QUOTE(opium @ 2010 11 14, 16:33)
Nėra "Pasakaitė" toks monstras . Nors girdėjau ir aš įvairių atsiliepimų ir iš labai artimų žmonių, kuriais netikėt negalėjau. Gąsdina rinkliavos? O kuriam daržely jų nėra? Dydis? Tiek, kiek patys tėvai sutars. Kiek grupė susirinks, tiek ir turės grupės bendrom reikmėm.Sunkesnė finansinė padėtis-prisidėk, kiek gali, o jei ne-tai ne. Aišku, galiu kalbėt tik kaip buvo/yra mano vaiko grupėse. Gal kitose grupėse kitaip. Gal kiekvienoj grupėj auklėtojos savo tvarką ir reikalavimus turi. Kol kas nereikėjo ir jokios "duoklės" darželiui ( aplinkos gražinimui ar kt. reikmėm). Kažkas minėjo, kad auklėtojos nekokios...Matyt, kaip ir visur, visokių žmonių yra. Bent jau mano vaiko grupėse- tikrai puikūs žmonės.Taigi nėra šitam darželyje taip viskas "juoda".
Jurgitakar, jei neužsirašėt, rašykitės greičiau ir domėkitės. O užsiminėt apie "Žilvinėlį". Darželio nauja tvora ( šią vasarą keista) tikrai ne valstybės dovana
Jurgitakar, jei neužsirašėt, rašykitės greičiau ir domėkitės. O užsiminėt apie "Žilvinėlį". Darželio nauja tvora ( šią vasarą keista) tikrai ne valstybės dovana
Rinkliavos tuo metu, kai vaikas lanko darzeli manes negasdina-duodama galvosiu, kad duodu savo vaikui, man cia visai normalus dalykas. Mane gasdina "stafkes" norint papulti i si darzeli arba tiksliau duoti nemaza suma ir isvis nepapulti