Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(kavke @ 2006 08 30, 15:13)
Tiesa pasakius mes pasirinkome saulegraza wub.gif nors butume pateke be problemu i pasakaite,plius ji musu kieme. Man norejosi, kad mano vaikas atsidurtu tarp paprastu vaiku paprastame darzelyje, zadu ir antra ten pat vesti.

Mes irgi ten vedam savo vyresnėlę, nors pagal teritoriją priklauso "Pasakaitė'. Tiesa, po metų jaunėlė turėtų pradėt lankyt lopšelį, o vyresnėlė iš lopšelio pereit į darželį. Tai galvoju, gal pervest į Pasakaitę, nes vistiek auklėtojos keisis. Tieiosg šis darželis arčiau namų. O vest tokias mažulytes į Saulėgrąžą- toloka. Vienas vargas, kai reikės abi su storiausiais kombinzonais tyst tokį kelią doh.gif Bet apie Saulėgrąžą esu labai geros nuomonės, ypač apie mūsų lopšelio grupės auklėtojas wub.gif (nors vedėja man labai nepatinka doh.gif ).
Tai esu pasimetus. Nepatiko man komentarai apie Pasakaitę unsure.gif
Atsakyti
na as irgi apie Pasakaite galiu pateikti dvejopa nuomone:
1) aplinka tikrai grazi, tvarkinga ir pan. - nieko neprikisi
2) aukletojos turbut geros, nes maniske eina i darzeli su didziuliu dziaugsmu

TACIAU

lopselio grupese amzinai sergantys vaikai sad.gif aukletojos priima visus sloguojancius, kosincius ir net jei vaikui pakyla temperatura niekas nekviecia teveliu, bet laukia vakaro, kol po darbu patys pasiims sad.gif (jau net keleta kartu parsivedziau savo vaika su 38 temperaturos, o aukletojoms neva net nepasirode, kad vaikas serga!!!) Kiek zinau aukletojos neturi teises priimti serganciu vaiku i grupe, kad nebutu pavojau kitiems uzsikresti, o vat Pasakaites lopselyje tai netgi skatinama ir nedraudziama! TAd ko noreti, kad vaikas kas savaite nesirgtu....
Atsakyti
Mums irgi priklauso PASAKAITE.Buvau nuejusi i darzeli uzrasyti mazyles,tai pirmiausiai susiduriau su direktores kultura .Uzejusi i kabineta garsiai atsirugo blink.gif ,poto viska isklausinejo.Turiu pristatyti dokumentus irodancius,kad tai musu butas ir vaikas ten registruotas.Pasakaite irgi yra musu kieme.Tada turiu parasyti prasyma stoti i eile,kad papultume i darzeli. g.gif As sakau,o jei eile neateis,kai mums bus pvz.2 metai,tai ji sako,jei mamos visos uzrasynetu savo vaikus,kai jiem apie 3 men.,tai visi ir sulauktu savo eiles.O beto sako,kad mums priklauso Pasakaite ir Saulegraza musu nepriims.Tai ka dabar daryti.NEZINAU g.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2006 10 04, 21:21)

Tai esu pasimetus. Nepatiko man komentarai apie Pasakaitę unsure.gif

o kas tau konkreciai nepatiko? 4u.gif
Mes siais metais pradejole leisti sunu i Pasakaite ax.gif ir tikrai esu LABAI, LABAI patenkinta 4u.gif 4u.gif 4u.gif ( yra su kuom palyginti doh.gif ) Aukletojos puikios, aplinka super....su vaikuciais tikrai dirbama, jie labai daug ismoksta thumbup.gif
Atsakyti
O Pasakaiteje visos grupes montesori?Ar ne? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltakase @ 2007 02 11, 01:10)
O Pasakaiteje visos grupes montesori?Ar ne? g.gif  ax.gif

ne.... mirksiukas.gif mes pvz einame i Valdorfo grupe thumbup.gif
Atsakyti
O ar lengvai i darzeli patekote?As jau uzrasiau,bet garantijos nedave,kad eile ateis kai mums reiks eiti i lopseli. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2007 02 11, 14:05)
ne.... mirksiukas.gif mes pvz einame i Valdorfo grupe  thumbup.gif

o ar tai atskira eilė į Valdorfo grupę?

QUOTE(baltakase @ 2007 02 22, 18:02)
O ar lengvai i darzeli patekote?As jau uzrasiau,bet garantijos nedave,kad eile ateis kai mums reiks eiti i lopseli. schmoll.gif  g.gif

čia jau direktorė matyt kažkur lenkia g.gif o be to bet kada galima ir švietimo ministeriją pajudint, pasiaiškint, kaip ten su darželiais, grupėm ir ar pagal teritoriją vaikai priimami. Nes- nors ir yra eilė, t.y jei vaikai ne pgl teritoriją įrašyti į eilę anksčiau-visų pirma turi būt priimami vaikai pagal teritoriją, jei lieka vietų-kiti. Taip man paaiškino vieno darželio direktorė.
Atsakyti
mes esame eileje 412.tai ir klausiu,o ka musu teritorijoje tiek vaiku gime? g.gif Tuo metu kazkokia aukletoja mus uzrasinejo(tipo fifa,maciau tokiu fifu) mad.gif ,ai ji mums ir negarantavo,kad papulsime.O de lenkimo,tegu kiek nori tiek ir lenkia,nei lito negaus,mums jis priklauso ir baigta.
P.S as tai "fifai" sakau,kad ateisiu rudeni paziureti kiek eile pasislinko,o ji man sako nera ko cia vaikscioti blink.gif ,ateisit susizinoti menesi pries ar jusu grupe sudaryta,ar ne. blink.gif Vienu zodziu,nemalonu buvo bendrauti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltakase @ 2007 03 05, 12:19)
mes esame eileje 412.tai ir klausiu,o ka musu teritorijoje tiek vaiku gime? g.gif Tuo metu kazkokia aukletoja mus uzrasinejo(tipo fifa,maciau tokiu fifu) mad.gif ,ai ji mums ir negarantavo,kad papulsime.O de lenkimo,tegu kiek nori tiek ir lenkia,nei lito negaus,mums jis priklauso ir baigta.
P.S as tai "fifai" sakau,kad ateisiu rudeni paziureti kiek eile pasislinko,o ji man sako nera ko cia vaikscioti blink.gif ,ateisit susizinoti menesi pries ar jusu grupe sudaryta,ar ne. blink.gif Vienu zodziu,nemalonu buvo bendrauti. verysad.gif

o tu nuo kitu metu rudens noretum leisti, kai bus 2 metai, ar kada i lopseli ?
mes mazdaug pries metus uzsirasem, tai ziuresim ar papulsim rudeniui ar ne ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 05 kovo 2007 - 17:09
Jei nenunesi dovanėlės direktoriai tai ir liksi 412.
Atsakyti
QUOTE(Meilutė 77 @ 2007 03 05, 18:24)
Jei nenunesi dovanėlės direktoriai tai ir liksi 412.

tai kokio dydžio tos dovanėlės turi būti rolleyes.gif
Atsakyti