Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(veriru @ 2008 09 13, 14:43)
na taip eiles dideles...  jei veliau uzrasysit, tai veliau ir peteksit  ax.gif mazdaug 2 metus mes laukem kol musu eile prieis  smile.gif

Oho reikes uzrasyti kada pagimdysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 13, 09:36)
Labas rytas!

Girdėjau tokį dalyką, kad kai gimsta vaikelis reikia ji iš karto užrašyti į darželį nes po to galim likti be vietos  verysad.gif  A tai tiesa? g.gif

Mes uzrasem 2 savaiciu unsure.gif unsure.gif ir tai 2.8 men laukem, nes norejau nuo praeito rugsejo tai be sansu nes "atseit" nepriima jaunesniu kaip 2 metuku doh.gif
Atsakyti
pagal kokias programas mokoma siame darželyje? ir gal zinote ka nors iš darželio istorijos?
Atsakyti
QUOTE(sajure @ 2008 09 19, 13:45)
pagal kokias programas mokoma siame darželyje? ir gal zinote ka nors iš darželio istorijos?

Verinelis, Montesori ir valdorfas ar tai staineris, nepamenu...
O istorija?? Kas konkreciai??? na darzelis veikia jau seniai ir direktore jam vadovauja jau gerus 20 metu jei ne daugiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Pradedu nerimauti unsure.gif : mano mažylė užrašyta nuo 2009 metų rugsėjo. Aš galvojau, kad 2009 metų pavasarį galėsiu vesti (dukrytei jau bus daugiau kaip 2 metukai), bet mane visi gąsdina, kad nuo rugsėjo, geriausiu atveju, mus priims, kad apie pavasarį net nesvajočiau. O dirbti tai reikia grįžti doh.gif Gal esat kas savo mažylį pradėję vesti anksčiau?
Ir dar - nuo šių metų sarašai dėl priėmimo į darželius sudaromi ne darželiuose, o savivaldybėje. Jei aš jau užrašiusi darželyje mus į eilę, nors dar tik ateinančiais metais mūsų eilė, tai čia taip ir lieka, nereikia eiti vėl į savivaldybę? Ar pačiame darželyje vedėjos turiu pasiklausti?
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 10 05, 16:00)
Sveikos mamytės,
Pradedu nerimauti  unsure.gif : mano mažylė užrašyta nuo 2009 metų rugsėjo. Aš galvojau, kad 2009 metų pavasarį galėsiu vesti (dukrytei jau bus daugiau kaip 2 metukai), bet mane visi gąsdina, kad nuo rugsėjo, geriausiu atveju, mus priims, kad apie pavasarį net nesvajočiau. O dirbti tai reikia grįžti doh.gif Gal esat kas savo mažylį pradėję vesti anksčiau?

Mums tokia pati situacija buvo tai be sansu doh.gif doh.gif doh.gif , nors ziurint ka galite pasiulyti darzeliui, mazum buna isimciu unsure.gif
Atsakyti
mes irgi uzraseme savo mazyli i darzeli kai jam buvo 2 savaites, sako kada norit leisti sakau nuo 2 metuku, sako tai grupes sudaromos nuo rugsejo, tai dave suprast kad leist rugseji, nors prasyem rasia nuo lapkricio men, liepe ateit birzeli paziuret kiek pasislinko musu eile, ech....... nezinau kaip reikes ten patekt, nors vedeja pazystu, ir mano sesuo ta darzeli lanke, aukletojos senas likusias irgi pazystu ir kai pamatau visad pasisveikinu:), bet manau, kad bus sunku patekt o i arbeli tai reikia gryzt
Atsakyti
Merginos noriu paklaust o kokius reikia dokumentus turėti ,kad užrašyti mazute į darželį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 28, 10:44)
Merginos noriu paklaust o kokius reikia dokumentus turėti ,kad užrašyti mazute į darželį? 4u.gif

vaiko gimimo liudijma, deklaruotos gyvenamos vietos pazyma
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2008 10 28, 15:27)
vaiko gimimo liudijma, deklaruotos gyvenamos vietos pazyma

Aciu 4u.gif
Atsakyti
As kazkaip nesupratau tai jeigu as noresiu kita savaite uzrasyti mazyte i darzeli man reikes varyti i savyvaldibe,kad uzrasytu? g.gif
Atsakyti
idomu,kada galutinasi buna aisku kaip reikalai su vietom,jauciu reiks iki pat rugsejo laukt
Atsakyti