Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 02 20, 19:58)
o tai taikos 32 kuriam priklausytu?  g.gif

mes gyvenam taikos 32 ir priklausom siam darzeliui, bent jau taip sake sio darzelio vedeja... g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu paklausti ar man verta bandyti rašytis į šį darželį (jis mums pagal gyv. vieta priklauso), jei vaikui jau 1,2 metai, o pradėti lankyti norėtumėm nuo rugsėjo? Ar net nebandyti, nes per vėlu. Ir dar klausimas, kai eini rašytis vokelį iš karto neštis ir koks jo turinys turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2008 03 06, 12:29)
Laba diena,

Noriu paklausti ar man verta bandyti rašytis į šį darželį (jis mums pagal gyv. vieta priklauso), jei vaikui jau 1,2 metai, o pradėti lankyti norėtumėm nuo rugsėjo? Ar net nebandyti, nes per vėlu. Ir dar klausimas, kai eini rašytis vokelį iš karto neštis ir koks jo turinys turėtų būti  smile.gif

gali pabandyt uzrasyt, rugseji bus aisku, gali ir i kita darzeli bandyt, i kuri papulsit i ta eisit, o su vokeliais nezinau ar verta rizikuot, girdejau kad nebeima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2008 03 06, 12:29)
Laba diena,

Noriu paklausti ar man verta bandyti rašytis į šį darželį (jis mums pagal gyv. vieta priklauso), jei vaikui jau 1,2 metai, o pradėti lankyti norėtumėm nuo rugsėjo? Ar net nebandyti, nes per vėlu. Ir dar klausimas, kai eini rašytis vokelį iš karto neštis ir koks jo turinys turėtų būti  smile.gif

manau kad sansu mazai patekti jei pagal bendra eile smile.gif
sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 06 kovo 2008 - 17:19
laura.26s ar eina Rugile i darzeli? kaip sekasi jums ten? mes nuo karnavalo nebuvom, bet jau ruosiames gal sia savaite pavyks kaip nors jau ateit unsure.gif

4u.gif Labuka Lauriukkas smile.gif

Neinam mes dar i darželį, tik neseniai baigėm vėjaraupiais sirgti doh.gif ir noriu pabaigti slogą (o gal alergiją, nes nieks nzn kas yra, bet visi mato, kad yra) išgydyti, o tai jau mėnuo tuoj bus kaip šniūrpščioja....

O kaip Jūs, jau nuėjot? Turbūt jau pasiilgus buvo daržo Akvilė? biggrin.gif Maniškė tai naktį važiuotų jei kas vežtų lotuliukas.gif
Gal kas naujo darže?
Ar Jums jau teko "laimė" prasirgti vėjaraupiais? doh.gif
Papildyta:
O kaip Jūs, jau nuėjot? Turbūt jau pasiilgus buvo daržo Akvilė? biggrin.gif Maniškė tai naktį važiuotų jei kas vežtų lotuliukas.gif
Gal kas naujo darže?
Ar Jums jau teko "laimė" prasirgti vėjaraupiais? doh.gif

Lauriukkas, labai atsiprašau, kad Tavo Augustę pavadinau Akvile blush2.gif Galvoju viena, o rašau kita.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura.26s @ 2008 03 06, 23:56)
4u.gif  Labuka Lauriukkas  smile.gif

Neinam mes dar i darželį, tik neseniai baigėm vėjaraupiais sirgti  doh.gif ir noriu pabaigti slogą (o gal alergiją, nes nieks nzn kas yra, bet visi mato, kad yra) išgydyti, o tai jau mėnuo tuoj bus kaip šniūrpščioja....

O kaip Jūs, jau nuėjot? Turbūt jau pasiilgus buvo daržo Akvilė?  biggrin.gif Maniškė tai naktį važiuotų jei kas vežtų  lotuliukas.gif
Gal kas naujo darže?
Ar Jums jau teko "laimė" prasirgti vėjaraupiais?  doh.gif
Papildyta:
Lauriukkas, labai atsiprašau, kad Tavo Augustę pavadinau Akvile  blush2.gif Galvoju viena, o rašau kita.... 4u.gif

labux,

mano mergina isejo sia savaite i darza po dvieju menesiu pertraukos, irgi nesuprantu, kas buvo, kosejo, lyg ir gekle raudona buvo, bet taip iki galo ir neissiaiskinom, kas buvo, ir tyrimus darem, nieko nerode doh.gif thumbup.gif
o siaip jau buvo pasiilgus darzelio, jau ir ryte nuejus nebeverkia, tik kai valgyt ar miegot reikia kartais dar susigraudina verysad.gif

o vejeraupiais mes dar nesirge, sakau gal dar su pavasariu darze ateis banga, galetu jau ir susirgt, butu ramu, persirgtu, jau ir del maziaus nebaisu.

jau norejau rasyt, kad ne akvile, bet pati pasitaisei tongue.gif

o siandien tai su tortu iszygiavo, bet ryte reke, kad nenoriu gimtadienio, nezinau kodel, nes taip lauke, gal todel, kad anksti prikelem tongue.gif

tai sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriukkas: 07 kovo 2008 - 16:10
SVEIKOS MAMYTĖS,

mano sūnus tai lankė šį darželį, Štainerio grupę,

pas auklėtojas Linutę ir Jolantą (gal dar dirba jos).

Mums dabar pagal gyvenamą vietą priklauso šitas darželis.

Dabar dukrytę noriu užrašyt, jau 2,5 metų jai,

ale sužinojau iš kitos mamytės, kuri ne pagal gyvenamą vietą būtų,

kad jai pasakė, jog 2 metus reikės laukti.

O jei dar iki rudens + , tai jau mums 2,5 metų gusis.

gal kas nors žinot ar tikrai tokia jau ilga ta eilė gaunasi. schmoll.gif

O jei taip, tai gal galit patarti kur keliauti justiniškėse,

kad taip ilgai nereiktų laukti, gal rudeniui priimtų jau bigsmile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2008 04 02, 15:07)
SVEIKOS MAMYTĖS,

taip eiles tokios deja, kad apie 2 metus reikia laukti... mes tiek ir laukem, o musu drauges, kurios uzsirase menesiu anksciau, net nepakliuvo doh.gif
sitauciaja ne kokia justiniskese... pakliuti greitai galima nebent i ta lenku, rusu, lietuviu misru darzeli, taikos g. , o kitus tai mus net i eile neuzrase, kai suzinojo kad nepriklausom pagal gyvenamaja vieta .... schmoll.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 02 balandžio 2008 - 21:11
Sveikos mamytes!

Dabar siai dienai yra 580 vaiku.Jus pacios pagalvokite,ar gali buti tiek vaiku,kurie priklauso pagal gyvenama vieta??? Nesamone. As irgi laukiu jau 2 metus,bet garantiju vedeja neduoda,nors ir priklauso pagal gyvenama vieta.
Vedejos pasakymas buvo toks:Sarasai bus tik birzelio pabaigoje,jokios kitos informacijos ji neteikia.

Skambinau tiesiai i svietimo skyriu,kur man laabai maloniai inspektore paaiskino visa situacija:PRIVALO vaika priimti i darzely prejus 2 metams,jei jusu vaiko nepriimtu,pati inspektore vyksta i darzely ir tikrina kiekviena vaika,vedeja privalo atsakyti mamoms i joms rupimus klausimus.

Mamytes! netikekit ka sako vedeja! jei ji vaikus priimtu tik pagal gyvenama vieta,kokia jai is to butu nauda??? Juk mamytes anksciau rase,kad kysius megsta,todel ji ir priima vaikus is kitu rajonu.
man labai idomu,kodel priimant i darzely neprasoma gyven.vietos deklaracijos,tada butu viskas aisku,kams tikrai priklauso,o kams ne.
Tai darome isvada:musu vaikai 2-3 metuku prieitu eile tik kai jiems butu 7-8 metai,ar tai logiska???
Atsakyti
QUOTE(gogis111 @ 2008 04 04, 16:03)
man labai idomu,kodel priimant i darzely neprasoma gyven.vietos deklaracijos,tada butu viskas aisku,kams tikrai priklauso,o kams ne.
Tai darome isvada:musu vaikai 2-3 metuku prieitu eile tik kai jiems butu 7-8 metai,ar tai logiska???

nuo rugsejo jau praso deklaracijos ax.gif vedeja sake, kad privaloma dabar ja pateikti....
mes eilej laukem nepilnus dvejus metus smile.gif
tik dabar sake, kad daug nauju namu prijunge siam darzeliui, tai eiles dar labiau isaugo doh.gif
tikiuosi jus pakliusit rudeni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 04 balandžio 2008 - 21:24
QUOTE(veriru @ 2008 04 04, 21:22)
nuo rugsejo jau praso deklaracijos  ax.gif vedeja sake, kad privaloma dabar ja pateikti....
mes eilej laukem nepilnus dvejus metus  smile.gif
tik dabar sake, kad daug nauju namu prijunge siam darzeliui, tai eiles dar labiau isaugo  doh.gif
tikiuosi  jus pakliusit rudeni mirksiukas.gif

pilnai pritariu, pati buvau savo maziuka uzrasyti, tai prase gyvenamosios vietos deklracijos pazymos, ir taip sake, kad siam darzeliui prijuge daugiau namu, juk matot kiek nauju pristate ir dar sake nuosavus prijunge, tai gali buti, kad toks vaiku skaicius. gerai sako, kad vaika i darzeli reikia uzrasyti vos tik gimusi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Mano mazoji taip pat lanke si darzeli. Mes visi buvome labai patenkinti viskuo. Man paciai teko matyti tikrai begales Lietuvos darzeliu, bet ramiai galiu pasakyti, kad sis darzelis pateisino visus lukescius thumbup.gif
Ypac esame dekingi aukletojoms Linai ir Rasai bei auklytei Nijolei. Deja, bet Rasa jau nebedirba siame darzelyje, o ir Linute, kiek zinau , ilgai nebedirbs...
verysad.gif
Atsakyti