Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(miracleforever @ 2009 02 13, 15:17)
idomu,kada galutinasi buna aisku kaip reikalai su vietom,jauciu reiks iki pat rugsejo laukt

mazdaug liepos men pasako smile.gif
Atsakyti
Jei viskas bus ok, tai aš būtinai savo lialių vesiu į šį darželį thumbup.gif tikiuosi neiškils jokių problemų, nes jis pagal gyvenamąją vietą priklauso g.gif
Labai geri prisiminimai yra išlikę iš šio darželio.. pati jį lankiau ir baigiau jame pirmą klasę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte @ 2009 04 22, 22:17)
Jei viskas bus ok, tai aš būtinai savo lialių vesiu į šį darželį  thumbup.gif  tikiuosi neiškils jokių problemų, nes jis pagal gyvenamąją vietą priklauso  g.gif
Labai geri prisiminimai yra išlikę iš šio darželio.. pati jį lankiau ir baigiau jame pirmą klasę  biggrin.gif

Tikiuosi, kad neteks nusivilti mirksiukas.gif . Aš labai džiaugiuosi, kad dukrą galim vesti čia. Apie mažiausiųjų aklėtojas galiu atsiliepti tik labai gerai. Daug gerų žodžių girdėjau ir apie su vyresniais dirbančias.
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2009 02 13, 19:56)
mazdaug liepos men pasako smile.gif

g.gif g.gif
buvau kada cia ...ir vel dirikes neradau
su pavadotoja kalbejau,tai ta sake ,kad dierektore nedalyvauja priimant vaika i darzeli,o tai daro spec.komisija be jos.ant kiek tai teisybe?
Atsakyti
ei,nejau niekam ,,Psakaite,, nebeidomi?
smile.gif
Atsakyti
sveiki,
mano dukryte eina i si darzeli. Jis mums priklause pagal gyvenamaja vieta. uzrasiau, kai tik gime dukryte. Jokiu problemu nekilo, kai 2,5 metuku ja nuvedziau, direktore kazka aiskino apie eiles, bet as niekam jokio kysio nedaviau ir mergyte nukeliavo i lopselinuku grupe. Dukrytei ten labai patinka, nes aukletojos labai rupestingos, moka uzimti vaikus, juos sudominti. vaikai labai uzimti ir neturi laiko kada verkslenti del isejusiu i darba mamyciu ar teveliu. kas blogai , kad pirmus metus labai sirgo, bet, manau serga ir kituose darzeliuose. grupes labai atnaujintos , suremontuotos, langai pakeisti. daug organizuojama vaikams ivairiu svenciu. Nu man tai liuks darzelis.
Atsakyti
mamytes patarkit kada geriausiai eit pas direktore suzinot ar nuo rudens pateksim i si darziuka smile.gif kada buna tikslus sarasai ?
Atsakyti
QUOTE(danasta @ 2009 05 20, 11:51)
sveiki,
mano dukryte eina i si darzeli. Jis mums priklause pagal gyvenamaja vieta. uzrasiau, kai tik gime dukryte. Jokiu problemu nekilo, kai 2,5 metuku ja nuvedziau, direktore kazka aiskino apie eiles, bet as niekam jokio kysio nedaviau ir mergyte nukeliavo i lopselinuku grupe. Dukrytei ten labai patinka, nes aukletojos labai rupestingos, moka uzimti vaikus, juos sudominti. vaikai labai uzimti ir neturi laiko kada verkslenti del isejusiu i darba mamyciu ar teveliu. kas blogai , kad pirmus metus labai sirgo, bet, manau serga ir kituose darzeliuose. grupes labai atnaujintos , suremontuotos, langai pakeisti. daug organizuojama vaikams ivairiu svenciu. Nu man tai liuks darzelis.

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

rugiliukass, bandyk birzelio men, o jei neaisku, tada jau rugpjucio men. arba skambink ir klausk kaip kas? ax.gif
Atsakyti
Na su Pasakaite turejom reikalu ne vienus metus. Darzelis tvarkingas. Aplinka - labai grazu. Direktore - labai nemaloni moteris, "slidi" kaip reikiant, ikyrumu ir naglumu pagarsejusi visoj Lietuvoj. Bet gal tokios taip ir tvarkosi. Zodziu, bus kysiukas, eis vaikiukas. Tokios pedagogu kaitos niekur nepatyriau, ne viena is aukletoju tiesiog iseina kitur neapsikesdamos direktores marazmu. Aukletojos - labai saunios, ypac Olga Preidiene. Parengiamosiose grupese nusistovejes labai blogas dalykas palikti vaikus vienus (renginiai, pasitarimai ir pan.) Tai kartodavosi labai daznai, ir per ta laika grupeje visko tekdavo pamatyti ir isgirsti (kol vaikai vieni) - nuo mustyniu iki sekso pradziamokslio. Zodziu, balaganas kaip reikiant. Blogiausia, kad rinktis nera labai is ko...
Atsakyti
QUOTE(Global @ 2009 06 05, 00:18)
Na su Pasakaite turejom reikalu ne vienus metus. Darzelis tvarkingas. Aplinka - labai grazu. Direktore - labai nemaloni moteris, "slidi" kaip reikiant, ikyrumu ir naglumu pagarsejusi visoj Lietuvoj. Bet gal tokios taip ir tvarkosi. Zodziu, bus kysiukas, eis vaikiukas. Tokios pedagogu kaitos niekur nepatyriau, ne viena is aukletoju tiesiog iseina kitur neapsikesdamos direktores marazmu. Aukletojos - labai saunios, ypac Olga Preidiene. Parengiamosiose grupese nusistovejes labai blogas dalykas palikti vaikus vienus (renginiai, pasitarimai ir pan.) Tai kartodavosi labai daznai, ir per ta laika grupeje visko tekdavo pamatyti ir isgirsti (kol vaikai vieni) - nuo mustyniu iki sekso pradziamokslio. Zodziu, balaganas kaip reikiant. Blogiausia, kad rinktis nera labai is ko...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes eisim nuo rugsejo i Štainerio grupe, net nežinau, ar tai gerai... g.gif gal kas galite koki žodi tarti apie auklėtoją Danutę? Kaip tas vaikų amžiaus skirtumas, juk eina kartu ir 3 ir 6 metų vaikai, ar pasiteisina?.. g.gif Lyg ir buvom nusprendę vesti į vėrinėlį, bet įrašė į Štainerį... Esam dideliam pasimetime... Ptarkit 4u.gif Ar verta keisti grupę? Sakė, kad verinėlio grupė bus 7, o kas ten auklėtoja nežinau... Juk svarbiausia ir yra auklėtoja...Padėkit apsispręsti.... doh.gif
Atsakyti
Būtų gerai, kad atsakytumėt kas galite kiek įmanoma greičiau...AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliopė: 08 birželio 2009 - 09:30