Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(Kaliopė @ 2009 06 08, 10:29)
Būtų gerai, kad atsakytumėt kas galite kiek įmanoma greičiau...AČIŪ 4u.gif

ir mum tas pats labai aktualu padiekit mamytes apsisprest gal kieno vaikuciai lanko butent tokio amziaus grupe kaip tai pasiteisina aciukas jum laaaabai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
g.gif verysad.gif
Atsakyti
mamytes o jus keik laiko lauket kad pateks i si darzeli, jis musu kieme, eiles laukeme 2 metus, rudeni turetume pradet lankyt, bet atejus pasake, kad nea vietu, su direktoe teko pasipykt, nes kaip ir papuolam esam 30, bet pasake zemiau musu esantys turi pirmumo teise, ka patartumet tokiu atveju daryt?
Atsakyti
na ka mamytes teko ir mums susidurt su "gerbiama" direktore kai nutarem savo angeleli pradet vest si rudeni. Vaika uzrasem vos gimusi, pagal gyvenamaja vieta mes ten priklausome. Kai atejo reikalas birzelio pradzioj tartis, nes jau sarasai kazkokie i savivaldybe turi but nunesami, paaiskejo kad pirmumo teise turi socialiai remtinos seimos. Viskas tvarkoj, bet kaip tos seimos gali turet pirmumo teise jei visi teveliai stovi eilei, o va socialiai remtinom seimom jau nereik eilej stovet g.gif Beje dar apie mamytes vienisas pradejo suokt g.gif

labai idomi situacija, is isores nepasakytum kad socialiniu seimu vaikuciai ji lanko, nes oi maciau su kokiom masinikem teveliai i kiema atvaziuoja smile.gif zodziu slidi direktore kaip gyvate!!

man net protu nesuvokiama kaip isvis i ji imanoma patekt jau nekalbant apie kysio davima g.gif
Atsakyti
Ar galetumet parasyti sio darzelio direktores varda? Labai reikia. Aciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 06 10, 17:35)
Ar galetumet parasyti sio darzelio direktores varda? Labai reikia. Aciu. 4u.gif

Aciu labai, bet jau radau. Koks geras daiktas tas google biggrin.gif
Atsakyti
Diel grupes kurioje 3-6m vaikai turbut atsakymo nebeisgirsim?? ar tai pasiteisina....
Atsakyti
o kaip del vokelio? kokio storumo? jei nesunku parasykit i meila ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Apie Danutę iš Štainerio gr. nieko nežinau, nes einam į kitą. Mano pupa nuėjo į šitą gr. būdama 3 m. ir viskas buvo kuo puikiausiai smile.gif Auklėtojos malonios, vaikai supratingi, moka žaisti ir užsiimti kartu. Aišku, jaučiamas amžiaus pasidalijimas, vyresni žaidžia su savo amžiaus vaikais, jaunesni su savo, bet daug kas priklauso ir nuo vaiko 4u.gif Kas gali nepatikti? Mane asmeniškai iš pradžių trikdė visokios "maldelės-eilėraštukai", tačiau dabar jau pripratau. Dabar manau, kad to reikia smile.gif Negaliu atsidžiaugti, kaip smarkiai mano mergina pasikeitė į gerąją pusę thumbup.gif Patiko, kad kiekviena savaitės diena yra ypatinga thumbup.gif Pirmadieniais sportas, 2-niais šokiai ir t.t. 5-niais kepamas pyragas thumbup.gif Jei neramina tiktai amžiaus skirtumas, tai patariu nesijaudinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobako @ 2009 06 10, 23:58)
Laba vakara  4u.gif
Apie Danutę iš Štainerio gr. nieko nežinau, nes einam į kitą. Mano pupa nuėjo į šitą gr. būdama 3 m. ir viskas buvo kuo puikiausiai  smile.gif  Auklėtojos malonios, vaikai supratingi, moka žaisti ir užsiimti kartu. Aišku, jaučiamas amžiaus pasidalijimas, vyresni žaidžia su savo amžiaus vaikais, jaunesni su savo, bet daug kas priklauso ir nuo vaiko  4u.gif  Kas gali nepatikti?  Mane asmeniškai iš pradžių trikdė visokios "maldelės-eilėraštukai", tačiau dabar jau pripratau. Dabar manau, kad to reikia  smile.gif Negaliu atsidžiaugti, kaip smarkiai mano mergina pasikeitė į gerąją pusę  thumbup.gif  Patiko, kad kiekviena savaitės diena yra ypatinga  thumbup.gif  Pirmadieniais sportas, 2-niais šokiai ir t.t. 5-niais kepamas pyragas  thumbup.gif Jei neramina tiktai amžiaus skirtumas, tai patariu nesijaudinti  4u.gif

Aciu,kad atsiliepet 4u.gif ir uz issamu atsakyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2009 06 10, 17:06)

man net protu nesuvokiama kaip isvis i ji imanoma patekt jau nekalbant apie kysio davima g.gif

Imanoma, asmeniskai nedavem nei 1 cnt, bet pas ponia direktore ejom nesuskaiciuosiu kiek kartu ir vis ta pati gaidele... doh.gif
Eilej stovejom 2metus 8 men. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2009 06 11, 10:35)
Imanoma, asmeniskai nedavem nei 1 cnt, bet pas ponia direktore ejom nesuskaiciuosiu kiek kartu ir vis ta pati gaidele... doh.gif
Eilej stovejom 2metus 8 men. doh.gif

mes jau laukiam 2 metus ir 3men mazai beliko smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat i si darzeli eilei stovim 2 m. bet abejoju kad mus priims.
Pati rasiau net i svetimo skiriu del to kad nepriima i darzeli, bet neko is to neisejo.
Mums atsake kad eileje mes 26 ir vietos nuo rudens mums nera.Bet jau direktore taip uzpiko kad ja pakrate svetimo skirius, pasake kad mums i jos darzeli duris uzdarytos. .0639
Atsakyti