Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 03 22, 14:14)
Keista, kad rašoma, jog kiekviename darželyje  yra rinkliavos  g.gif Mano vaikas lankė du darželius ir niekas nieko nerinko, neskaitant kažkiek pinigėlių už pratybas ir lavinamuosius žaislus. Bet čia vienkartinis toks ir viskas smile.gif

taigi vis tik rino pinigėlius, ar tai jūsų supratimu nėra rinkliava cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2010 10 11, 17:01)
O kodėl jūs užsirašinėjat į daržą, kuris nepriklauso jums pagal gyv. vietą? Kaip jus užrašė, nes mus kai rašė, tai vedėja išplėtusi akis aiškino, kad NĖRA VIETŲ NET SAVIEMS PIRMUMO TEISĘ TURINTIEMS, o jūs norit patekti....(toks vaizdas kad būčiau žibučių sausio mėnesį užsimanius....). Todėl keistai man skambėjo jūsų šis pasakymas.
Man pikta, nes per tokius kaip jūs jie ir neturi vietų TIEMS SAVIEMS.

Klausimas: kuo jau šis daržas jums toks svarbus, kad eiles užiminėjat jame, nors jis jums ir nepriklauso?

Mums jis PRIKLAUSO pagal gyv. vieta. Ir eilej laukiam vieninteliame darzelyje.
Deja, temos nesekiau, tai aiskinu jau po laiko.
mad.gif
Atsakyti
blink.gif kur jūs nueisit jegu visi tam Monstrui pataikausit.Ji iš visų tyčiojasi ir laiko kvailiais.Net savivaldybė su ja nesusitvarko.Ji turi užnugary.O jūs tėveliai neškit jai duokles. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O ji statys namus ,o tarnaitės ravės daržus.Argi justuose mažai gerų darželių.PVZ.justinukas,nykštukas,sulėgraža.Ten natūrau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelel @ 2011 03 24, 21:19)
blink.gif  kur jūs nueisit jegu visi tam Monstrui pataikausit.Ji iš visų tyčiojasi ir laiko kvailiais.Net savivaldybė su ja nesusitvarko.Ji turi užnugary.O jūs tėveliai neškit jai duokles. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O ji statys namus ,o tarnaitės ravės daržus.Argi justuose mažai gerų darželių.PVZ.justinukas,nykštukas,sulėgraža.Ten natūrau. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  verysad.gif  wub.gif

o ka jus manot, ka mamom daryti jei ir ten dideles eiles, o darzas pasakaite pgl gyvenama vieta priklauso.
Atsakyti
Sutinku, kad yra ir kitu geru darzeliu, bet jei tie darzeliai nepriklauso pagal gyvenamaja vieta juose net prasymo nepriima. Mes norejome uzsirasyti ir i kitus justiniskiu darzelius tai is musu net prasymo nieks neprieme, atsakydami, kad jus musu darzeliui nepriklausote, o prasyma turite rasyti tame kuriame priklausote t.y. Pasakaite.
Atsakyti
Labas vakaras, mamytes. Jeigu pasiseks, turetume pradeti lankyti darzeli nuo rudens. Gal galite pasakyti nuomone kuri darzelio aukletoja sauniausia ir pas kurias vertetu papulti:) O kuriu reikia bijoti:)
Atsakyti
Labai prašau mamyčių, krioms šis darželis priklauso pagal gyvenąmąją vietą parašyti man į AŽ. 4u.gif (aš su geru pasiūlymu).
Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Oho.ar skaitet straipsni apie "Pasakaite"? mes dar norejome ten lankyti darzeli.Ka , ar ten tokios dideles kainos?Nesitikejome.
Atsakyti
Kur ta straipsni paskaityti galima?
Atsakyti
http://m.15min.lt/id...rimai-56-156288
Bet cia tik smulkme.Apie visa kita net nerasoma,nors viesai visi zino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(čelsė @ 2010 07 09, 13:33)
Nenusimink  mirksiukas.gif Gal kitur pavyks "įlįsti"

kaip suprasti pavyks kitur ilisti....jei kazkur ilis,reiskias ilis ir uzims kazkieno saziningai laukta vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 05 16, 14:06)
Labai prašau mamyčių, krioms šis darželis priklauso pagal gyvenąmąją vietą parašyti man į AŽ. 4u.gif (aš su geru pasiūlymu).
Dėkoju iš anksto 4u.gif

sis prasymas to pavyzdys kaip kiti "ilenda" i darzeli, paprase registracijos kad galetu lankyti si darzeli, nes taip direktore liepe smile.gif, matyt jai gerai pamokejo..... biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.
Nuo rudens keliausim į šį darželį/ Papuolėm į "Švyturėlių" grupę ax.gif Gal atsiras "kolegų"? bigsmile.gif
Noriu paklaust žinovių ohmy.gif kaip dabar? blush2.gif ta prasme kada susižinosim ko reik į darželį, kur bus grupė ir tt. blush2.gif gal kvaili klausimai, ale kai pirmą kartą tai visai žalia doh.gif blush2.gif
Atsakyti