Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(miracleforever @ 2009 06 28, 19:57)
beja,kai geguze dar karta bandziau kalbet su didrike,kysio atsisake ir dave suprast  kad ,,gali but taip kad paklius tik tie vaikai kurie turi pirmumo teise,...ZODZIU_JI jau zinojo kas paklius i darza...ir dzin kad as ir kiti mano pazistami pagal gyvenamaja vieta priklausom butent jai..ir savivaldybei dzin...
gal kas turit kokiu pasiulymu kaip mum susiburt ar ka? kaip isprest ta problema? nes po viena vargu ka pasieksim ar ka pakeisim,ten vieni kitiems visi rankas plauna

p.s gaila kad dirike apie savo sveikata pamirsta

Emmm korumpuotas darzelis... bet kysio neima.. idomiai.

p.s. o cia kaip suprast Jusu sakyni ? smile.gif blink.gif

sorry ,kad uzlindau.. sitame darzelyje atlikinejau praktika.. aukletojos stiprios..bent jau as kurioje grupeje buvau smile.gif o vaikai neklauzados,bet kaip graziai juos aukleja smile.gif wub.gif ir vaikuciai klauso ju. Montesory grupeje ligtais buvau.kokius piragus jie dare smile.gif mm smile.gif kokie pasisveikinimai smile.gif grazu buvo ziuret.. grupe buvo pirmam aukste.Viena is aukletoju ligtais Lina buvo smile.gif jei as neklystu senai cia viskas viko. smile.gif o direktore,irgi nebloga pasirode..nei karaliene is saves state nei ka. smile.gif bet as vaiku neturiu..nevedziau ten..tai ir bendravimas gal kitoks buvo smile.gif g.gif
Atsakyti
Asatan<--, labai idomu kada jus atlikote praktika?
Is jusu pasakymo, nesupratau nei kada, nei kurioj grupej, nei su kuo atlikote praktika?
Kiek laiko truko praktika, kad teigiate jog aukletojos stiprios?
Idomu, ka praktikos metu veikiate? Kaip yra prieinama prie vaiku. Kokie keliami tikslai praktikantems?
Atsakyti
na kai mano vyras buvo ten nuejes dirike rode kazkokius popierius atseis soc seimu vaikai eina si rudeni g.gif

va o is pazystamu girdejau kad kai vel eilini kart dirike pradejo kyst savo popierielius, buvo pradeta rimtai tikrinti tuos popierius ar tikrai visi vaikuciai is soc seimu

na kaip cia gaunasi kad visi vaikai si rudeni eina is soc seimu g.gif , beje mes gal jau visi priklausom soc seimos su dabartine krize lietuvoje g.gif
Atsakyti
Idomu suzinoti, ar yra patekusiu siais metais i Montesori grupe?
Atsakyti
sis darselis labai prabangus. Direktore jau nuo pat pradziu skyre dideli demesi estetikai. Vargsem aukletojoms ten ne pyragai. Ne, netodel , kad jos tingetu , bet kai kur perlenkiama lazda . Blyzginami net geliu lapai. Gerai. Bet..... kaip ten jauciasi vaikai . Matyt didele ten itampa visiems.
Atsakyti
QUOTE(Menesiena2009 @ 2009 08 18, 09:08)
sis darselis labai prabangus. Direktore jau nuo pat pradziu skyre dideli demesi estetikai. Vargsem aukletojoms ten ne pyragai. Ne, netodel , kad jos tingetu , bet kai kur perlenkiama lazda . Blyzginami net geliu lapai. Gerai. Bet..... kaip ten jauciasi vaikai . Matyt didele ten itampa visiems.

Šis pasakymas labai prajuokino lotuliukas.gif gal tiksliau būtų tvarkingas, bet tas nėra blogai.
Atsakyti
QUOTE(Menesiena2009 @ 2009 08 18, 10:08)

as ir girdejau "pletku lygi' kad jau labai ten perdetai rupinamasi svara, ir atseit vaikuciams net prisiliest kai kur negalima g.gif , bet gal tai tik gandai, patys juk nelankom sio darzo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2009 08 19, 09:31)
as ir girdejau "pletku lygi' kad jau labai ten perdetai rupinamasi svara, ir atseit vaikuciams net prisiliest kai kur negalima g.gif , bet gal tai tik gandai, patys juk nelankom sio darzo verysad.gif

Mano dukra lanko šį darželį ir aš labai džiaugiuosi dėl to. Tikrai ten rūpinamasi švara ir dėl to reikia tik džiaugtis. Kad negalima prie kažko darželyje liestis - absurdas. Kai dukra pradėjo lankyti darželį, auklėtojos sakė, kad knisa ji, apsižiūri, išsityrinėja visur, tam tikrą laiką jai tai buvo leidžiama, o dabar, kiek suprantu, dėl to jokių problemų nekyla, nes ji daželyje išmoko, kad paėmus daiktą reikia jį paskui padėti, pažaidus - susitvarkyti.

Toms, kam aktualu vaikučio užrašymas į darželį: šios dienos "15 minučių" skaičiau, kad www.vilnius.lt yra duomenų bazė, kurioje ir bus registruojami (jau registruojami) vaikučiai į darželius. Ten matysit laisvas vietas, kelintas jūsų vaikutis eilėje. Rašo, kad taip bus išvengta vaiko registravimo į kelis darželius ir taip neaiškių eilių susidarymo, reali padėtis bus matoma visiems. Džiugu smile.gif
Atsakyti
dailima, prašėtės į Montesori?
Įdomu, ar tik atsižvelgiant į prašymus skirstomi vaikia į atitinkamas grupes ar ir vadovaujantis kokiais tai kriterijais?
Atsakyti
Capuchino, as klausiau akletoju i ka labiau linkes mano vaikas. Klausiau kuri ugdymo metodika jam labiau tiktu, konkretaus atsakymo negavau.
Nuejau pas direktore ir paprasiau, bet nezinau ar papuolem ,nes visa rugseji ne kojos nebuvom ikele i darzeli. Atostogavom kaime thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios, o kodel ta Montessori jums parupo? Ar zinote kam ta Montessori metodika buvo skiriama. ? Kada ji atsirado ir kodel?????
Atsakyti
QUOTE(Menesiena2009 @ 2009 10 03, 14:08)
Mielosios, o kodel ta Montessori jums parupo? Ar zinote kam ta Montessori  metodika buvo skiriama. ? Kada ji atsirado ir kodel?????

Zinau.
Atsakyti