Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Justinukas

QUOTE(Alaja @ 2006 10 11, 08:25)
O kaip atsiliepimai apie aukletojas Vida ir Gitana?

Aš tokių nežinau...Mes naujokai dar šiame darželyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2006 10 11, 10:34)
Aš tokių nežinau...Mes naujokai dar šiame darželyje  ax.gif

Mes ir naujokai,mes ,,Vyturiukuose'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 10 11, 10:55)
Mes ir naujokai,mes ,,Vyturiukuose'' 4u.gif

Mes "Gudručiuose" 4u.gif o kokia jūsų amžiaus grupė?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2006 10 11, 13:55)
Mes "Gudručiuose" 4u.gif o kokia jūsų amžiaus grupė?

3-4m. ax.gif
Atsakyti
Gal yra mamų kurių vaikai lanko Vikruolių grupę? Ar gal kas anksčiau buvo susidurę su auklėtoja Nijole?
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 10 11, 09:25)

Abi aukletojas: ir Gitana, ir Vida vaikai labai myli, noriai eina i darzeli. Sios abi aukletojos puikiai dirba su vaikais. Jos ismano savo darba.[QUOTE][CODE]
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 10 11, 06:25)

Labai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 06 09, 17:02)
user posted image
Suzinojau, kad mums pagal gyv. Vieta priklauso Justinukas. Savo dukryte (jei istosiu mokytis) planuoju leist nuo spalio men. Tada jai bus 1.2 m. Negi jos nepriims? blink.gif
Beje, man dar idomu, ar galima vaika pavedu i lopseli 1-2 men. jos nebevest ir vel toliau eit? Jei studijuoju, tai po sesijos turiu 2 men. atostogu, ar tuo laiku galesiu nemoket uz darzeli? Ir dar vienas klausimelis, jei vaikas eina i lopseli tik puse dienos, pvz., iki 14 val., ar sumazinas mokestis?  4u.gif
Busiu labai dekinga uz atsakymus ar siaip pasisakymus apie Justinuko lopseli. wub.gif
user posted image

Papildyta:
[SIZE=1]
QUOTE(carlina @ 2006 12 22, 21:01)

Atsakyti
Mes zadam eiti nuo rugsejo menesio, tik reikia eiti prasyma dar parasyti. blush2.gif

O gal galetumet pasakyti kokios grupes yra 3-4 metu vaikuciams? Ar aukletojos geros ar uzsiima su vaikuciais? Kas lankot ar patenkinti?
Kaip maistas?

Pasiskaicius ankstesnius atsiliepimus, komentarai nekokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2007 01 10, 13:25)
Mes zadam eiti nuo rugsejo menesio, tik reikia eiti prasyma dar parasyti. blush2.gif

O gal galetumet pasakyti kokios grupes yra 3-4 metu vaikuciams? Ar aukletojos geros ar uzsiima su vaikuciais? Kas lankot ar patenkinti?
Kaip maistas?

Pasiskaicius ankstesnius atsiliepimus, komentarai nekokie  g.gif

mano vaikui 2m. 8 men. vaikstom i si darzeli nuo rugsejo. as esu patenkinta. maistas ten yra skanus, net mano nevalgiukas valgo biggrin.gif aukletojos labai geros, matosi, kad su vaikais uzsiima, jis jau ir namuose, kazkokiu elerascius pasakoja, dainas dainuoja...nieko blogo pasakyti negaliu.
Atsakyti
iki kurios valandos veliausiai dirba justinukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2007 01 23, 23:32)
iki kurios valandos veliausiai dirba justinukas? ax.gif

Atrodo iki 18.30 4u.gif
Atsakyti