Domilite, si darzeli ne jos, o valstybinis, taip kad savo mintis lai pasilieka sau.
Beje, as irgi manau, kad jusu nepriims si rudeni, nes iki 2009 09 01 jums dar nebus 2 metu , nors tikrai zinau, kad ateina vaikai ir 1metu 9 men. ir panasiai.
QUOTE(dailima @ 2009 06 11, 21:09)
Domilite, si darzeli ne jos, o valstybinis, taip kad savo mintis lai pasilieka sau.
Beje, as irgi manau, kad jusu nepriims si rudeni, nes iki 2009 09 01 jums dar nebus 2 metu , nors tikrai zinau, kad ateina vaikai ir 1metu 9 men. ir panasiai.
Beabejo valstybinis, bet direktore ten jauciasi kaip savininke.
.................ir dar mums rudeni jau bus 3m.
QUOTE(zuikiene. @ 2009 06 10, 17:06)
man net protu nesuvokiama kaip isvis i ji imanoma patekt jau nekalbant apie kysio davima
įmanoma ...nors nelabai manim kas tiki, kai tai pasakau...
jei pradėt nuo pradžios-juk negali dvi lopšelinukų grupės būt tik iš soc. remtinų, vienišų ir kitų pirmumo teisę turinčių (tiesiog nesitiki, kad tiek būtų "pirmaeilių")
QUOTE(BiteRite @ 2009 06 23, 11:25)
O va mes nepatekom Mat vietu nera...Nu kaip ju gali nebuuti, kai mums sitas darzas pagal gyvenamaja vieta priklauso. argi mes neturim pirmumo teisiu....Ai vienzo. Bliovas ima. Ner kur vaiko deti isivaizduojat? Kazkaip labai jau nesvarus man sitas darzas atrodo....
va va ....
mamytes ar kas nors patekot i darza kuriu vaikuciai gime 2006m
p.s man atrodo sitas darzelis yra pats korumpuociausias vilniaus darzelis, o vedeja jauciasi jame kaip karaliene, bet ir yra ji ten karaliene
p.s man atrodo sitas darzelis yra pats korumpuociausias vilniaus darzelis, o vedeja jauciasi jame kaip karaliene, bet ir yra ji ten karaliene
QUOTE(BiteRite @ 2009 06 23, 11:25)
O va mes nepatekom Mat vietu nera...Nu kaip ju gali nebuuti, kai mums sitas darzas pagal gyvenamaja vieta priklauso. argi mes neturim pirmumo teisiu....Ai vienzo. Bliovas ima. Ner kur vaiko deti isivaizduojat? Kazkaip labai jau nesvarus man sitas darzas atrodo....
Kreipkis į Savivaldybę su paklausimu, kur tau vaiką vesti į darželį - jie privalo tau atsakyti ir tikrai atsakys (pažįstami taip darė). Ir tikrai reikalai susitvarkys taip, kad eisit į tą darželį, kuris jums pagal gyvenamą vietą priklauso
QUOTE(čelsė @ 2009 06 26, 15:10)
Kreipkis į Savivaldybę su paklausimu, kur tau vaiką vesti į darželį - jie privalo tau atsakyti ir tikrai atsakys (pažįstami taip darė). Ir tikrai reikalai susitvarkys taip, kad eisit į tą darželį, kuris jums pagal gyvenamą vietą priklauso
idomu ,kada tai buvo???
Papildyta:
beja,kai geguze dar karta bandziau kalbet su didrike,kysio atsisake ir dave suprast kad ,,gali but taip kad paklius tik tie vaikai kurie turi pirmumo teise,...ZODZIU_JI jau zinojo kas paklius i darza...ir dzin kad as ir kiti mano pazistami pagal gyvenamaja vieta priklausom butent jai..ir savivaldybei dzin...
gal kas turit kokiu pasiulymu kaip mum susiburt ar ka? kaip isprest ta problema? nes po viena vargu ka pasieksim ar ka pakeisim,ten vieni kitiems visi rankas plauna
Papildyta:
QUOTE(zuikiene. @ 2009 06 10, 18:06)
na ka mamytes teko ir mums susidurt su "gerbiama" direktore kai nutarem savo angeleli pradet vest si rudeni. Vaika uzrasem vos gimusi, pagal gyvenamaja vieta mes ten priklausome. Kai atejo reikalas birzelio pradzioj tartis, nes jau sarasai kazkokie i savivaldybe turi but nunesami, paaiskejo kad pirmumo teise turi socialiai remtinos seimos. Viskas tvarkoj, bet kaip tos seimos gali turet pirmumo teise jei visi teveliai stovi eilei, o va socialiai remtinom seimom jau nereik eilej stovet Beje dar apie mamytes vienisas pradejo suokt
labai idomi situacija, is isores nepasakytum kad socialiniu seimu vaikuciai ji lanko, nes oi maciau su kokiom masinikem teveliai i kiema atvaziuoja zodziu slidi direktore kaip gyvate!!
man net protu nesuvokiama kaip isvis i ji imanoma patekt jau nekalbant apie kysio davima
labai idomi situacija, is isores nepasakytum kad socialiniu seimu vaikuciai ji lanko, nes oi maciau su kokiom masinikem teveliai i kiema atvaziuoja zodziu slidi direktore kaip gyvate!!
nenoriu izeisti vienisu mamyciiu-taciau LT pirmumo teise pilna seima turi ...ai zodziu tiesiog pyktis ima,2 procentu atsisake su zodziais -,,kas man is tu jusu 80lt,,
p.s gaila kad dirike apie savo sveikata pamirsta
O va man dar klausimas toks mistinis, kodel kai mes "uzrasom" savo vaikus, musu neinformuoja kelintus i ta kazinkokia EILE mus uzrase? Juk jei tarkim priima 40. o mus jau uzrase 140-tais, tai gal galima is karto perspeti, kad mol "sorry, nedelskite ir nelaukite, greiciausiai nepateksite". Tai ne uzraso, o paskui pasako tik tada kai jau saukstai visur po pietu.
QUOTE(rugiliukass @ 2009 06 25, 10:15)
mamytes ar kas nors patekot i darza kuriu vaikuciai gime 2006m
Taip mes patekom. Jis mums priklauso, be jokio kysio, bet laukem 2metus 8 men
QUOTE(dailima @ 2009 07 03, 21:21)
Taip mes patekom. Jis mums priklauso, be jokio kysio, bet laukem 2metus 8 men
mes irgi priklausom, ir mus priimtu, bet nusprendem lankyti lenku darzeli, taip kad viena laisva vietele tikrai bus rudeni.. Mamytes, nepasiduokit
Renite, berods, Jus teiravotes apie "Verinelio" ir "Stainerio" programas. Na, siemet mano vaikiuko parengemojoje grupeje buvo rinkinys is visokiu grupiu+ is kaimu. Zodziu, buvo ir pora vaikeliu is Stainerio grupes, keletas is Verinelio, dar Montesori ir Valdorfo. Tai galiu pasakyti, kad is Stainerio grupes (gal 2-3 vaikuciai) labai dvasingi, na, zinoma, tai dar priklauso ir nuo tevu auklejimo, bet jie nuolat laikydavosi distancijos nuo kitu vaiku, niekad nesiveldavo i vaikiskus balaganus, kuriu netrukdavo, bet ziniu pasiekimas mazdaug toks kaip ir Verinelio gr. As asmeniskai uz Verineli, bet nepateksit, nieko tokio: kas turi sunu - bus ramesnis, kas dukra - nesielgs kaip merga su kiausiais.