Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pasakaitė

QUOTE(Alvydė @ 2007 12 05, 00:07)
Ir ko čia pešatės? Čia gi netokia tema. nematau aš nieko blogo, kad suserga vaikai tais vėjaraupiais. manoji irgi parsinešė iš darželio, ir brolį apkrėtė , kai jam buvo 10mėn. na ir nieko. reikia paprasčiau žiūrėt į viską.  ir ne darželio čia bėda. Jei nenorite jokių ligų, tai būkite namuose.  tongue.gif

Realiai niekas nesipesa lotuliukas.gif Laimingi, kas pasveiko ir kas nesusirgo thumbup.gif
Tai aisku, kad cia ne darzelio, o zmoniu samoningumo problema doh.gif ir be jos aptarinejimo nepraeina nei vienas susirinkimas, nes mylintiems tevams nera 'nieko tokio' matyti sergancius vaikus. verysad.gif Ypac uzkreciamom ligom, kai galimos irgi ne 'nieko tokio' komplikacijos. Ne veltui ir karantinas skelbiamas ne visoms ligoms. Ir i darzeli priima ne tuos, kurie bijo ar nebijo ligu, o tie, kurie sveiki tongue.gif tongue.gif tongue.gif Ir visada yra iseiciu kaip pagerint situacija, tik reikia noro, bet, aisku, galima ir nieko nedaryt, ir nekalbet, taip bent atrodys, kad viskas grazu.
Kiti tyli, nusispjauna ir nebelanko. Matyt ne blogiausia iseitis.
Atsakyti
spyglinis, gal zinai, ka vaikam dovanu pirko? man niekas nieko neraso, biski atsilikus, nieko nezinau.
Atsakyti
QUOTE(lauriukkas @ 2007 12 06, 18:04)
spyglinis, gal zinai, ka vaikam dovanu pirko? man niekas nieko neraso, biski atsilikus, nieko nezinau.

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

na va ir mes pradejom vaikscioti i ciauskucius. Deja, nelabai laimingai. Nors dukryte su diedeliu noru ejo i darzeli, su asarom is jo iseidavo, bet va po dvieju pusdieniu sergam visi trys: as ir mano abu vaikiukai. Aisku as nesitikejau kad eisim i darza ir nesirgsim, bet kad taip is karto. O pikciausia, kad net zinuau nuo ko uzsikretem. Treciadieni buvom visi trys pora valandu grupeje, susipazinti su aukletoja, su vaikais. Siaip viskas butu saunu, bet grupeje, net keli snargliujantys vaikai. Vienas berniukas is vis tragiskai atrode, visas uzsiverkes, nosyte visa raudona, jam ja skauda, net valyt normaliai negali, akytes raudonos, niekas jam neidomu. As tokios bukles vaika i poliklinika vedu, o ne i darza.
O kas cia sake jei nori nesirgti tai namuose reik sedeti, tai visiska nesamone. Tada visi sedekim namuose, o gyvena tegul visokie sergantys. Tada tegul ir tuberkulioziniai ir panasus tegul nesigydo, o kaip neuzsikrest tai cia jau musu problema butu. As manau, kad turim buti samoningi ir gerbti aplink esancius, ir tokios busenos vaiko nevesti i darzeli. O aukletojos turetu nepriimti tokio vaiko, o jei vaikui simtomai atsiranda dienos begyje, is kart iskviesti tevus, kad toki vaika pasiimtu.
Atsakyti
visa kriminala mamos cia sukele. juk vejaraupiai - kiek kitokia liga, nei koks uminis virsutiniu kvepavimo taku susirgimas, kurio ir pozymiai akivaizdus, ir toks vaikas akivaizdziai uzkreciaa kitus. va cia tai problema. o del vejaraupiu... is tikruju juk uzkrecia dar iki isberimo. o kad susirgs - irgi nieko. juk net geriau, kai vaikas budamas perserga. uzsieny net daro vejaraupiu vakarely: lankosi pas sergantiji, kad uzsikrestu ir susirgtu visas kolektyvas vienu metu smile.gif
tolerancijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saran: 07 gruodžio 2007 - 14:46
QUOTE(Menuliukas @ 2007 12 07, 14:23)
Sveikos,

na va ir mes pradejom vaikscioti i ciauskucius. Deja, nelabai laimingai. Nors dukryte su diedeliu noru ejo i darzeli, su asarom is jo iseidavo, bet va po dvieju pusdieniu sergam visi trys: as ir mano abu vaikiukai.  Aisku as nesitikejau kad eisim i darza ir nesirgsim, bet kad taip is karto. O pikciausia, kad net zinuau nuo ko uzsikretem. Treciadieni buvom visi trys pora valandu grupeje, susipazinti su aukletoja, su vaikais. Siaip viskas butu saunu, bet grupeje, net keli snargliujantys vaikai. Vienas berniukas is vis tragiskai atrode, visas uzsiverkes, nosyte visa raudona, jam ja skauda, net valyt normaliai negali, akytes raudonos, niekas jam neidomu. As tokios bukles vaika i poliklinika vedu, o ne i darza.
O kas cia sake jei nori nesirgti tai namuose reik sedeti, tai visiska nesamone. Tada visi sedekim namuose, o gyvena tegul visokie sergantys. Tada tegul ir tuberkulioziniai ir panasus tegul nesigydo, o kaip neuzsikrest tai cia jau musu problema butu. As manau, kad turim buti samoningi ir gerbti aplink esancius, ir tokios busenos vaiko nevesti i darzeli. O aukletojos turetu nepriimti tokio vaiko, o jei vaikui simtomai atsiranda dienos begyje, is kart iskviesti tevus, kad toki vaika pasiimtu.

aaaaa tai jus cia naujokai, man auguste pasakojo, kad buvo atejes mazas leliukas, kaip jos brolis i dazeli. biggrin.gif

o del ligu tai taip ir bus kol vaikai neigaus imuniteto, as naiviai tikiuosi, kad tai tesis neilgai ax.gif , nes va, jei suserga vyresnioji, tai ir maziui tenka ta pati bacila doh.gif
Atsakyti
labutis visoms, kazko tai labai tylu,
idomu ar daug vaikuciu zada dalyvauti karnavale? bigsmile.gif , va mes vis ruosemes, bet va siandien jau man jau mazeja vilciu, nes kazko tai mergina ryte buvo su 37.5 tempos, dabar jau neturi, tai ir nesuprantu kas cia yra, lyg ir gerklyte raudona. doh.gif bet jei treciadieni tempos aju nebus tai tikiuosi sudalyvausim, juk taip noretusi, pirma tokia svente. rolleyes.gif

A jau kaip ir buvo apsipratus, jau taip ir nebeverkdavo darzeli, bet va po savaitgalio jau vel nebenori ir net nereikia dovanu is senio salcio doh.gif
bet kai zaidzia, pasiima kokia lele ar meskina, nesioja ir sneka tuoj tuoj ateis tavo mamyte, neverk, arba sako va ir sitas vaikas verkia, tuoj ir tavo mamyte ateis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai man toks juokas ima biggrin.gif

Sveikatyets ligoniukams, ir tikiuosi kad iki karnavalo busim visi sveikuciai, nes gi labai diomi pazintis bus kai kam pirma karta su kaledu seneliu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Na su daržu tai košmaras doh.gif Ilgiau nei 2d. pupa darže neišbūna g.gif Niekaip nesuprantu ar as čia kažką negerai darau, ar kaip čia gaunasi????? Nu atrodo sveiki vaikai trinasi su sirgaliukais ir nieko,o ji tik nueina ir viskas, trečią diena jau ruoškis reanimuot vaiką verysad.gif
Na, bet trečiadieniui tai labai ruošiamės biggrin.gif Dabar durniuojam su visokiom sveikatos atstatymo procedūrom biggrin.gif , kad tik 3 galėtumėme pasilinksminti smile.gif

Sveikit, lauriukka, sako neblogas Kaledu senis ateis biggrin.gif Mes tik sventej pabusim ir namo smile.gif
Atsakyti
tai mes irgi, jei jau ateisim, sventej atbusim ir parsivesiu namo, nes jau tikrai nenores likt, dabar namuose tokia patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laura.26s @ 2007 12 17, 16:14)
Sveikos mamytes  4u.gif
Na su daržu tai košmaras  doh.gif Ilgiau nei 2d. pupa darže neišbūna  g.gif  Niekaip nesuprantu ar as čia kažką negerai darau, ar kaip čia gaunasi????? Nu atrodo sveiki vaikai trinasi su sirgaliukais ir nieko,o ji tik nueina ir viskas, trečią diena jau ruoškis reanimuot vaiką  verysad.gif
Na, bet trečiadieniui tai labai ruošiamės  biggrin.gif Dabar durniuojam su visokiom sveikatos atstatymo procedūrom  biggrin.gif , kad tik 3 galėtumėme pasilinksminti  smile.gif

Sveikit, lauriukka, sako neblogas Kaledu senis ateis  biggrin.gif Mes tik sventej pabusim ir namo smile.gif

pas mus tas pats irnesakyk.gif norms mano mazius smalsucius lanko... paprsatai 3 d nueina ir 2 savaites namie... ir vel... uzburtas ratas doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
paskaiciau ir pasibaisejau.. wacko.gif ...na tiesa dar neinau ar priklausom siam darzeliui (musu namas40)...bet kazkaip pradejau abejoti ar noriu vaika i ji uzrasyti...ups...
o gal tiesiog gerus atsiliepimus mazai kas raso:)
Atsakyti
oi ne ne,
yra siame darzely ir gero, va siandien buvo karnavalas, labai grazi svente buvo, kaledu senelis su snieguole graziai dainavo, ir siaip sale labai graziai pauosta. thumbup.gif , zodziu man patiko.
ir aukletojos, bent jau tos kur dabar mano vaikas, tai tikrai thumbup.gif , grupes grazios, daug ziaslu ivairiausiu ir pan.,
bet ligu savaime aisku ne vienas neisvengs pradejes lankyti darzeli. schmoll.gif tai cia aktualiausia tema mazuju mamyciu, todel apie tai daug ir kalbama. rolleyes.gif
Atsakyti