Sveikos pasakaitieciu vaiku maytes
Siandien buvom pirma karta, papasakosiu ispudzius
Kadangi neturiu su kuo lygint, tai darzelis kaip darzelis, tikrai nepasirode stebuklas, bet ir blogai nenuteike.
Idomu pasirode tai, kad jau 10 d., o ciauskuciuose dar nera vaiku...prasitese atostogas gal
Atejom keturi nauji vaikai, nors buvo zadeta, kad visiems paskirta individuali data... na nesvarbu, bet apie kazkoki pratinimasi tai negali kalbet, kai sedi aukletoja, seimininkele, keturios mamos ir vaikai visi sukasi aisku apie mamas. Apie palikima irgi net kalba nejo, pasake iskart, kad gal antradieni bandykit trupuciui, gal valandelei palikt... Na gal, bet jei ta diena vel ateis nauji penki dar, ir irgi sedes su mamom, tai tiem irgi naujokam keturiem bus ne kas, nes iskart savo mamu pasiges... Todel irgi uzsimine, kad neturekit vilciu vest visas dienas, darykit laisvadienius, vaikui gi sunku kiekviena diena... Viskas ir taip aisku, bet faktas, kad nelabai parode nusiteikima dirbti dar rugseji,...atseit kol susirinks visi 15, tai balaganas bus...Kitas dalykas nepatiko, kad liepe atnest miegui pampersa. na maniski gal jau metai pietu miega be pamperso...tai kam man vaika pratint atgal prie pampersu...nesupratau. Atseit gali atsitikt nelaime naujoj vietoj...na faktas, kad ir taip miegui nepaliksiu koki menesi, nes panasu, kad ten dar tiek laiko prachadnoi dvor, o kitas dalykas, cia kaip ir ju darbas, kad ir atsitiks nelaime. Tai vat baisu, nes maniskis ir taip jautriai reaguoja, jei pabars dar uz toki... Kitos mergaites buvo su pampersais, tai vel burbuliavo, kad kaip cia tevai tikisi, kad aukletojos viska turi ismokyt...vargt...
Eina jie valgyt i kavine, tai kaip jos 15 nelabai mokanciu tvirtai laipiot ves...jau dabar stresas. na mano moka, isikibes i tureklus, bet jei kas grius paskui eidamas ar pastums, tai nenusilaikys tikrai. Gi vienas kita saugot negali, per mazi...nu bet kazkaip ejo kiti, tai gal susitvarko, bet jei man reiktu, tai nezinau...
Siaip zaislu daug, maloniai bendrauja, neatsumia, tai gal kaip nors.
Ai, atejus grupej buvo skersvejis, niekas neskubejo langu uzdaryt, mes pacios uzsidarem, tai simtas procentu, kad taip ir pacionguos, o po pietu ateina sesele ir atseit parekomenduoja ko geriau rytoj neatvest, nes sloga... Tai vat, lyg ir griezta vedeja, bet matyt tevai turi kontroliuot situacija, skust, kas nelabai malonu, bet kai matai kaip reikalai eina.... jaukumo neuztenka, jei vaikai sargdinami, bent man toks ispudis suidare, o is kitu patirties tai irgi zinoma.
Atejus duoda lapa kur reikia irasyt lt suma, kuria skiri labdarai