As siandien buvau pas direktore bent del kitu metu pasiteirauti. Jei jau siemet, budami netoli eilej, mes nepatekom, tai kitais metais juk turetumem buti vieni is pirmuju. Bet direktore iskart pareiske, kad daug visokiu soc remtinu vaiku, daugiavaikiu vaiku, darzelio darbuotoju vaiku ir t.t., kurie eina pries mus. Nu zodziu mano viltis suzlugde galutinai. Duociau as jai ir ta kysi, bet kai pasiuliau "parama", tai ji atsisake, teigdama, kad parama galima pervesti i saskaita, kai vaikas jau lanko darzeli, o jei kas jai pasiulo kisi, tai ji isvis braukia is saraso.
Kad gera atminti ji turi, tai pastebejau. Net pavardes nebepaklause ir rado mus sarase.
Nors mano mažyliui tik metukai, bet jau panika ima... Tai taip išeina, jei nepakliūsit į darželį nuo 3 metukų, galima sakyti, viso gero, nes grupės bus suformuotos ir tie patys vaikai lankys iki pat mokyklos. Nebent vienas kitas pakeis gyvenamąją vietą... Ar bent suteikė vilties, kad nuo 4 metukų pakliūsit?
QUOTE(auksla @ 2010 08 30, 15:38)
As siandien buvau pas direktore bent del kitu metu pasiteirauti. Jei jau siemet, budami netoli eilej, mes nepatekom, tai kitais metais juk turetumem buti vieni is pirmuju. Bet direktore iskart pareiske, kad daug visokiu soc remtinu vaiku, daugiavaikiu vaiku, darzelio darbuotoju vaiku ir t.t., kurie eina pries mus. Nu zodziu mano viltis suzlugde galutinai. Duociau as jai ir ta kysi, bet kai pasiuliau "parama", tai ji atsisake, teigdama, kad parama galima pervesti i saskaita, kai vaikas jau lanko darzeli, o jei kas jai pasiulo kisi, tai ji isvis braukia is saraso.
Kad gera atminti ji turi, tai pastebejau. Net pavardes nebepaklause ir rado mus sarase.
Aš lygiai tokioje pat situacijoje. Eilėje stovim treti metai be jokios viltie pakliūti dar ir kitais metais. Žodžiu aš jau palaidojau visas viltis ten patekti. Bandysiu kitur.
Vedėja ten ledinė....
Mes taip pat uzsirase i si darzeli, paskaiciau-siurpas paeme...
Eisiu, bandysiu i kita uzrasyti. Pagal gyv. vieta nepriklauso, tad gali buti tik tuscias laiko gaisimas...
QUOTE(julisija @ 2010 09 29, 11:11)
Mes taip pat uzsirase i si darzeli, paskaiciau-siurpas paeme...
Eisiu, bandysiu i kita uzrasyti. Pagal gyv. vieta nepriklauso, tad gali buti tik tuscias laiko gaisimas...
O kodėl jūs užsirašinėjat į daržą, kuris nepriklauso jums pagal gyv. vietą? Kaip jus užrašė, nes mus kai rašė, tai vedėja išplėtusi akis aiškino, kad NĖRA VIETŲ NET SAVIEMS PIRMUMO TEISĘ TURINTIEMS, o jūs norit patekti....(toks vaizdas kad būčiau žibučių sausio mėnesį užsimanius....). Todėl keistai man skambėjo jūsų šis pasakymas.
Man pikta, nes per tokius kaip jūs jie ir neturi vietų TIEMS SAVIEMS.
Klausimas: kuo jau šis daržas jums toks svarbus, kad eiles užiminėjat jame, nors jis jums ir nepriklauso?
mes irgi buvom uzsirase i si darzeli, bet aciu Dievui nenuejom, nusorendem vaikus leisti i lenku, o ne i lietuviu, bet esme ne kalboje, esme tame kad ten kaip su visais pasikalbi, tai ten niekas negali pakliuti, nesuprantu kodel? mes buvom uzsirase nuo 3men, kai sukako 2metai, tai niekas net nepranese ir neprimine, nors buvome uzsirase ir tam lenku darzelyje, jame nusiunte zinute ir klause ar mes lankysime si darzeli ar ne, buvo vikas labai mandagu ir sazininga, juokiu nesusipratimu, kai i si lenku darza uzsirasinejau sunu, tai iskarty pasake kad pakliuname, nes grupe formuojama nauja, kad jei ateiciau po menesio, tai nespeciau, o dabar viskas ok, vaikas lanko darzely, pradejus lankyti nereikejo nei paramos, nei kysiu, nieko... vikas tvarkoje. ir vidinis klimatas geras, nes vaikas nori i darzeli, vis praso "mama, einam i darzeli". sekmes visoms!
P.S. o pagal gyvenamaja vieta privalo priimti, tegul nesvaigsta ten ta diriktore, kiek zinau ir kysi ne viena pemusi ji yra, nes stato sunui nama Zujunuose, tai pinigu reikia... jei man reiktu, tai eiciau per savivaldybe, nes vienos pazystamos mamytes usnu tik taip i ta Pasakaite ir prieme.
P.S. o pagal gyvenamaja vieta privalo priimti, tegul nesvaigsta ten ta diriktore, kiek zinau ir kysi ne viena pemusi ji yra, nes stato sunui nama Zujunuose, tai pinigu reikia... jei man reiktu, tai eiciau per savivaldybe, nes vienos pazystamos mamytes usnu tik taip i ta Pasakaite ir prieme.
Ir as esu girdejusi, kad didrike nereali kysisninke, labai megsta nemazas pinigeliu sumas Na mano drauges sunus lanke ta darza
oi uzsukau pasiziureti kokios nuomones mamytes apie si darzeli
Galiu apie ji papasakoti laaaabai daug juokingai skaudziu istoriju,oypac apie direktore
Pazystu ja asmeniskai (kaip bebutu keista), moteris tikrai didele kysininke, be kysio ir gana nemazo, net neikite i si darzeli tartis. Jokiu sansu patekti i darzeli,jei negalite jam atnesti naudos.
Pati esu lankiusi si darzeli, tapati direktore jau nuo senu senoves.
Jei norite patekti i si darzeli (ko deja, bet net nesiulau, nes rinkliava pinigine yra istisai ir nuolatos), tiesiog eikite su tukstanciu litu vokelyje ir sakiniu: mes dirbame ten ir ten, manome galime buti labai naudingi Jusu darzeliui. Va tada su Jumis bandys kalbetis
Darzelis puikiai irengtas, tiek keime, tiek viduje, skina laurus ir pirmas vietas darzeliu rinkimuose ir tai aisku tik direktores nuopelnas, bet kokiomis salygomis tai padaryta??? Gyvenu visai salia to darzelio ir tikrai galeciau i ji pakliuti (leisti savo vaika) ir tikrai mus priimtu be eiles, bet as nenoriu net pagalvoti apie tai, kad mano vaikas lankys ta pletku ir kysiu lizda.
Labai atsiprasau uz toki savo komentara, tikrai nenorejau nieko izeisti, tik dalinuosi tuo, su kuo esu susidurusi
Galiu apie ji papasakoti laaaabai daug juokingai skaudziu istoriju,oypac apie direktore
Pazystu ja asmeniskai (kaip bebutu keista), moteris tikrai didele kysininke, be kysio ir gana nemazo, net neikite i si darzeli tartis. Jokiu sansu patekti i darzeli,jei negalite jam atnesti naudos.
Pati esu lankiusi si darzeli, tapati direktore jau nuo senu senoves.
Jei norite patekti i si darzeli (ko deja, bet net nesiulau, nes rinkliava pinigine yra istisai ir nuolatos), tiesiog eikite su tukstanciu litu vokelyje ir sakiniu: mes dirbame ten ir ten, manome galime buti labai naudingi Jusu darzeliui. Va tada su Jumis bandys kalbetis
Darzelis puikiai irengtas, tiek keime, tiek viduje, skina laurus ir pirmas vietas darzeliu rinkimuose ir tai aisku tik direktores nuopelnas, bet kokiomis salygomis tai padaryta??? Gyvenu visai salia to darzelio ir tikrai galeciau i ji pakliuti (leisti savo vaika) ir tikrai mus priimtu be eiles, bet as nenoriu net pagalvoti apie tai, kad mano vaikas lankys ta pletku ir kysiu lizda.
Labai atsiprasau uz toki savo komentara, tikrai nenorejau nieko izeisti, tik dalinuosi tuo, su kuo esu susidurusi
Jo, atsiliepimai tikrai nekokie. Mano sunu 6 menesiai, skambinau i Zilvineli, sake ten 2-3 metu eiles, o man pagal gyv, vieta Pasakaite priklauso, kaip manot nera jau sansu po 1.5 metu pakliuti???(Mielu noru i toki darzeli nevesciau, bet nera kitos iseities
oho-ho.Na ir atsiliepimai. Truputi pagalvojusi atgaminau savo galvoje ta PASAKAITE. Ten juk buvo taip vadinamas turtuoliu darzelis. Taip , taip -megeja pinigeliu si tvirtove .Bet zinot , tos 1940-45- 50 metu direktores??????Jos susietos su savivadybomis, ministerijomis irt.t. Viskas vyksta drąsiai , užtikrintai . Jos nieko nebijo.Renovuojasi darželius , mokyklas su didžiausiu "Smagumeliu".Metų juk joks nemažai:65-70-75, o gal ir 80.Iš kur ta energija, noras renovuotis???? Oi pamiršau , juk ir pas jas vyksta statybos[nuosavos].Gal čia kaip su Valdovų rūmais???? Na kodel jos taip ilgai sėdi savo kėdėse , lyg savo nuosavame UAB.Taip kad ,mamytės, kovokite už savo vaiko vietą šiame suktame darželių pasaulyje.Atsiprašau tu direktorių , kurios dirba sąžiningai už savo pamąstymus.
Nėra "Pasakaitė" toks monstras . Nors girdėjau ir aš įvairių atsiliepimų ir iš labai artimų žmonių, kuriais netikėt negalėjau. Gąsdina rinkliavos? O kuriam daržely jų nėra? Dydis? Tiek, kiek patys tėvai sutars. Kiek grupė susirinks, tiek ir turės grupės bendrom reikmėm.Sunkesnė finansinė padėtis-prisidėk, kiek gali, o jei ne-tai ne. Aišku, galiu kalbėt tik kaip buvo/yra mano vaiko grupėse. Gal kitose grupėse kitaip. Gal kiekvienoj grupėj auklėtojos savo tvarką ir reikalavimus turi. Kol kas nereikėjo ir jokios "duoklės" darželiui ( aplinkos gražinimui ar kt. reikmėm). Kažkas minėjo, kad auklėtojos nekokios...Matyt, kaip ir visur, visokių žmonių yra. Bent jau mano vaiko grupėse- tikrai puikūs žmonės.Taigi nėra šitam darželyje taip viskas "juoda".
Jurgitakar, jei neužsirašėt, rašykitės greičiau ir domėkitės. O užsiminėt apie "Žilvinėlį". Darželio nauja tvora ( šią vasarą keista) tikrai ne valstybės dovana
Jurgitakar, jei neužsirašėt, rašykitės greičiau ir domėkitės. O užsiminėt apie "Žilvinėlį". Darželio nauja tvora ( šią vasarą keista) tikrai ne valstybės dovana