo isgyvenimus ir rasykit taip kaip norit, vartokit tokius zodzius, kurie jums priimtini, o as mielu noru paskaitysiu ir pakomentuosiu, kas ten pilno proto, o kas ne doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai pati savo rasymu ir privertei susidaryti tokia nuomone apie save,o del mano isgyvenimu kada reikes,tada ir parasysiu.
Atsakyti

Bet kokiu atveju stiprybes jusu seimai, aukit sveikuciai 4u.gif
O kas liecia pacia istorija tai man taipogi nelabai patiko, pasirinktas rasymo stilius gal ir idomus, vietomis juokingas, netgi su personazais( tiesa buvo pagaile "babos jagos" pasirode kad ji geranoriskai nusiteikusi moteriske, ne taip kai kitoms siaubingas personalas pasitaiko, tau pasiseke).
O ir seip, visumoje, kaip tu sakai, netraukiant zodziu is konteksto, viskas atrodo gana grubiai blush2.gif , bet cia jau tavo reikalas kaip vadinti savo "dieda" ir mazyle, kuri beje labai grazute ir visiskai nepanasi i joki padara, truputi perlenkei sioj vietoj, mano nuomone mylinti ir labai laukianti savo vaikelio mama negaletu apie ji taip kalbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginutia @ 2008 02 17, 21:41)
Bet kokiu atveju stiprybes jusu seimai, aukit sveikuciai 4u.gif
O kas liecia pacia istorija tai man taipogi nelabai patiko, pasirinktas rasymo stilius gal ir idomus, vietomis juokingas, netgi su personazais( tiesa buvo pagaile "babos jagos" pasirode kad ji geranoriskai nusiteikusi moteriske, ne taip kai kitoms siaubingas personalas pasitaiko, tau pasiseke).
O ir seip, visumoje, kaip tu sakai, netraukiant zodziu is konteksto, viskas atrodo gana grubiai blush2.gif , bet cia jau tavo reikalas kaip vadinti savo "dieda" ir mazyle, kuri beje labai grazute ir visiskai nepanasi i joki padara, truputi perlenkei sioj vietoj, mano nuomone mylinti ir labai laukianti savo vaikelio mama negaletu apie ji taip kalbeti smile.gif

drinks_cheers.gif As tokios pat nuomones... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasandi @ 2008 02 17, 20:14)
Tai pati savo rasymu ir privertei susidaryti tokia nuomone apie save,o del mano isgyvenimu kada reikes,tada ir parasysiu.

tai prasom savo nuomone apie mano asmenybe pasilaikyti sau, cia tema "Gimdymo istorijos", o ne "Aptarkim Melodi psichine busena" smile.gif

Mano padarelis yra man pats paciausias, kaip ir diedas wub.gif Kaip as juos bevadinciau, esmes tai nekeicia. Priimu kritika del istorijos, o jau kas liecia tai kokia as esu mama, zmona ar moteris ne jums spresti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 02 17, 22:30)
tai prasom savo nuomone apie mano asmenybe pasilaikyti sau, cia tema "Gimdymo istorijos", o ne "Aptarkim Melodi psichine busena" smile.gif

Mano padarelis yra man pats paciausias, kaip ir diedas wub.gif  Kaip as juos bevadinciau, esmes tai nekeicia. Priimu kritika del istorijos, o jau kas liecia tai kokia as esu mama, zmona ar moteris ne jums spresti. doh.gif

Nu va mano padarelis wub.gif skamba daaaaug graziau nei melynas padaras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 17 vasario 2008 - 21:51
QUOTE(gagrate @ 2008 02 17, 16:59)
Autores zodziai isties baisus biggrin.gif nelabai suprantu uz ka cia  apdovanojo konkurse biggrin.gif
p.s.Melodi,galetum kurti kurinius siaubo filmams biggrin.gif

Apdovanojo už nuoširdumą mirksiukas.gif Už sugebėjimą žvelgti į tą procesą kitaip, nesumeluotą istoriją.
Jei reiks, tai ji, manau, sukurs, o mes dar jai ir padėsim tongue.gif
QUOTE(kasandi @ 2008 02 17, 18:59)
As taip pat nematau sioje istorijoje jokio fainumo ir linksmumo,kaip gali laukianti ir mylinti mama taip pavadinti savo vaikeli,man tai liezuvis neapsiverstu taip pasakyti ant savo leliaus,atrodo kad butum nepilno proto,gal taip ir yra?

Kai turėsi, tada ir pažiūrėsim, ar apsivers ar ne. Vat mūsų visuomenė tokia, kad tikrsu jausmus ir išgyvenimus reik slėpti po devyniais užraktais, o jei žmogus pasako, kaip jautėsi, jaučiasi, tai jį dar akmenimis užmėto ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2008 02 17, 20:38)
Tai tu issakyk savo nuomone apie gimdymo istorija, o ne apie kito zmogaus nuomone  doh.gif Pasakymas "nusikalbi" parodo, kad nepriimi kitokios nuomones ir tiek  mirksiukas.gif

Turbut busiu cia mazuma, bet si istorija man nebuvo juokinga visiskai. Suprantu, kad autore norejo gimdyma aprasyti kuo realiau, bet galejo apsieiti ir be "kraujo taskymosi, melynu padaru, diedu" ir pan. Vienu zodziu, man nepatiko, bet tai tik mano nuomone  4u.gif

pala pala, mano nuomone ji nusikalbejo so what? manes tik jau nereik mokint ok? biggrin.gif cia as nieko blogo nepasakiau, o va kazkurios cia vadinimas autore nesveika tai jau tikrai virs visko. nesveika nes aprasinejo kaip tuo metu jautesi kankindamasi? ne poto sededama ant sofkutes, bet tuo metu. ir tai yra nuosirdu ir tikra.

bet kas cia per roziniu meskuciu gvardija. zodis 'diedas' toks baisus? as irgi taip vadinu, nes nuo 'mano brangusis' vemt vercia biggrin.gif gal as psichiskai nesveika del to? biggrin.gif parase 'padaras' nes tuo metu issikankinusiai taip atrode, taip galvojosi? pasikartosiu - tuom si istorija ir yra nuosirdi. ji dabar nevadina savo vaiko pamelusiu padaru. ji parase KAIP PAGALVOJO TADA.

slykstu skaityt cia kai kuriu sapaliojomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 18 vasario 2008 - 07:12
Niekada, net ir baisiausiai iskankinta gimdymo, nenoreciau ant savo vaikiuko taip pagalvoti. Be to dar viena butu pagalvoti, bet imti taip ir parasyti.... As manau, kad tai mazu maziausiai netinkama. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 02 18, 09:53)
Niekada, net ir baisiausiai iskankinta gimdymo, nenoreciau ant savo vaikiuko taip pagalvoti. Be to dar viena butu pagalvoti, bet imti taip ir parasyti.... As manau, kad tai mazu maziausiai netinkama.  blush2.gif

ka tu noretum ar nenoretum ir ka darytum, kaip pati parasei iskankinta baisaus gimdymo, yra du skirtingi dalykai.

Atsakyti
Jau nuo šventuolių, šventeivų, veidmainių tai bėk ir kuo toliau cool.gif Ir dar nuo tų, kurios sako: " o reiktų taip, o reiktų šitaip" doh.gif
Atsakyti
Na gi nedraudziu nei vienai teket uz diedo, arba pagimdyt melina padara, tiesiog dziaugiuosi, kad tas rasinys ne mano ir tiek, nes rasymo maniera, mano poziuriu, atstumianti. Jei labai dziaugiates ta istorija, na tai prasom dziaugtis ir garbinti, juk niekas jums cia NIEKO NEBANDO IRODYT. Komentarai tam ir yra, kad issakyt savo nuomone, ten tikrai nera parasyta - sutrypk mastancius kitaip. Juk nieko nenutiko, kad viena ar kita kazkiek pakritikavo. Niekas ir nebando pakeist kazkieno minciu ar mastymo, tiesiog viena turi vienoki poziuri, kita kitoki Jusu visu poziuris buvo issakytas kaip matau su pacia istorija, nes ta istorija daugeliui priimtina, tai dabar nori pasisakyt ir kita puse. Ziurekit placiau, ir atlaidziau.
Berods, as jau atsiprasiau uz savo kitokia nuomone, tai nebutina su lyg kiekvienu nauju pasisakymu pabrezt kokios, kai kurios nusisnekancios, nes masto kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaulietuke: 18 vasario 2008 - 16:28