QUOTE(čelsė @ 2009 06 26, 15:10)
Kreipkis į Savivaldybę su paklausimu, kur tau vaiką vesti į darželį - jie privalo tau atsakyti ir tikrai atsakys (pažįstami taip darė). Ir tikrai reikalai susitvarkys taip, kad eisit į tą darželį, kuris jums pagal gyvenamą vietą priklauso
idomu ,kada tai buvo???
Papildyta:
beja,kai geguze dar karta bandziau kalbet su didrike,kysio atsisake ir dave suprast kad ,,gali but taip kad paklius tik tie vaikai kurie turi pirmumo teise,...ZODZIU_JI jau zinojo kas paklius i darza...ir dzin kad as ir kiti mano pazistami pagal gyvenamaja vieta priklausom butent jai..ir savivaldybei dzin...
gal kas turit kokiu pasiulymu kaip mum susiburt ar ka? kaip isprest ta problema? nes po viena vargu ka pasieksim ar ka pakeisim,ten vieni kitiems visi rankas plauna
Papildyta:
QUOTE(zuikiene. @ 2009 06 10, 18:06)
na ka mamytes teko ir mums susidurt su "gerbiama" direktore kai nutarem savo angeleli pradet vest si rudeni. Vaika uzrasem vos gimusi, pagal gyvenamaja vieta mes ten priklausome. Kai atejo reikalas birzelio pradzioj tartis, nes jau sarasai kazkokie i savivaldybe turi but nunesami, paaiskejo kad pirmumo teise turi socialiai remtinos seimos. Viskas tvarkoj, bet kaip tos seimos gali turet pirmumo teise jei visi teveliai stovi eilei, o va socialiai remtinom seimom jau nereik eilej stovet
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Beje dar apie mamytes vienisas pradejo suokt
labai idomi situacija, is isores nepasakytum kad socialiniu seimu vaikuciai ji lanko, nes oi maciau su kokiom masinikem teveliai i kiema atvaziuoja
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
zodziu slidi direktore kaip gyvate!!
man net protu nesuvokiama kaip isvis i ji imanoma patekt jau nekalbant apie kysio davima
nenoriu izeisti vienisu mamyciiu-taciau LT pirmumo teise pilna seima turi ...ai zodziu tiesiog pyktis ima,2 procentu atsisake su zodziais -,,kas man is tu jusu 80lt,,
p.s gaila kad dirike apie savo sveikata pamirsta