Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Justinukas

QUOTE(daisy:) @ 2012 06 26, 15:19)
Kaip smagu skaityti tokius atsiliepimus  4u.gif Vat vedeja tai labai nemaloni man pasirode, atsiunte laiskeli e-mail, kad jei iki penktadienio neatvyksim susiderint del atejimo dienos, isbrauks is sarasu... Kas cia per grasinimai man pasakykit, o jei as su seima ilsiuos kokioj Turkijoj dvi sav.? ir kodel tokio dalyko negalima suderint telefonu, idomu kazkaip..

Cia del jaunelio? g.gif Nes ar nepasikeite tvarka-dabar per savivaldybe reikes kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 06 26, 16:22)
Cia del jaunelio? g.gif  Nes ar nepasikeite tvarka-dabar per savivaldybe reikes kreiptis?

Cia del didziosios mano, kuriai rugseji sukaks trys metukai smile.gif Kaip suprantu siemet dar galioja sena priemimo i darzeli tvarka. Sian nuvaziavo vyras, vedejos net nebuvo.. tai sekretore paziurejo i kalendoriu ir uzrase, kad ateit nuo rugsejo 5 dienos, nesuprantu kodel to suderint negalima telefonu, absurdai...
Atsakyti
Sveikos mamytes, rugseji pradedam lankyti Justinuka Zirniuku grupe smile.gif tik labai jau neramina mane kad grupe be galo didele - 20 vaiku, net neisivaizduoju kaip aukletojai suspet visus pamaitint, aprengt ir t.t. o kaip dar visus suvaldyt doh.gif na bet gal viskas bus gerai , kaip sakoma isivaziuosim 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes Mamytes galincios pasidalinti ispudziais apie aukletoja Monika., kieno vaikuciai siuo metu lanko grupe kur ""darbuojasi" si ""nuostabi"" aukletoja.Siulau pakalusineti savo vaiku kaip jauciasi ir pasidalinti ispudzias.Mano vaikas savaite nemiegojo, rauduojo nenoredamas lankyt darzelio, nors niekada neturejom problemu, gal tik kai pradejom lankyti, bet priprato greitai nuostabiu vyturiuku aukletoju Vilmos ir Vidos deka, veliau lanke peledziukus, is kur atsinesem puikius ispudzius, labai dziaugiaus kad vaikai lanko puiku darzeli ir niekad neturejau vargo, bet tai ka stebejau sia vasara kai sujunge grupes ir pradejo vadovauti Monika tai sukrete .tiesa moteriske biski nestuke.gif bet ar tai leidzia taip elgtis su vaikais???juo lab kad pati greit busi mama
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2012 06 16, 09:56)
Sveikos mamytes  4u.gif

Keliu tema i virsu, juk nebetoli tas rugsejis, o ir sia sav. paaiskejo, kas pateko. Tai va, mes patekom i Vikruoliu grube, tikiuosi dukrytei patis. Perskaiciau visa temuke, bet atsiliepimu apie aukletojas Nijole bei Roma neradau. Butu idomu suzinoti ar mielos jos su vaikuciais?

gal atsiras taip pat mamyciu, kuriu vaikuciai lankys vikruolius  bigsmile.gif

Mes vikruoliu grupej busime 4u.gif is gudruciu perkele i vikruolius, kazin kiek tu paciu vaikuciu bus islike g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimamamyte777 @ 2012 08 09, 15:30)
Sveikos mamytes, rugseji pradedam lankyti Justinuka Zirniuku grupe smile.gif tik labai jau neramina mane kad grupe be galo didele - 20 vaiku, net neisivaizduoju kaip aukletojai suspet visus pamaitint, aprengt ir t.t. o kaip dar visus suvaldyt doh.gif  na bet gal viskas bus gerai , kaip sakoma isivaziuosim  4u.gif

Sveiki.Mes taip pat busime Zirniuku grupeje smile.gif..labai neramu, nes saviskio niekaip negalime atpratinti nuo papmerso...nors visa vasara kovojom..sad.gif..o jeigu dar grupeje 20 vaikuciu,tai baisu net pagalvoti, kaip ten jie visi bus, nes kiekvieno suziureti aukletojos tikrai nespes..sad.gif..kada pradedate lankyti? mes jau nuo rugsejo 7 d.smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes pernai buvome Žirniukuose 4u.gif , galiu pasakyti, kad auklėtojos tikrai šaunios ir puikiai susitvarko net ir su dideliu būriu mažylių mirksiukas.gif , juolab, kad 20 vaikučių bus sąraše, bet realiai dažniausiai tai būna mažiau. Mano vyrutis irgi nuėjo su pampersais į darželį, ir tai visiškai normalu, niekas iš to problemos nedarė, be to maniškis dar ir nešnekantis buvo, tai po pusmečio ir prakalbo ir pampersai tik miegui beliko reikalingi biggrin.gif
Kadangi jie darželyje mažiausi, tai dėmesio gauna daugiausiai biggrin.gif , pirmus mėnesius direktorė nuolat į grupę užsukdavo, per pietus ateidavo, padėdavo pamaitinti.
Taip, kad nepergyvenkit, darželis geras, asuklėtojos tikrai labai geros ir profesionalios, svarbu, kad patys tėveliai būtų geranoriški ir iš perdidelio rūpesčio dėl savo atžalų neperlenktų lazdos ieškodami kas ne taip biggrin.gif

Sėkmės visiems Žirniukams ir jų tėveliams startuojant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Musu zirniukas nuo rugsejo 17 d. irgi startuoja. Labai neramu... unsure.gif
Man siek tiek truksta informacijos, kas liecia privalomus tureti vaikelio daiktelius. Skambinausi i darzeli, bet labai jau nesureiksmino sio dalyko tik akcentavo sveikatos pazyma. Gal jau patyrusios mamytes sioje srityje galetu patarti ka pravartu tureti atejus pirmasias dienas i darzeli. Veliau jau manau, pati matysiu ko truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis @ 2012 08 28, 15:21)
Sveikos,

Musu zirniukas nuo rugsejo 17 d. irgi startuoja. Labai neramu... unsure.gif
Man siek tiek truksta informacijos, kas liecia privalomus tureti vaikelio daiktelius. Skambinausi i darzeli, bet labai jau nesureiksmino sio dalyko tik akcentavo sveikatos pazyma. Gal jau patyrusios mamytes sioje srityje galetu patarti ka pravartu tureti atejus pirmasias dienas i darzeli. Veliau jau manau, pati matysiu ko truksta smile.gif

Viską pasakys per tėvų susirinkimą, o šiaip tai svarbu paliki pampersiukų ir drėgnų servetėlių, jei vaikas nesiprašo,t.p. turi būti patogi avalynė, kelnės patogios (sportinės, nevaržančios judesių,be jokių diržų, sagčių ar raištelių) ir rūbeliai perrengti, (tinkami sezonui) jei prisiusios, jei apsiterlios valgydamas, seilinuką, kurį patogu uždėti (pvz. ant prilipukų)
vėliau iš tikrųjų viskas susidėlios eigoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2012 08 28, 16:37)
Viską pasakys per tėvų susirinkimą, o šiaip tai svarbu paliki pampersiukų ir drėgnų servetėlių, jei vaikas nesiprašo,t.p. turi būti patogi avalynė, kelnės patogios (sportinės, nevaržančios judesių,be jokių diržų, sagčių ar raištelių) ir rūbeliai perrengti, (tinkami sezonui) jei prisiusios, jei apsiterlios valgydamas, seilinuką, kurį patogu uždėti (pvz. ant prilipukų)
vėliau iš tikrųjų viskas susidėlios eigoje smile.gif

O tie susirinkimai vyksta pries susirenkat i grupes, ar jau eigoje? g.gif
Kiek forumuose pasiskaitineju, pas daug ka jau buvo susitikimai pries einant i darzeli...
Kuriu metu teveliai gali issiaiskinti rupimus klausimus... O tada ir pradzia, manau, lengvesne buna blush2.gif

O ar kas nors nesate gelytes aukletojai pirmaja diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis @ 2012 08 28, 19:23)
O tie susirinkimai vyksta pries susirenkat i grupes, ar jau eigoje?  g.gif
Kiek forumuose pasiskaitineju, pas daug ka jau buvo susitikimai pries einant i darzeli...
Kuriu metu teveliai gali issiaiskinti rupimus klausimus... O tada ir pradzia, manau, lengvesne buna  blush2.gif

O ar kas nors nesate gelytes aukletojai pirmaja diena? 4u.gif

Paprastai susirinkimai vyksta rugsėjo-spalio mėnesiais, kai jau būna susiformavę grupės, nes vaikai į darželį taip kaip į mokyklą rugsėjo 1-ąją nesusirenka biggrin.gif , kas kiek anksčiau, kas kiek vėliau, pačią būtiniausią informaciją auklėtojos pasako kiekvienam individualiai, jos iš tikrųjų supranta, kad gauna visiškas kruopeles wub.gif , kuriems tai naujas gyvenimo etapas ir tėvelius kuriems tai stresas dažnai didesnis nei vaikams biggrin.gif. Mano visi trys vaikai lankė Justinuką(vienas ir dabar lanko), nu žinokit geras darželis, ir mano didžiosios mergaitės atsimenena jį su šiluma 9o tokių skanių kotletų kaip ten, aš taip ir neišmokau kepti doh.gif ), faktas, kad dierektorė po tiek metų atsimena ne tik mano panų vardus, bet ir tokius niuansus kaip kuri kiek laiko su pampersais dar vargo, kuri anksti kalbėti pradėjo...na, tai juk reiškia šį tą rolleyes.gif Aš Justinuko nekeisčiau į jokį privatų darželį schmoll.gif
Žodžiu ta pradžia labai daug priklauso nuo tėvelių nusiteikimo, mano manymu, na ir aišku nuo asmeninių vaiko savybių smile.gif
Dėl gėlyčių...na kuriai moteriai bus nemalonu gauti gėles, nesvarbu kokia proga smile.gif ,nors tokios tradicijos, kad visi kaip vienas pėdina į daržą su gėlėm tikrai nėra, bet jei nunešit-neprašausit smile.gif
Atsakyti
sveiki,

nuo 0912 einame i gudruciu grupe....labai nerimaujame, ir pergyvename kaip mums seksis... parasykite mamytes kurios jau pradejo eiti kaip sekasi vaikuciams, kaip aukletojos ir panasiai smile.gif
Atsakyti