Sveikos mamytės. Prašau patarimo...
Mes 2007 rugsėjį užsirašėm į šio darželio eilę, į mažųjų grupę, 2008 metų rugsėjui, šiam daržui mes priklausom pagal gyvenamą vietą. Bet pagal čia rašomus pasisakymus įtariu, kad nepateksim, nes reikėjo užrašyti dar anksčiau... Gal žinote kokių būdų, kaip vietą užsigarantuoti? Mes bandėme, na.., "pasikloti tiesų kelią popieriukais" , bet direktorė tokiam būdui nepritarė...
Gal galite kas asmeninę žinutę parašyti?
tai kad mes užsirašę 2006 metų sausį ir dar klausimas ar nuo šių metų rudenio papulsim Ir kuo toliau tuo labiau aš nenoriu turėt nieko bendro su šiuo darželiu.
sveikutes ciauskuciu mamytes,
na kaip jusu maziukam sekasi i drzeli eiti? mes va jau tuoj menuo bus kaip namuoase sedim. idomu gal kokiu nuajienu yra grupeje?
na kaip jusu maziukam sekasi i drzeli eiti? mes va jau tuoj menuo bus kaip namuoase sedim. idomu gal kokiu nuajienu yra grupeje?
O ar žinot, kad iš šio "prestižinio" darželio vakar, per pasivaikščiojimą lauke, dvi penkiametės laisvų laisviausiai išėjo? ir važiavo troleibusu į Karoliniškių "Sodrą" (taip jos nutarė vienos iš jų močiutę aplankyti) ot buvo strioko visiems
Na šitas reikals tikrai pakėlė prestižą Juokas juoakais, bet kaip šitaip įmanoma, kur buvo auklėtojos??? gal išvis nėjo į lauką???
QUOTE(Mazule @ 2008 01 16, 18:45)
O ar žinot, kad iš šio "prestižinio" darželio vakar, per pasivaikščiojimą lauke, dvi penkiametės laisvų laisviausiai išėjo? ir važiavo troleibusu į Karoliniškių "Sodrą" (taip jos nutarė vienos iš jų močiutę aplankyti) ot buvo strioko visiems
va cia tai geras, tikiuosi, kad ir kitos aukletojos is sios klaidos pasimokys , bus joms sustojus pliurpt ar zioplinet.
Na tikrai juokas juokais, o aukletojom tikrai strioko turejo buti
Man tokia pati istorija vaikysteje nutiko, su drauge namo sugalvojome pareiti , tai kiek pamenu, aukletojai tikrai ne pyragai buvo dabar kai pagalvoju - aukletojos labiausiai gaila, juk vaiku tikrai daug, visus suziureti nera lengva. Buna gi situaciju, kad savi vaikai pasimeta, o cia apie 20 vaiku...
Man tokia pati istorija vaikysteje nutiko, su drauge namo sugalvojome pareiti , tai kiek pamenu, aukletojai tikrai ne pyragai buvo dabar kai pagalvoju - aukletojos labiausiai gaila, juk vaiku tikrai daug, visus suziureti nera lengva. Buna gi situaciju, kad savi vaikai pasimeta, o cia apie 20 vaiku...
QUOTE(Siesta @ 2008 01 19, 21:50)
Na tikrai juokas juokais, o aukletojom tikrai strioko turejo buti
o jus irgi sita darzeli lankot? kuria grupe ?
QUOTE(veriru @ 2008 01 19, 22:10)
o jus irgi sita darzeli lankot? kuria grupe ?
Ne, mes Zilvineli lankom
mes kankem si darza, isejiom ir tikrai negrisim. tik langus ir zaidimo eiksteles ir galiu pagirt. daugiau neko. o vedejia perdauk sau leidzia, jai jau laikas i pensija, jaunom atlaisvint vieta
QUOTE(bim @ 2008 01 28, 16:06)
mes kankem si darza, isejiom ir tikrai negrisim. tik langus ir zaidimo eiksteles ir galiu pagirt. daugiau neko. o vedejia perdauk sau leidzia, jai jau laikas i pensija, jaunom atlaisvint vieta
O tai kas atsitiko? Kas netiko? Keista tai girdėti po visokių šio darželio liaupsių