Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(miracleforever @ 2007 12 18, 14:07)
Sveikos mamytes!
paskaiciau ir pasibaisejau.. :...na tiesa dar neinau ar priklausom siam darzeliui (musu namas40)...bet kazkaip pradejau abejoti ar noriu vaika i ji uzrasyti...ups...
o gal tiesiog gerus atsiliepimus mazai kas raso:)

Mano vyresnioji lanke si darzeli. 4u.gif Dabar ji 4 klaseje. Buvo sunku patekti, o dar ir nepriklauseme jam. doh.gif Suruose mociutes vokeli ir ejau biggrin.gif . Bet nieko man neisejo schmoll.gif , tuo metu buvo pagarsejusi istorija vienos seimos, kurie priklause darzeliui, bet negalejo sumoketi pinigeliu, nes abu tevai studijavo unsure.gif . Visa istorija tada pateko i laikrasti cool.gif . Visa tai turbut ir sustabde pinigeliu rinkima g.gif . Apsiraminau ir givenau toliau smile.gif . Bet,gal jei priklausitume darzeliui, mus priimtu g.gif .
Praejo puse metu ir atsitiko taip , kad man vienai teko nuomotis buta prie pat darzelio bigsmile.gif . Tada ir pagalvojau, kodel gi man dabar nenuejus, juk nesvarbu kur esu registruota, juk as dabar cia gyvenu ir nuomoju si buta bigsmile.gif . ( nesvarbu ar menesi, ar metus nuomosiu ). Nuejau i darzeli, o vedeja tuo metu gulejo ligonineje ir ja pavadavo kita. Labai maloniai pakalbejome ir pasake, kad uz menesio gali atsilaisvinti vieta ir tada mums pranes bigsmile.gif thumbup.gif . Jau po 2 savaiciu mums paskambinmo thumbup.gif . Taip mes be jokio vokelio patekom i si darzeli. biggrin.gif O dar po menesio, mano gyvenamoji vieta vel pasikeite -grizau pas vyra. rolleyes.gif ( ir vel nepriklausem darzialiui mirksiukas.gif )
Noriu pasakyti, kad mums sis darzelis labai patiko thumbup.gif . Visos sventes, bendravimas su vaikais, aukletojos, aplinka ir visa kita. 4u.gif
Atsakyti
mums darzelis pasaite po langais...butu gerai ten patekt...tai sakot, kad eiles ten baisios? tai reiktu jau stot i eile jei noretume po kokiu metu eit i darza? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 02 18, 19:59)
mums darzelis pasaite po langais...butu gerai ten patekt...tai sakot, kad eiles ten baisios? tai reiktu jau stot i eile jei noretume po kokiu metu eit i darza?  unsure.gif

mes eilej laukem 1,5 metu ir tai vos vos patekom nuo rudens... beje siam darzely grupes sudaromos rugseji ir priima vaikucius vyresnius nei 2 metai... o kadangi jusu situacija tokia, kad 2009 m rugseji jums dar nebus 2 metuku, tai gali tekti 2010 rugsejo laukti doh.gif (musu situacija irgi panasi su mazyliu doh.gif )
ir dar vienas liudnas niunsas.. jei darzelis po langais, tai dar neaisku ar tikrai jis jums priklauso tongue.gif nes ten idomus suskirstymas pagal namus....reiktu pasidometi savivaldybej arba i pati darzeli pasiskambinti mirksiukas.gif

sekmes 4u.gif musu maziukai panasus amziaus, kas zino gal kada viena grupe lankys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 18 vasario 2008 - 20:19
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 02 18, 21:59)
mums darzelis pasaite po langais...butu gerai ten patekt...tai sakot, kad eiles ten baisios? tai reiktu jau stot i eile jei noretume po kokiu metu eit i darza?  unsure.gif

Zinoma, kuo greiciau eikit uzsirasyti. smile.gif
Mes buvome Montesori grupeje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUKA*: 19 vasario 2008 - 12:46
Zinau kad Taikos poriniai skaiciai t.y. 2 4 6 8 IR t.t. priklauso Pasakaitei, neporiniai Saulegrazai 4u.gif
Atsakyti
Musu keturmetis lanko si darzeli. Galiu patikinti, kad vaikui ten labai labai patinka - nuostabios aukletojos, sutvarkyta aplinka, nuolatinis vaiku uzimtumas. Vaikas gudreja ir mokosi kasdien wub.gif Mes priklausom Montesoriams ir labai tuo dziaugiames smile.gif
Na o vedeja ir patekimo i darzeli istorijos turbut visas ir atbaido. Vedeja tikrai nera pabaisa ir su ja galima rast bendra kalba (ypac jei priklaustai tam darzeliui). Aisku, jei ateisit nusiteikusios karingai arba neigiamai - nieko nebus.
Nepriklausantiems pinigine teks pakrapstyt verysad.gif Bet kad visur ja reik krapstyt.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2008 02 20, 00:54)
Musu keturmetis lanko si darzeli. Galiu patikinti, kad vaikui ten labai labai patinka - nuostabios aukletojos, sutvarkyta aplinka, nuolatinis vaiku uzimtumas. Vaikas gudreja ir mokosi kasdien  wub.gif Mes priklausom Montesoriams ir labai tuo dziaugiames smile.gif
Na o vedeja ir patekimo i darzeli istorijos turbut visas ir atbaido. Vedeja tikrai nera pabaisa ir su ja galima rast bendra kalba (ypac jei priklaustai tam darzeliui). Aisku, jei ateisit nusiteikusios karingai arba neigiamai - nieko nebus.
Nepriklausantiems pinigine teks pakrapstyt  verysad.gif Bet kad visur ja reik krapstyt.

o musu kaip tik porinis namas, tai reiktu nueiti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kad ne visai taip g.gif Nes kiek žinau 12, 14, 16 namai nepriklauso šiam darželiui, o 8, 10, 18, 20, 22 ir t.t. priklauso mastau.gif

QUOTE(dainaut @ 2008 02 19, 13:30)
Zinau kad Taikos poriniai skaiciai t.y. 2 4 6 8 IR t.t. priklauso Pasakaitei, neporiniai Saulegrazai 4u.gif

Atsakyti
man taip pasake Saulegrazos vedeja, na svietimo skyrius turetu tiksliai pasakyti
Atsakyti
Disima kokia grupe tavo sunelis lanko, gal ciauskucius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriukkas @ 2008 02 20, 15:29)
Disima kokia grupe tavo sunelis lanko, gal ciauskucius?  mirksiukas.gif

atsakysiu uz ja,musu maziai lanko smalsucius drinks_cheers.gif pagaliau nors viena mamyte radau is smalsuciu tongue.gif biggrin.gif

o kas del priklausymo darzeliui, tai www.vilnius.lt spaudi "Rašykite e. vicemerui" : paklausi koks priklauso darzeli tokiam tokiam adresui ir labai greit atsako arba iskart rasyti el.pastu: e.vicemeras@vilnius.lt thumbup.gif

man Pasakaite patinka, aplinka grazi, sventes nuostabios... o maziui nepatinka nors tu ka doh.gif vos ne prievarta tenka vesti.... na bet tikiuosi kaip nors apsipras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 20 vasario 2008 - 15:42
QUOTE(veriru @ 2008 02 20, 15:38)
atsakysiu uz ja,musu maziai lanko smalsucius drinks_cheers.gif pagaliau nors viena mamyte radau is smalsuciu tongue.gif  biggrin.gif

man Pasakaite patinka, aplinka grazi, sventes nuostabios... o maziui nepatinka nors tu ka  doh.gif vos ne prievarta tenka vesti.... na bet tikiuosi kaip nors apsipras ax.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif

man irgi sis darzelis patinka, nors siaip tai as kitu nemacius, tai nezinau, kas yra lanke kitus darzeliu, situo labai patenkinti, jau vien aplinka thumbup.gif

o mano mazoji po menesio pertraukos pati prasosi i darzeli, ir sako, kad as ten neverksiu, nors neaisku kaip bus istikruju kai nueis tongue.gif , tik va reikia kaip nors is ligu issikapstyt doh.gif
Atsakyti