Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

G
QUOTE(aurora111 @ 2011 12 02, 10:09)
Nelabai suprantu apie kokia rinkliava kalbate g.gif .Rinkome rugsejo men pinigelius visiems metams,bet suma priklauso nuo jusu,tevu.Kiek nuspresit ,tiek ir surinksit.Bet sie pinigeliai naudojami  vaikams,tai ir serveteles ir tualetiniam popieriui,ir piestukams ir tt.Daugiau jokiu rinkliavu kazkokiu neaiskiu nera,dabar kaledoms naidojam pinigelius is to surinkto fondo.

.
Tikrai nesutiksiu. Rinkliavos, tiksliau reketas ten yra. Tualet.pop,skalb.milteliams- tai dar nebaisu, nors gauna is tewu parama tuos 2 procentus. Kai sunus lanke, man tai didziule kancia buwo ir trauma jam. Nuolat reketawo, tai sugalwojo naujas lowas pirkt, tai dar ka nors..mao aiskiai pasake, jog visi tewai kazkaip remia, tad mane reketawo, kad pasamdyciau meistra, kuris pakeistu wisu baldu gobelena! Bijodavau eit waiko paimt, kad tik nesutikt danienes ar jos tarnaiciu. Jei tewai nieko neduoda- ten ilgai neissilaiko. Mes metus teistempem. Aukletojos pacios waiku neskriaude,bet mylimukus uzsiundydawo. Paskutinis lasas buwo- kai muse mano waikiuka,tas is pykcio suka pawadino,uz tai aukletoja jam burnytem kazkokiu milteliu pribere,atseit nepraustaburnis. Atlekiu paimt waiko,tas dreba,istynes nuo asaru ir wemimo! Issiaiskint nepavyko,ko jam buwo priberta,jos tik sypsojosi. O sunus dusdamas sake,kaip aukletoja burnyte skete,seimininke bere. Ta patwirtino ir kiti waikuciai. Beje, to pasekme-waikas pradejo lowon slapintis is isgascio. Isivaizduokit, kaip ant jo reke ir prie wisu zemino seimininke ir aukletojos...waikas per pietus nemiegodawo,kad neprisisiot lowyten!guledawo akytes tik uzmerkes,kad jo nebartu. Tad skubiai pervedziau I darzeli Pelene be jokiu kysiu. Isgydem ir stresa mazyliui. Cia aukletojos ir seimininkute buwo jam geriausios drauges. As kiekvienais metais buwau isrinkta tewu komit.pirmininke. Mazyliu jos dziaugesi, wunderkindu wadino, nes labai gabus. Dabar jis lanko mokykla,bet karts nuo karto uzbega I Pelene, nes pasiilgsta auklyciu.
O kas liecia pasakaites wedejos- tai tiesa, ji turi gera uznugari. Kalbejau su zurnalistais, po burnos plovimo skalbimo milteliais isvyde waikiuka, jie norejo parodyt per tv, man tik reikejo dar keliu tewu patwirtinimo del reketo. Deja- tewai buwo tikri asilai, nieks nesutiko paliudyt. Sako-tai wisur tas pats, nenorim rupesciu,kaip nors..o po to patys po eiliniu reketawimu renkdami wakarais waikus rubinej murmedawo: oi, kad greiciau mokyklon, toks brangus tas darzelis.. Antra waika jau uzrasiau I Pelene, nors Pasakaite mano kieme, taciau waiko psichika swarbesne
Atsakyti
Skaitau,ir savo akimis netikiu schmoll.gif Nezinau,i kokia grupe jus cia pakliuvote,bet musu aukletoju ir auklytes net neisivaiszduoju daranciu kazka panasaus.Maziukas sunkiai priprato,eina ne kasdien ,bet dabar jau net pats sako,kad "teta gera",jam jos patinka.As nekalbu apie direktore,nes apie ja jau nebera ka naujo ir pasakyti,bet reketo tikrai nesu patyrusi,ir jokiu kysiu nedaviau,nes priklausom pagal gyvenama vieta.Vyresneliui nebuvo is vis jokiu nesklandumu su aukletojomis,matyt pas geras pakliuvo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aurora111 @ 2012 01 23, 16:20)
Skaitau,ir savo akimis netikiu schmoll.gif Nezinau,i kokia grupe jus cia pakliuvote,bet musu aukletoju ir auklytes net neisivaiszduoju daranciu kazka panasaus.Maziukas sunkiai priprato,eina ne kasdien ,bet dabar jau net pats sako,kad "teta gera",jam jos patinka.As nekalbu apie direktore,nes apie ja jau nebera ka naujo ir pasakyti,bet reketo tikrai nesu patyrusi,ir jokiu kysiu nedaviau,nes priklausom pagal gyvenama vieta.Vyresneliui nebuvo is vis jokiu nesklandumu su aukletojomis,matyt pas geras pakliuvo 4u.gif

Ta aukletoja pasakaiteje jau seniai nebedirba, sunui mano jau 15 metu, o tada buvo 3 metukai. Sia vasara buvau gimtadieny pazistamo ir tarp sweciu pamaciau pagyvenusia moteri- ta pacia aukletoja, o gi ji jubiliato pussesere! Kaip ne keista ir ji mane atpazino, israudo wisa, priejo pakalbet..atseit jai ir paciai ten sunku buwo dirbt , tad ji pabego nuo tos vedejos..nenorejau net klausyt, nes sukilo wisos nuoskaudos...mums taip pat priklauso pasakaite pagal gyvenama wieta, bet dukryte wesim I kita. Dziaugiuos, kad Jusu waikuciams ten gerai. Gal pagaliau prispaude kas uodega vedejai ir baigesi reketas ir rinkliavos. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Menesiena2009 @ 2011 06 17, 14:18)
ar ten tokios dideles kainos?Nesitikejome.

Nuo rudens pervedėm dukrą į šį darželį, nes atsirado laisva vieta Montessori grupėj ir mums priklauso pagal gyvenamą vietą. O tai šiame daržely kainos ne tokios pat kaip visuose valstybiniuose?????? g.gif Dar negavome sąskaitos už rugsėjo mėn., sako, kad nepaskaičiuota.

P.S. O direktorei aš esu natūraliausiai alergiška... Kiekvieną kartą, kai man reikėdavo turėt su ja reikalų, ištikdavo panikos priepuolis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
gal kas žinote, ar jau yra sąrašai rugsėjo mėn į šį darželį?
Atsakyti
Mes ir dar laukiam g.gif
Atsakyti
savivaldybėj jau rodo, kad patekom, bet iš darželio jokių žinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurora111 @ 2011 12 02, 11:09)
Nelabai suprantu apie kokia rinkliava kalbate g.gif .Rinkome rugsejo men pinigelius visiems metams,bet suma priklauso nuo jusu,tevu.Kiek nuspresit ,tiek ir surinksit.Bet sie pinigeliai naudojami  vaikams,tai ir serveteles ir tualetiniam popieriui,ir piestukams ir tt.Daugiau jokiu rinkliavu kazkokiu neaiskiu nera,dabar kaledoms naidojam pinigelius is to surinkto fondo.

mielieji teveliai, visomis svaros priemonemis yra aprupinami visi darzeliai, tik neaisku, kiek ju tenka grupei. na o jei nenupirktumete, ka vaikas butu nenusisluostes... absurdas.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal yra tokiu, kuriu vaikuciai nuo rugsejo prades lankyti lopseli?
Atsakyti
Sveikos, patekom į šį darželį nuo 2016 rugsėjo. Gal dar kas patekot? Gal mamytės kurių vaikučiai lanko/lankė šį darželį turi kokių atsiliepimų? Kitur pasiskaičius šiurpas ima. Saulėgrąža mūsų kieme, tai galvojam keisti. Bet nesinori skubėti akis išdegus jeigu visgi patekome į gerą darželį. Labai prašau padėti apsispręsti.
Atsakyti
Ir mes ten patekom. Buvau uzsukus: grazu, tvarkinga, darbuotojai lyg po klientu aptarnavimo mokymo -kas maloniai nustebino! Tik mane nuvyle pusrusyje irengti zaidimu kambariai-pelesis nosi riecia! Kaip gali vaikai buti tokiose patalpose? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(arfineja @ 2016 06 16, 15:29)
Sveikos, patekom į šį darželį nuo 2016 rugsėjo. Gal dar kas patekot? Gal mamytės kurių vaikučiai lanko/lankė šį darželį turi kokių atsiliepimų? Kitur pasiskaičius šiurpas ima. Saulėgrąža mūsų kieme, tai galvojam keisti. Bet nesinori skubėti akis išdegus jeigu visgi patekome į gerą darželį. Labai prašau padėti apsispręsti.

sveikos, lanko šį darželį du vaikai. Aiškiai suformuluokit klausimą, kas Jus neramina, tada galėsiu atsakyti.
Papildyta:
QUOTE(laurynaa @ 2016 06 16, 23:17)
Ir mes ten patekom. Buvau uzsukus: grazu, tvarkinga, darbuotojai lyg po klientu aptarnavimo mokymo -kas maloniai nustebino! Tik mane nuvyle pusrusyje irengti zaidimu kambariai-pelesis nosi riecia! Kaip gali vaikai buti tokiose patalpose? sad.gif

juk ne visą dieną ten vaikai būna žaidimo kambariuos-per savaitę po 1-2 val. Kituose darželiuose langai nekeisti.. neginu darželio, bet realiai žiūrint tai šiame darželyje fizinės sąlygos vaikams superinės, bet juk ne tai svarbiausia. Svarbiausia, kad auklėtoja vaikui patiktų. Na, nebent vaikas turi problemų su sveikata, tada galbūt aktualu.
Atsakyti