QUOTE(Nuozmusis @ 2012 08 28, 19:23)
O tie susirinkimai vyksta pries susirenkat i grupes, ar jau eigoje?
Kiek forumuose pasiskaitineju, pas daug ka jau buvo susitikimai pries einant i darzeli...
Kuriu metu teveliai gali issiaiskinti rupimus klausimus... O tada ir pradzia, manau, lengvesne buna
O ar kas nors nesate gelytes aukletojai pirmaja diena?
Paprastai susirinkimai vyksta rugsėjo-spalio mėnesiais, kai jau būna susiformavę grupės, nes vaikai į darželį taip kaip į mokyklą rugsėjo 1-ąją nesusirenka
, kas kiek anksčiau, kas kiek vėliau, pačią būtiniausią informaciją auklėtojos pasako kiekvienam individualiai, jos iš tikrųjų supranta, kad gauna visiškas kruopeles
, kuriems tai naujas gyvenimo etapas ir tėvelius kuriems tai stresas dažnai didesnis nei vaikams
. Mano visi trys vaikai lankė Justinuką(vienas ir dabar lanko), nu žinokit geras darželis, ir mano didžiosios mergaitės atsimenena jį su šiluma 9o tokių skanių kotletų kaip ten, aš taip ir neišmokau kepti
), faktas, kad dierektorė po tiek metų atsimena ne tik mano panų vardus, bet ir tokius niuansus kaip kuri kiek laiko su pampersais dar vargo, kuri anksti kalbėti pradėjo...na, tai juk reiškia šį tą
Aš Justinuko nekeisčiau į jokį privatų darželį
Žodžiu ta pradžia labai daug priklauso nuo tėvelių nusiteikimo, mano manymu, na ir aišku nuo asmeninių vaiko savybių
Dėl gėlyčių...na kuriai moteriai bus nemalonu gauti gėles, nesvarbu kokia proga
,nors tokios tradicijos, kad visi kaip vienas pėdina į daržą su gėlėm tikrai nėra, bet jei nunešit-neprašausit