Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(dailima @ 2010 05 05, 19:53)
BiteRite, sakykit o jus prasyme nurodet data nuo kada jus norite kad prrimtu vaika i darzeli?

Tiesa pasakius mes ji lankom del vienos priezasties, t.y. delto kad jis yra kieme. Kazkodel man nelimpa ta visa pompastika, isgrazintos zaidimu aiksteles ir t.t. Gerai, kad jame vaikas jauciasi gerai ir eina noriai. tai yra pagrindinis rodiklis.

Be abejo nurodėme. Nes pildant prašymą yra toks punktas smile.gif

Tarpe kitko, kai užrašinėjau savo antrąjį sūnų (jam buvo 2 mėn.), man iš kart pasakė, kad į 2011 metų grupes jis JAU nebepapuola.....

TAI KĄ JOPRŠT MAN DARYTI!!!!! Į DARBĄ NEITI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BiteRite: 06 gegužės 2010 - 11:48
Na matai, as situo klausimu skambinau is svietimo skyriu, jei jau irasai data, tuomet saukstai po pietu verysad.gif
Manau data turi irasyt kada tu nori pradet leist vaika, o ne kaip nurodo direktore schmoll.gif
Bent dabar jau esu pasimokius, tai zinociau.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2010 05 06, 19:41)
Na matai, as situo klausimu skambinau is svietimo skyriu, jei jau irasai data, tuomet saukstai po pietu verysad.gif
Manau data turi irasyt kada tu nori pradet leist vaika, o ne kaip nurodo direktore schmoll.gif
Bent dabar jau esu pasimokius, tai zinociau.

Ką reiškia "irasyt kada tu nori pradet leist vaika", jei tau pareiškia, kad tada tikrai nebus vietų ir net nepradėkit rašyt? Pagal jūsų parašymą užsimanyčiau nuo šių metų rudens, parašyčiau ir lankyčiau? Kaip taip gali būti jei mano mažėliui pasiūlė 2015 metus t.y. vos ne tada kai jis į pirmą klasę pradės eiti....Iki tol viskas "zabyta" (mol)....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BiteRite: 06 gegužės 2010 - 19:19
QUOTE(BiteRite @ 2010 05 06, 20:18)
Ką reiškia  "irasyt kada tu nori pradet leist vaika", jei tau pareiškia, kad tada tikrai nebus vietų ir net nepradėkit rašyt? Pagal jūsų parašymą užsimanyčiau nuo šių metų rudens, parašyčiau ir lankyčiau? Kaip taip gali būti jei mano mažėliui pasiūlė 2015 metus t.y. vos ne tada kai jis į pirmą klasę pradės eiti....Iki tol viskas "zabyta" (mol)....

Viskas paprasta.... Vaika, kuris paremia darzeli iraso ir i saraso gala,kaip ir turetu buti, bet pradeti eiti gali jau nuo kitos dienos. O sarase jis savo numereli turi ir niekur nepasislenka, nes jei jus po jo- po ju, tai kaip jus galite persokti vaika, kuris "tipo" sarase pries jus, nors is tikro jau pora metu darzelyje. Nu nezinau ar supratot, bet man taip buvo...Taip sustabdoma eile, o i atsiradusia propersa patenka reikalingi vaikai.
Atsakyti
QUOTE(mvd @ 2010 05 11, 15:35)
Viskas paprasta.... Vaika, kuris paremia darzeli iraso ir i saraso gala,kaip ir turetu buti, bet pradeti eiti gali jau nuo kitos dienos. O sarase jis savo numereli turi ir niekur nepasislenka, nes jei jus po jo- po ju, tai kaip jus galite persokti vaika, kuris "tipo" sarase pries jus, nors is tikro jau pora metu darzelyje. Nu nezinau ar supratot, bet man taip buvo...Taip sustabdoma eile, o i atsiradusia propersa patenka reikalingi vaikai.

Nesupratau. Kaip vaikas gali vienu metu ir sarase tarp laukianciu buti, ir darzeli lankyti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukee @ 2010 05 11, 22:25)
Nesupratau. Kaip vaikas gali vienu metu ir sarase tarp laukianciu buti, ir darzeli lankyti??? g.gif

O ar kas nors tuos laukianciuju ir lankanciuju sarasus is viso ziurejo?
Atsakyti
QUOTE(mvd @ 2010 05 11, 15:35)

Viską aš supratau. Netgi turėjau tokį įtarimą, kad ten taip ir yra.

QUOTE(mvd @ 2010 05 12, 13:20)
O ar kas nors tuos laukianciuju ir lankanciuju sarasus is viso ziurejo?

Nemanau. Nebent kokį auditą ant jų užsiundžius.

P.S. Net nežinau ar noriu aš į šitą korupcijos lizdą leisti savo vaikus. Norisi juos gerai išdulkint (atsiprašau už išsireiškimą) ir pasiūst kuo toliau.
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2010 05 12, 15:42)
Viską aš supratau. Netgi turėjau tokį įtarimą, kad ten taip ir yra.
Nemanau. Nebent kokį auditą ant jų užsiundžius.

P.S. Net nežinau ar noriu aš į šitą korupcijos lizdą leisti savo vaikus. Norisi juos gerai išdulkint (atsiprašau už išsireiškimą) ir pasiūst kuo toliau.

noreciau ne viena audita sio darzelio direktorei uztaisyti, man pasirode, kad ten ne "Pasakaite", bet
" Raganaite". Esu girdejusi, kad ji puiki kysininke, ir jau as pati asmeniskai istikinau, kad tai bjaurus zmogus. Kalejimo direktore tiktu, tik ne darzelio. blink.gif
Atsakyti
as savo dukryte uzrasinejau i si darzeli vos jai gimus, t.y. 2008 m rugsejo men. Tada vedeja ramiai prieme prasyma, nieko nereikalavo (net neklause kur dirbam), nieko nesake apie, tai kad sansu nera ir pan. Uzrasinejau tik i vieninteli darzeli, nes buvau isitikins, kad pakliusim - negi uzrasius pries 2 metus galima nepakliuti??? Aisku viskas paaiskejo dabar. Dukryte i sarasus nepakliuvo. Kreipiausi i svietimo skyriu, nes itariau, kad cia viskas nesvaru. Svietimas atrase, kad mes eileje 32ri, o priima tik 30 vaiku. Uzvakar nuejau del visa ko paziureti priimtu vaiku eiles. O gi ziuriu, kad vienos grupes sarase 17 vaiku, kitos - 18 vaiku. Tai kaip mes, budami 32ri nepakliuvom? vedeja atostogauja, pavaduotoja kazka sulemeno - nieko ji vistiek negali padaryti. Nepaliksiu as sito taip paprastai. Terorizuosiu svietimo skyriu. Blogai tik, kad vedeja dabar atostogauja, svietime administratore kazkokia atostogauja. Bet kaip suprantu Svietimo skyrius labai daug skundu del sio darzelio priemimo tvarkos gauna. Tikrino jie vedeja, rado daug nusizengimu, bet vistiek niekas nepasikeite, nors jos sudarytos eiles ir turejo buti sutvarkytos. Idomu ar svietimo skyrius palaiko zmones, ar vedeja?
Likom ant ledo - be jokio darzelio ir dabar nezinau kur detis. I darba juk reikia grizti, o kur det vaikuti??? Griuna viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(auksla @ 2010 07 09, 15:05)
as savo dukryte uzrasinejau i si darzeli vos jai gimus, t.y. 2008 m rugsejo men. ... Likom ant ledo - be jokio darzelio ir dabar nezinau kur detis. I darba juk reikia grizti, o kur det vaikuti??? Griuna viskas sad.gif

Nenusimink mirksiukas.gif Gal kitur pavyks "įlįsti". O su švietimu tikrai linkiu kantrybės. Manau, kad pagaliau turim juos pratinti, kad į mūsų, mokesčių mokėtojų, poreikius valstybinės paslaugos turi būti orientuotos. Suprantu, kad beviltiškai jautiesi, bet jei paguos - šis darželis tikrai nėra tobulas ir toks jau labai geras, kaip jį stengiasi pateikti mirksiukas.gif Būna čia visko mirksiukas.gif Kaip ir visur tikriausiai...
Atsakyti
Nera man butent sis darzelis toks svarbus. Tiesiog jis musu kieme, jam priklausom - labai patogu. Pati ji kadaise lankiau, dar ir vedeja ta pati buvo. Bet tai nieko nereiskia. O i kitus neuzsirasem, dabar jau vietu niekur nera, o kitiems metams jau ko gero irgi per velu uzsirasinet sad.gif Ne pagal gyvenamaja vieta sunku paklius, pagal gyvenamaja vieta dar sunkiau sad.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu pakliūti į šį darželį tik dėl to, kad jis MANO KIEME. Nesuprantu tų, kurie veržiasi iš kito miesto galo (nors čia labai tuo didžiuojamasi). Taip, gal aplinka šiek tiek turtingesnė, bet... auklėtojos užspaustos, iš jų labai daug reikalaujama (ateinu vaiko pasiimti, žiūriu - vaikai vieni žaidžia, o auklėtoja tyliai sau siūna, karpo ir pan. - dažnas vaizdelis). Man jau geriau , kad su vaikais užsiimtų. Kai lankė mano vyresnėlis tai kasmet po 3-4 auklėtojas pasikeisdavo, pagrindinė vis likdavo ta pati (nes įtiko direktorei), o kitos keisdavosi... Nemanau, kad tai gerai. Be to, reikia paminėti, kad mūsų grupė buvo ne „išrinktųjų“ - o visi, kuriems priklauso pagal gyvenamąją vietą. Nemėgo mūsų, oi nemėgo, nes nieko nemokėjom. Aš irgi jauna kvaila akis išpūtus atėjau pas direktorę - kaip galiu nepatekti , jei 2 metus eilėje laukiu, ir darželis mano kieme? Bet tai buvo pries 7 metus, o dabar net gailiuosi, kad nemokėjau, nes mažylį reikės leisti, ir niekas manęs tokios nedosnios nepageidaus... O ji, beje, labai gerą atmintį turi...
Užrašiau, kad 2 metukų norėčiau patekti, bet tai iš fantastikos srities, bent jau nuo 3-jų kad pavyktų.... Kažin, ar reikia tokiu atveju eiti ir datą pakeisti prašyme? wub.gif

P.S. parašykit, kaip sekėsi šiemet visoms smile.gif Man, beje, tai tiesiai šviesiai sekretorė pasakė, kad atsiras socialiai remtinų, daugiavaikių, ir aš sąraše automatiškai pasislinksiu žemyn. Taip išeina, kad darniai 2 vaikus auginančiai šeimai oficialiai vietų nėra.... unsure.gif

Tikiuosi neužsitrauksiu šia žinute dar didesnės nemalonės... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 27 rugpjūčio 2010 - 19:18