Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Justinukas

4u.gif mes atėjom į Pabiručių grupę. Kol kas atrodo viskas super, kad tik nesusirgti ir greičiaua apsiprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis @ 2012 08 28, 16:21)
Sveikos,

Musu zirniukas nuo rugsejo 17 d. irgi startuoja. Labai neramu... unsure.gif
Man siek tiek truksta informacijos, kas liecia privalomus tureti vaikelio daiktelius. Skambinausi i darzeli, bet labai jau nesureiksmino sio dalyko tik akcentavo sveikatos pazyma. Gal jau patyrusios mamytes sioje srityje galetu patarti ka pravartu tureti atejus pirmasias dienas i darzeli. Veliau jau manau, pati matysiu ko truksta smile.gif

Mes jau nuo rugsejo 4 zirniukuose, suneliui kol kas patiko smile.gif
Atsakyti
o ka galetumete pasakyti apie aukletoja Ausra Zirniuku grupeje, susipazinau su ja, bet man ji nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(evrika_ @ 2012 09 12, 07:15)
o ka galetumete pasakyti apie aukletoja Ausra Zirniuku grupeje, susipazinau su ja, bet man ji nelabai patiko.

Ji labai profesionali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2012 09 12, 09:12)
Ji labai profesionali  4u.gif

good.gif aciu, nuraminot mane, nes labai pergyvenau
Atsakyti
QUOTE(evrika_ @ 2012 09 12, 07:15)

Žymiai svarbiau kad vakui patiktu smile.gif
Labai geros ten visos auklėtojos, nepergyvenkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2012 09 12, 11:21)
Žymiai svarbiau kad vakui patiktu smile.gif
Labai geros ten visos auklėtojos, nepergyvenkit  4u.gif

Sutinku su Jumis, svarbu, kad vaikui patiktu, aciu uz supratinguma smile.gif
Atsakyti
sakykit, koks grupes pavadinimas vaikuciu 2007m. gimimo? prieme mus i sia grupe, bet neuzfiksavau jos pavadinimo doh.gif gal dar parasytumet ir kuriam korpuse ji yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 09 14, 14:12)
sakykit, koks grupes pavadinimas vaikuciu 2007m. gimimo? prieme mus i sia grupe, bet neuzfiksavau jos pavadinimo doh.gif gal dar parasytumet ir kuriam korpuse ji yra ax.gif

Tu metu gimimo yra 2 grupes - skirtinguose korpusuose. Gali buti arba Smalsuciai arba Kodelciukai. TIkiuosi teisingai susakiau pavadinimus grupiu ....
Atsakyti
o kaip jums "zirniuku" aukletoja Audrone? sake ji pirmi metai lopselyje. as jos apskritai darzelyje nesu maciusi anksciau. butu idomu isgirsti nuomone apie ja.
Atsakyti
QUOTE(barboryte11 @ 2012 09 14, 20:59)
o kaip jums "zirniuku" aukletoja Audrone? sake ji pirmi metai lopselyje. as jos apskritai darzelyje nesu maciusi anksciau. butu idomu isgirsti nuomone apie ja.

Man ji be galo patinka, kaip ir mano vaikui. Moka bendrauti su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(barboryte11 @ 2012 09 14, 20:59)

Maziuku grupeje pirmi metai, bet anksciau ji buvo kitoje grupeje. Mano vyriausio sunaus aukletoja, labai gera, labai thumbup.gif Ji grizo po vaiko auginimo atostogu i maziuku grupe smile.gif
Atsakyti