Na už tokią gimdymo istoriją apdovanojimo mamytei
Oi leipau juokais nuo originalaus papasakojimo. Net gimdymo baimė dingo Ačiū tau
Aukit didelės ir gražios princesės
QUOTE(Maggie @ 2008 01 26, 03:19)
gyvenime neduosiu savo diedui tokios istorijos paskaityt:D
del kakojimo - sitos dalies as isvis nesupratau, bet vien del to [man 31 sav] man pasidare baisu gimdyt ir tikrai nenoreciau, kad mano DIEDAZ he he toki vaizdeli pamatytu. anksciau dar dvejojau ar verta, kad vyras dalyvautu gimdyme, bet kuo toliau, tuo stipriau isitikinu, kad gal visdelto geriau butu jam nematyt manes tokios [o jeigu dar ir kakojancios, oh my god]. zinau, cia dauguma pagalvos, kad man galvoj negerai, juk STEBUKLELIS ateina, vyras turi buti salia, no matter what.
del kakojimo - sitos dalies as isvis nesupratau, bet vien del to [man 31 sav] man pasidare baisu gimdyt ir tikrai nenoreciau, kad mano DIEDAZ he he toki vaizdeli pamatytu. anksciau dar dvejojau ar verta, kad vyras dalyvautu gimdyme, bet kuo toliau, tuo stipriau isitikinu, kad gal visdelto geriau butu jam nematyt manes tokios [o jeigu dar ir kakojancios, oh my god]. zinau, cia dauguma pagalvos, kad man galvoj negerai, juk STEBUKLELIS ateina, vyras turi buti salia, no matter what.
o ko neduosi, tegul paskaito ir pamato, supranta, kad visko pasitaiko, kad ir rėkti ir užrikti galima, juk gimdai, kosmose esi, tegul pratinasi
o dėl kakojimo: kai stangos prasideda, kai vaikas juda gimdymo takais, tuomet labai užsimanai kakoti, labai labai. Nereikia priešintis (o tai labai sunku, nes atrodo, kad apkakinsi pusę gimdyklos). Tai ženklas gydytojams, kad jau jau ir gims.
liuks, Melodi, istorija super
Labai nuostabiai papasakota
sutinku su tuo kad tas velniskas skausmas niekada nepamirstamas ,saunu kad pasiprasei nuskausminamuju,o as durniuke sakiau nereikia man nieko ,o poto kai sueme skausmelis buvo velu va tada ir pajutau ta gimdymo skoni
sekmes visom besiruosianciom gimdyti
Kam gymdyti skausme jai gali pasitikti savo vaikeli blaiviu protu ,antra karteli taip ir padariau buvo ir tikrai neikiek nemaziau myliu abi dukreles,juk pajausti meile nebutinas skausmas
sekmes tau ir tavo dukrytei
sutinku su tuo kad tas velniskas skausmas niekada nepamirstamas ,saunu kad pasiprasei nuskausminamuju,o as durniuke sakiau nereikia man nieko ,o poto kai sueme skausmelis buvo velu va tada ir pajutau ta gimdymo skoni
sekmes visom besiruosianciom gimdyti
Kam gymdyti skausme jai gali pasitikti savo vaikeli blaiviu protu ,antra karteli taip ir padariau buvo ir tikrai neikiek nemaziau myliu abi dukreles,juk pajausti meile nebutinas skausmas
sekmes tau ir tavo dukrytei
Jezau, Melodi, tau reikia persikvalifikuoti į plunksnos seses tikrai JUOKINGAI, ir ĮDOMIAI, vertinu kaip "neabejinga rašymui" - 11 balų iš 10
dabar panelėm "diskutantėm"...nu bet, moteros, jūs ir jautruolės Tiesiog matau kai kurių čia pasisakiusiųjų gyvenimus - tokius "riuuužavus", kvadarkuotus, apnertus ir apkeptus, cukraus pudra pabarstytus....Viskas taip teisinga - diedas ne diedas, o "Tomukas" ar "Mylimukas". Ką tik gimęs vaikas gink Dieve, ne "padaras" (beje, šio žodžio reikšmė priklauso nuo konteksto, juk galimas sakyti "koks mielas padarėlis" ir t.t.) - dzin, kad susiraukšlėjęs, drėgnas, varškiuotas, pamėlęs ar dar koks - jis "princesytė" ar "mūsų su tėtuku džiaugsmas" ir t.t. Viskas čiki. Tik kad TAIP NĖRA. Gyvenimas nėra trilitriakas uogienės. Tiksliau, ta uogienė sluoksniuota. Ir tik visiškai jokios vidinės laisvės ir polėkio neturintis žmogus gali neįžvelgti tame gyvenime nieko išskyrus "nuostabią daktarytę" - BabaJaga visai čiotkas personažas, juk dėl jos multikus žiūrėdavom o diedas - čia žodžio vyras, vyriškis sinonimas, - paaiškinu nesuprantančioms. Melodi, be jokių jokiausių abejonių - tu gyvas ir tikras žmogus su realiom emocijom, su kuo tave ir sveikinu, nes tokių, kaip matau iš diskusijos....ne tiek daug, kiek norėtųsi
QUOTE(perlita3 @ 2008 01 22, 11:38)
visos zynom kas yra gimdymas ir skausmas,bet daug moteru tai iskencia be pykcio,neapikantos ir pagiezos ant zmoniu.
ech.....perlita perlita....gi nė lašo čia neapykantos...ir jokios pagiežos...
QUOTE(gagrate @ 2008 01 22, 15:52)
Paskaiciau sia istorija,neizvelgiau cia nei jumoro nei ka,paprasta istorija parasyta paprastos moteriskes.Savo pirma pagimdziau skausmuos,nejauciau irgi didelio meiles antpludzio ,bet kai padejo ant krutines pajutau jai dideli svelnuma ir pasakiau 'labas mazyte,tai stai tu kokia'
O jei visom patiko sios moteriskes ironija tai ir as pasakysiu ironiskai:
EI ,DIEDE,EIK RAVET BUROKU ,A NE MATAI,KAD PADARAS VERKIA
O jei visom patiko sios moteriskes ironija tai ir as pasakysiu ironiskai:
EI ,DIEDE,EIK RAVET BUROKU ,A NE MATAI,KAD PADARAS VERKIA
aha, bandei pavaryt, bet kažkaip....nu nesigavo, a ne? na ir kas, kad pasakei "Labas mažyte, tai štai tu kokia"??? Kas? Geresnė tu jai mama? Geresnė tu vyrui žmona? .....jei tik nuo to, ar diedą vadinsim diedu, (beje, čia švelniai ir jaukiai, jei ką...) priklausytų nors kas nors....
QUOTE(auroryte @ 2008 01 23, 13:25)
kad ir koks butu fiziologiskai kai kam nepriimtinas, yra GRAZUS. Ne , tikrai vaizdas, kad tikrai ne vaiko atejimas pasakojamas istorijoje, o tik apsikakojimas
nemanau, kad Melodi jos vaiko atėjimas nebuvo gražus. tik mes grožį visi suvokiame skirtingai, vieniems tai - gintariniai paveiksliukai Palangoje parduodami, kitiems autoriniai darbai
QUOTE(Amiletta @ 2008 01 25, 11:16)
Autorė matyt norėjo parašyti kuo juokingiau, bet iš to didelio rašto išėjo iš krašto. Baisu.
tikiuosi, išėjo ji iš to krašto, kur tokių vertintojų, kaip tamsta, esti.... aš čia tik dėl to, kad istorija iš tiesų labai juokinga
QUOTE(gagrate @ 2008 01 26, 12:10)
As asmeniskai nelabai suprantu kaip savo vyra galima vadinti diedu,lyg jis butu koks senis ir neturetu vardo.O gal tas DIEDAS tinka atitinkamos profesijos zmonems traktoristui,santechnikui ,vairuotojui ir t.t.
mano diedas turi vardą, du aukštuosius, va, tik traktoriaus neturi beje, jokio kito vyro diedu nevadinu - tik savąjį. Švelniai ir mielai. jaukus tas mano diedas
QUOTE(biti atskrend @ 2008 01 27, 23:44)
Perskaitytu uzaugus dukra ir dar neaisku, kokia jos reakcija butu.
o man atrodo, kad Liepa juoksis už pilvo susiėmus. Esu tikra, kad užaugs tokia pat faina kaip tėčiai, tai turės ką visi prisiminti.
P.S. Berods, Melodi, įsirašiau į tavo fanų kontingentą ar tai kontinentą
Man ši istorija pasirode labai literatūriškai ir nepersaldintai parašyta. Juokiausi net garsiai - ir mano diedokšnis atbėgo pažiūrėt.
Žodžiu truputis ironijos dar niekam nepamaišė, o visokia čia susirinkusi cenzūra... na ką jau padarysi, vieni skaito meilės romanus, o kiti Tolstojų ar Dostojevskį.
Žodžiu truputis ironijos dar niekam nepamaišė, o visokia čia susirinkusi cenzūra... na ką jau padarysi, vieni skaito meilės romanus, o kiti Tolstojų ar Dostojevskį.
Oi, InRed, is taves iskalbos tai neatimsi
Ir visoms kitoms
Ir visoms kitoms
VA CIA TAI ISTORUJA VISKAS BE JOKIU PAGRAZINIMU ,SUPER!!!!!!!!!!!
Perlita, baik gal jau, ka. Eik savo gimdymo istorija parasyk, mes ja mielai aptarsim Nes jau nusibodo tas pats per ta pati, pati nieko kito nesugebi tik kitus izeidinet
Apie sita gimdymo istorija jau legendos SM sklando - neistveriau ir uzejau paskaityt
Neatskiesta ir emocionalu
Neatskiesta ir emocionalu
Šiaip sau apdovanojimų neteikia, jei šis pasakojimas gavo, vadinasi buvo vertas
uch Nu ką galiu be pridurti, sėdžiu net dabar išsišiepus. Senokai taip nesijuokiau skaitydama Labai gyvai perteiktas pasakojimas, puikus humoro jausmas Liepai linkim užaugt gražiai ir sveikai mergytei Beje pritariu visom keturiom Inred, kad užaugus ji pati skaitys už pilvo susiemus šią istoriją.