sveiki ,
mes ir lankysime si darzeli . Mums direktore sake ,kad mes pradesime lankyti nuo rugsejo 15d.,nes visu pypliu is karto negali priimti.Juos pasipratina po kelis,kaip visciukus.
Labas vakariukas,
As net bijau ka ir kalbet, nes iki pat pabaigos nezinau ar pakliusim i si darzeli, nors ir pagal sarasiuka esam ir pagal gyenama vieta ir pagal islauktus metus.
tai vat as buvau nuejus i si darzeli ir gana ilgai pakalbejau su metodininke berods del aiskumo tai jo tikrai truksta ir liepe ateiti paskutine rugpjucio diena, nes tada suzinosim kas aukletojos kokios grupes ir t.t.
man labai patiko tai, kad gerb. ponia su kuria snekejau man aiskiai pasake, kad apie vaika viska papasakoti aukletojoms. ka valgo kaip miega kaip uzmiega ka megsta ko nemegsta, cia apie valgi ir nevalgi...ka labiausia megsta veikti, o gal turi kokia alergija ir t.t. ir panasiai.
Niu kas dar...del sarasiuko tai truputi turiu patirties. reikia pampersu jei juos dar nesiojat niu bet atsargai reikia vistiek. reikia tapkiu, reikia atsarginiu rubeliu, reikia suku, nosinaiciu, jei vaikas negeria arbatu ar panasiai idekit gert. Daugmaz tiek.
Del darzelio irgi turiu ka palygint, tai isore tikrai geresnis, bet vat kaip su aukletojom , kaip pats vaikas jausis jame, nes dabar tai vis sako kad eis i sita darzeli.Na bus matyt, tikiuosi viskas bus gerai, svarbiausia vaikui aiskint kad darzelyje gera, kad yra vaiku zaidziama piesiama, na suteikt geraja info.
tai linkiu visiems naujokams sekmes, tame tarpe ir mums
As net bijau ka ir kalbet, nes iki pat pabaigos nezinau ar pakliusim i si darzeli, nors ir pagal sarasiuka esam ir pagal gyenama vieta ir pagal islauktus metus.
tai vat as buvau nuejus i si darzeli ir gana ilgai pakalbejau su metodininke berods del aiskumo tai jo tikrai truksta ir liepe ateiti paskutine rugpjucio diena, nes tada suzinosim kas aukletojos kokios grupes ir t.t.
man labai patiko tai, kad gerb. ponia su kuria snekejau man aiskiai pasake, kad apie vaika viska papasakoti aukletojoms. ka valgo kaip miega kaip uzmiega ka megsta ko nemegsta, cia apie valgi ir nevalgi...ka labiausia megsta veikti, o gal turi kokia alergija ir t.t. ir panasiai.
Niu kas dar...del sarasiuko tai truputi turiu patirties. reikia pampersu jei juos dar nesiojat niu bet atsargai reikia vistiek. reikia tapkiu, reikia atsarginiu rubeliu, reikia suku, nosinaiciu, jei vaikas negeria arbatu ar panasiai idekit gert. Daugmaz tiek.
Del darzelio irgi turiu ka palygint, tai isore tikrai geresnis, bet vat kaip su aukletojom , kaip pats vaikas jausis jame, nes dabar tai vis sako kad eis i sita darzeli.Na bus matyt, tikiuosi viskas bus gerai, svarbiausia vaikui aiskint kad darzelyje gera, kad yra vaiku zaidziama piesiama, na suteikt geraja info.
tai linkiu visiems naujokams sekmes, tame tarpe ir mums
Laba ryteli ,
Siandien pirma diena pradejom lankyti Pasakaite
Kas i Smalsucius
Pirmi ispudziai geri, maytisim kaip seksis iki pietu, nes palikom viena.
Atejo mano berniukas i darzeli ir sako:
-Laba diena, as tas ir tas noriu eiti labai i darzeli:) Po to sako, kad as viska valgau
Pusryciams suvalge grikiu koses visa bliuda
Kas i Smalsucius
-Laba diena, as tas ir tas noriu eiti labai i darzeli:) Po to sako, kad as viska valgau
QUOTE(dailima @ 2008 09 08, 10:57)
Laba ryteli ,
Kas i Smalsucius
Kas i Smalsucius
mes lankem smalsucius, aukletoja Regina maloni
o dabar jau pas didesnius keliausim, tik dar nezinau kur, panasu, kad pagal Verinelio programa
QUOTE(dailima @ 2008 09 08, 12:57)
Laba ryteli ,
Kas i Smalsucius
Kas i Smalsucius
Esu apstulbusi O mums darželyje pasakė, kad ateiti tik nuo rugsėjo 15 dienos, nes ten remontas... Tiesa, iš pradžių kalbėjo apie 8 dieną, bet penktadienį (5d.) nuėjusi į darželį iš direktorės sulaukiau pasakymo, kad dar nesibaigė remontas ir visi lopšelinukai pradės darželį lankyti tik nuo 15d. Tai kaip čia dabar yra? Kodėl jūs jau lankot???? Ir dar - jūsų vaikas jau net pusryčius valgė??? O man vėl gi ta pati direktorė griežtai pasakė ateiti ne anksčiau 9 valandos ryto, kad vaikui nereiktų valgyti pusryčių, nes tai didelis stesas, ir vaiką palikti tik 1-2 valandoms. Nieko nebesuprantu... Kodėl jūsų situacija visai kitokia? Pasipasakokit
QUOTE(Kaliopė @ 2008 09 09, 13:08)
Esu apstulbusi O mums darželyje pasakė, kad ateiti tik nuo rugsėjo 15 dienos, nes ten remontas... Tiesa, iš pradžių kalbėjo apie 8 dieną, bet penktadienį (5d.) nuėjusi į darželį iš direktorės sulaukiau pasakymo, kad dar nesibaigė remontas ir visi lopšelinukai pradės darželį lankyti tik nuo 15d. Tai kaip čia dabar yra? Kodėl jūs jau lankot???? Ir dar - jūsų vaikas jau net pusryčius valgė??? O man vėl gi ta pati direktorė griežtai pasakė ateiti ne anksčiau 9 valandos ryto, kad vaikui nereiktų valgyti pusryčių, nes tai didelis stesas, ir vaiką palikti tik 1-2 valandoms. Nieko nebesuprantu... Kodėl jūsų situacija visai kitokia? Pasipasakokit
nors klausimas ne man, bet galiu trumpai atsakyti.
gal jums pasake veliau ateit todel, kad negali aukletojos priimti is karto daug lopselinuku, tik po kelis, kol apsipranta. ir isvis pirma diena nueini tik apsiziureti, ir ne kiekveina palieka, pabuna koki pusvalandi ir namo, kita diena jau ilgiau, galima kokiai valandai ir palikti, nes jei iskarto pirma diena nuvesi ir paliksi nuo ankstaus ryto, tai tikrai vaikui gali buti stresas, nebent tavo maziukas labai drasus ir greitai prisitaiko prie aplinkos, tada bus lengviau jam.
kas del remontu, tai jie dar tik baiginejasi,
sekmes laukiant savo eiles ir pratinantis prie dazrelio
QUOTE(Kaliopė @ 2008 09 09, 14:08)
Na lauriukkas i daugeli klausimu atsake. Visu lopsiuku i darzeli tikrai nepriims visu is karto, pati aukletoja minejo kad iki Kaledu vyksta priemimas. kas diena ar kas antra diena vis po nauja vaikuti atveda.
Del pusryciu tai visiskas blefas ir nesamone, pusryciai 8.30 i kavinuke ir taskas.
Mus prieme anksciau gal del to kadmes buvom 1-u numeriu sarase, nors labai abejoju, o be to mes del savo vietos pas ponia Daniene ejom n kartu, net nesuskaiciuosiu ir vis jai visokiu pazymu reikedavo. is pradziu sake kad reikalinga pazyma is gydytojo, kuri galiotu 3 savaites, po to reikia vaiko deklaravimo pazymos, o jau kai atejom 09.05 pranese kad vel reikia pazymos kuri galiotu 3 dienas As itariu kad ji vis dar tikejosi, kad mes kazko negausim ir taip prarasim vieta darzelyje, bet deja deja, vargais ne galais lankom sekmingai.
Aukletojos tikrai geros. Vaikas jau antra diena liko miegoti pietu ir isbuvo iki vakaro be problemu As tik laukiu kada bus susirinikimas
Ačiū už info Dėl tų pažymų ir mus varinėja... Tik niekaip nesuprantu dėl deklaravimo pažymos - juk, kai priima vaiko dokumentus ir įrašo jį į eilę, deklaravimo pažymos irgi reikalauja, mes net originalą palikome Tai negi vėl iš naujo ją reikės gauti??? O sveikatos pažymą mes iš gydytojos pasiėmėme 5d., tai ką, ji irgi nebetiks? Danienė minėjo, jog reiks pažymos, "kad vaikas sveikas" (cituoju jos žodžius), tai čia ta pati pažyma ar ne?
Tada netiks, nes pazyma turi galioti 3 dienas. tarkim jei jus pradesit lankyt 09.15, tai pazyma turit paimt 09.12. Mes taip darem ir tiko.
Na jo, kai uzrasai tai nesi ta pazyma apie deklaravima, bet tada mes nesem vyro ir mano berods, nes siaip tais laikais vaikas (iki 3 metu) automatiskai buvo deklaruojamas ten kur mama, o dabar reikia nueiti i seniunija ir ten greit parasys. Tokios tokeles. linkiu viska susirinkti ir sekmingai lankyti, gal net i ta pacia grupe papulsit. Siandien bandysiu pati paimt vaika ir pasneket su aukletoja.
Na jo, kai uzrasai tai nesi ta pazyma apie deklaravima, bet tada mes nesem vyro ir mano berods, nes siaip tais laikais vaikas (iki 3 metu) automatiskai buvo deklaruojamas ten kur mama, o dabar reikia nueiti i seniunija ir ten greit parasys. Tokios tokeles. linkiu viska susirinkti ir sekmingai lankyti, gal net i ta pacia grupe papulsit. Siandien bandysiu pati paimt vaika ir pasneket su aukletoja.
Dėl medicininės pažymos, tai patarčiu pasilikti atvirą datą, t.y gydytoją perspėti, kad paliktų tuščią laukelį prie datos, o įsirašysite ją patys, prieš pradėdami lankyti darželį, aišku jei čia tik kelių ar keliolikos dienų klausimas.
Nžn ar visos gydytojos sutinka su tuo, bet mes dėl to neturėjom problemų. O kas belieka, kai tiksliai nežinai nuo kurios dienos pradėsi vaiką vesti į darželį, nes ne viskas prikaluso nuo mūsų pačių
Nžn ar visos gydytojos sutinka su tuo, bet mes dėl to neturėjom problemų. O kas belieka, kai tiksliai nežinai nuo kurios dienos pradėsi vaiką vesti į darželį, nes ne viskas prikaluso nuo mūsų pačių
Labas rytas!
Girdėjau tokį dalyką, kad kai gimsta vaikelis reikia ji iš karto užrašyti į darželį nes po to galim likti be vietos A tai tiesa?
Girdėjau tokį dalyką, kad kai gimsta vaikelis reikia ji iš karto užrašyti į darželį nes po to galim likti be vietos A tai tiesa?
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 13, 08:36)
Labas rytas!
na taip eiles dideles... jei veliau uzrasysit, tai veliau ir peteksit mazdaug 2 metus mes laukem kol musu eile prieis