Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Justinukas

mes ka tik is darzelio... irase i eile, bet mums nepriklauso, jauciu nepapulsim sad.gif
Atsakyti
O kaip ten su meniniu ugdymu? Ar nera kokia susenusi muzikos mokytoja kuri visokias sanobines liaudiskas dainuskas pastoviai groja? Labai man rupi suzinot, nas musu seima abu muzikalus ir noretume kad vaikelis neatsiliktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super tetis @ 2007 09 05, 07:48)
mes turim itarima kad vaikas vakar darzelyje apsinuodijo maistu. gal dar kas nors sunegalavo?

dabar tiksliai neatsimenu kurią dieną, bet tą savaitę mano mažas namie apsivėmė verysad.gif tai pasakiau auklėtojai, sakė, kad per pietų miegą viena mergaitė irgi apsivėmė. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Salaam @ 2007 09 10, 07:40)
O kaip ten su meniniu ugdymu? Ar nera kokia susenusi muzikos mokytoja kuri visokias sanobines liaudiskas dainuskas pastoviai groja? Labai man rupi suzinot, nas musu seima abu muzikalus ir noretume kad vaikelis neatsiliktu smile.gif

ten tikrai ne susenusi muzikos mokytoja. bent pernai. šiemet koncertų dar nesurengė, tai nemačiau. pernai tai man laaaaaaaaaaaaaabai patiko vaikų koncertas teveliams rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, na keliauja mano mažė į Justinuką. Dar tik trečia diena, bet kolkas noriai eina. Auklėtojos Nijolė ir Irena. Gal kas nors galite ką nors apie jas papasakoti? Bent iš pirmo žvilgsnio Nijolė labai maloni ir gera, o su Irena tik šiandien susipažinome, tai nelabai ką ir pasakyti galiu, nors gal šiek tiek griežtoka ir smarkoka pasirodė g.gif Na nežinau... Bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 25, 08:54)
Sveikos, na keliauja mano mažė į Justinuką. Dar tik trečia diena, bet kolkas noriai eina. Auklėtojos Nijolė ir Irena. Gal kas nors galite ką nors apie jas papasakoti? Bent iš pirmo žvilgsnio Nijolė labai maloni ir gera, o su Irena tik šiandien susipažinome, tai nelabai ką ir pasakyti galiu, nors gal šiek tiek griežtoka ir smarkoka pasirodė g.gif Na nežinau... Bus matyt biggrin.gif

mano dukra eina i ta pacia grupe smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, gal nelabai čia kas ir užsuka, bet vistiek pasisakysiu smile.gif Tai va, mano minėtos auklėtojos, Irena ir Nijolė, labai mielos, nuoširdžios, geros ir t.t. ir pan. Neužtektų visų žodelių jų grumui apibūdinti wub.gif Labai gražiai užsiima su vaikučiais, labai gražiai apie juos pasakoja wub.gif Be to jau ne viena mamytė, auginanti vyresnius vaikučius sakė, kad labai pasisekė, kad mūsų vaikučiai pateko pas šias auklėtojas, nes tokių atsidavusių retai atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2007 10 17, 19:26)
Sveikos, mamos, gal nelabai čia kas ir užsuka, bet vistiek pasisakysiu smile.gif Tai va, mano minėtos auklėtojos, Irena ir Nijolė, labai mielos, nuoširdžios, geros ir t.t. ir pan. Neužtektų visų žodelių jų grumui apibūdinti wub.gif Labai gražiai užsiima su vaikučiais, labai gražiai apie juos pasakoja wub.gif Be to jau ne viena mamytė, auginanti vyresnius vaikučius sakė, kad labai pasisekė, kad mūsų vaikučiai pateko pas šias auklėtojas, nes tokių atsidavusių retai atsiranda bigsmile.gif

drinks_cheers.gif sios aukletojos nuostabios.... Mano vyresnelis pas jas ejo.Kai kitais metais reikejo pereiti i kita grupe problemu buvo nenorejo eiti ps kitas aukletojas smile.gif doh.gif
Atsakyti
Na lopšelyje visos ten fainos auklėtojos. Mano vyresnioji ėjo i "gudručius" permai.
O ką galite papasakot apie auklėtojas Romą ir NIjolę? Nelabai manoji nori eiti pas jas.. sad.gif Ir niekaip esuprantu kame reikalas.. Kai paklausi sako viskas gerai, geros aukėltojos, bet kas ryta ašaros arba beveik ašaros kai reikia likti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 13 gruodžio 2007 - 09:06
Gal atsiras einančių į Gudručių grupę, norėčiau išgirsti nuomonę apie auklėtojas Juliją ir Dorotą.
Atsakyti
QUOTE(bletila @ 2008 01 24, 15:18)
Gal atsiras einančių į Gudručių grupę, norėčiau išgirsti nuomonę apie auklėtojas Juliją ir Dorotą.

Julija labai faina thumbup.gif O apie Dorota tik pletkus girdejau, kad irgi nebloga g.gif Tai va tiek tos informacijos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
gal kuri zada nuo rudens leisti i darzeli savo 3meti uzrasiau pas aukletoja Nijole ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 05 04, 12:24)
Sveikos
gal kuri zada nuo rudens leisti i darzeli savo 3meti uzrasiau pas aukletoja Nijole  ax.gif

Idomu kuria Nijole ax.gif lotuliukas.gif Jei ta, kuri dabar keturmeciu aukletoja, tai doh.gif doh.gif
Atsakyti