QUOTE(miracleforever @ 2007 12 18, 14:07)
Sveikos mamytes!
paskaiciau ir pasibaisejau.. :...na tiesa dar neinau ar priklausom siam darzeliui (musu namas40)...bet kazkaip pradejau abejoti ar noriu vaika i ji uzrasyti...ups...
o gal tiesiog gerus atsiliepimus mazai kas raso:)
paskaiciau ir pasibaisejau.. :...na tiesa dar neinau ar priklausom siam darzeliui (musu namas40)...bet kazkaip pradejau abejoti ar noriu vaika i ji uzrasyti...ups...
o gal tiesiog gerus atsiliepimus mazai kas raso:)
Mano vyresnioji lanke si darzeli. Dabar ji 4 klaseje. Buvo sunku patekti, o dar ir nepriklauseme jam. Suruose mociutes vokeli ir ejau . Bet nieko man neisejo , tuo metu buvo pagarsejusi istorija vienos seimos, kurie priklause darzeliui, bet negalejo sumoketi pinigeliu, nes abu tevai studijavo . Visa istorija tada pateko i laikrasti . Visa tai turbut ir sustabde pinigeliu rinkima . Apsiraminau ir givenau toliau . Bet,gal jei priklausitume darzeliui, mus priimtu .
Praejo puse metu ir atsitiko taip , kad man vienai teko nuomotis buta prie pat darzelio . Tada ir pagalvojau, kodel gi man dabar nenuejus, juk nesvarbu kur esu registruota, juk as dabar cia gyvenu ir nuomoju si buta . ( nesvarbu ar menesi, ar metus nuomosiu ). Nuejau i darzeli, o vedeja tuo metu gulejo ligonineje ir ja pavadavo kita. Labai maloniai pakalbejome ir pasake, kad uz menesio gali atsilaisvinti vieta ir tada mums pranes . Jau po 2 savaiciu mums paskambinmo . Taip mes be jokio vokelio patekom i si darzeli. O dar po menesio, mano gyvenamoji vieta vel pasikeite -grizau pas vyra. ( ir vel nepriklausem darzialiui )
Noriu pasakyti, kad mums sis darzelis labai patiko . Visos sventes, bendravimas su vaikais, aukletojos, aplinka ir visa kita.