Melody, sekmės "padarėliui"
Oi, neturiu jėgų visų komentarų perskaityt
Istorija saldumynų aš dar labiau nemėgstu visais atžvilgiais
Apie kakojimą man irgi per gimdymą akušerės kalbėjo apkaltino, kad nemoku stumt. Atšoviau, kad man niekada viduriai nebuvo užkietėję Bet matyt nesugebėjau taip smagiai aprašyt savo gimdymo kaip Melodi
Tada mėginau visgi viską idealizuot o dabar gal parašyčiau blaivesniu protu.
Mano istorija
http://www.supermama...?...=159626&hl=
Istorija saldumynų aš dar labiau nemėgstu visais atžvilgiais
Apie kakojimą man irgi per gimdymą akušerės kalbėjo apkaltino, kad nemoku stumt. Atšoviau, kad man niekada viduriai nebuvo užkietėję Bet matyt nesugebėjau taip smagiai aprašyt savo gimdymo kaip Melodi
Tada mėginau visgi viską idealizuot o dabar gal parašyčiau blaivesniu protu.
Mano istorija
http://www.supermama...?...=159626&hl=
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 12, 19:59)
Melodi, maladec motera, tik dabar perskaičiau , istorija super. Žinai kodėl? Todėl, kad kai skaitai, užpakalis nesiklijuoja nuo saldumo, kas gimdė sunkiai, žino, kokie pojūčiai ir mintys aplanko ant gimdymo stalo, nors, kaip pasirodė, Tavo gimdymas nebuvo labai ilgas ir sunkus, bet suprantu Tave, man gimdymai irgi neprilygsta kurortui Antalijoje
Klausyk, ne naujokė ant gyvenimo esi, į "intelekto nepaliestus" personažus nėr ko kreipt dėmesio, matai juk, kad veikt neturi ką , pavydi, nekitaip
Klausyk, ne naujokė ant gyvenimo esi, į "intelekto nepaliestus" personažus nėr ko kreipt dėmesio, matai juk, kad veikt neturi ką , pavydi, nekitaip
Beda butu jei susiklijuotu
Ai, zinai, tylejau tylejau, bet "pramuse"
visoms
Nerealiai, Melodi, pavarei Šaunuolė
Viskas ten pas juos tvarkoj, galiu patikinti. Mane tai nervina, kai tokios, viską žinančios nesąmones rašo Gal tamstelė nė karto negimdė, kad tokia reakcija O žodžių nereikia rinktis, žmogus iš dūšios, o jūs tik ir laukiat kaip akmenimis užmėtyt, fui...nepatinka man tokios
QUOTE(dira @ 2008 01 21, 15:30)
Na, aš savo vyro tikrai nepavadinčiau diedu - čia gal santykiai tokie neaiškūs šeimoje...
Na, o vaikelio - kažkokiu padaru.......
Na, manau, kad ....... ai neturiu žodžių.......
manau, kad taip jautėsi vaikutis, kuris gimė, nes mamytei jis buvo nė motais..........
bet vis dėl to - tegul dukrytė auga sveika ir laiminga
Mamyte, rinkis žodžius.... nejau ir šeimoje pas jus taip kalbama...
Na, o vaikelio - kažkokiu padaru.......
Na, manau, kad ....... ai neturiu žodžių.......
manau, kad taip jautėsi vaikutis, kuris gimė, nes mamytei jis buvo nė motais..........
bet vis dėl to - tegul dukrytė auga sveika ir laiminga
Mamyte, rinkis žodžius.... nejau ir šeimoje pas jus taip kalbama...
Viskas ten pas juos tvarkoj, galiu patikinti. Mane tai nervina, kai tokios, viską žinančios nesąmones rašo Gal tamstelė nė karto negimdė, kad tokia reakcija O žodžių nereikia rinktis, žmogus iš dūšios, o jūs tik ir laukiat kaip akmenimis užmėtyt, fui...nepatinka man tokios
visos paviduoles kritikuoles mirkit dabar iš ppavydo nes už šito "baisiai" istorija melodi (šaunuolė) gavo medali
Labai man patinka, kai zmogus zmogiskai apraso ka jaute Kaip matau, mamyte vis dar nori triju leliu , tai vadinasi skausmai atperka ta stebukla, kuri gauni po to
O i "rozinio pasaulio istroskusias" siulau nekreipt demesio
O i "rozinio pasaulio istroskusias" siulau nekreipt demesio
QUOTE(Lera @ 2008 02 14, 18:53)
visos paviduoles kritikuoles mirkit dabar iš ppavydo nes už šito "baisiai" istorija melodi (šaunuolė) gavo medali
O ko cia pavydet?
QUOTE(gagrate @ 2008 02 15, 10:28)
O ko cia pavydet?
pavyduole negavai, tai ir klausimai kyla
Istorija Parašyta tiesiai šviesiai. Tik kino filmuose gimsta kūdikiai rausvučiai- gražučiai, mamytės neišsitaršiusiais plaukais, visiškai neiškankintos skausmo.
O Liepai nuo mano bendravardės dukros.
QUOTE(Lera @ 2008 02 15, 13:29)
pavyduole negavai, tai ir klausimai kyla
Nu ir nusisnekejai
Papildyta:
QUOTE(Pikta voverė @ 2008 02 15, 13:58)
Istorija Parašyta tiesiai šviesiai. Tik kino filmuose gimsta kūdikiai rausvučiai- gražučiai, mamytės neišsitaršiusiais plaukais, visiškai neiškankintos skausmo.
Kodel tik kino filmuose.?As antra pagimdziau be skausmo su neišsitaršiusiais plaukais ,placia sypsena ir kudikelis tikrai buvo ruzavas,grazutis ,grazutis
p.s. pas kiekviena gimdymas yra labai skirtingas.
QUOTE(gagrate @ 2008 02 15, 12:59)
Kodel tik kino filmuose.?As antra pagimdziau be skausmo su neišsitaršiusiais plaukais ,placia sypsena ir kudikelis tikrai buvo ruzavas,grazutis ,grazutis
Sutinku, kad gimdymas kiekvienas būna skirtingas. Mano antroji irgi gimė greitai ir neskausmingai, bet va ružava tai nebuvo paružavėjo labai greitai po kelių valandų.