Mes irgi užsirašėm nuo 2006 rugsejo 1d. eisim i lopselinuku grupe
Justinukas superdarželis. Manoji jau į trečią klasę eis, bet su džiaugasmu jį prisimena, o ypač virtuvę. Auklėtojos irgi labai geros. Nemanau, kad kas nors gali pasigailėti ten nuvedęs vaiką.
QUOTE(bletila @ 2005 08 22, 18:12)
Justinukas superdarželis. Manoji jau į trečią klasę eis, bet su džiaugasmu jį prisimena, o ypač virtuvę. Auklėtojos irgi labai geros. Nemanau, kad kas nors gali pasigailėti ten nuvedęs vaiką.
Tik sake, kad grupes labai dideles. Didesnes nei reglamentuoja istatymai
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 11:19)
mano viena draugė nuo rugsėjo 15 d. veda mergytę į justinuką, tai labai patenkinta, jai nepriklauso pagal gyvenamą vietą tai sakė vos priėmė.
Labai įdomu kaip ją priėmė nes sakė, kad reikia gyvenamosios vietos deklaravimo pažymos. Labai neseniai ten buvau, tai sakė be šansų, gan griežtai
QUOTE(geluta @ 2005 09 30, 13:05)
Labai įdomu kaip ją priėmė nes sakė, kad reikia gyvenamosios vietos deklaravimo pažymos. Labai neseniai ten buvau, tai sakė be šansų, gan griežtai
pilnai sutinku.Mes 4 kartus buvom pas vedeja.Irgi nepriklausem pagal gyv.vieta.Tai planavom vaika pas mociute prirasyt, kuri salia gyvena.Bet sitai pofig..tipo eiles..eiles...gal tikrai lauke kol jai idesim ne viena simta...Bet po to kazkaip pataikem i Justiniskiu"Nykstuka"...nors ir ne toks prasmatnus, bet uzuot ir vedeja draugiskesne ir prieme be problemu,nei pazymu reikalavo,nei prie vietos kabinejosi..Vyras jokauja dabar,kad dar sita antra reikia jau dabar uzrasyt norint ir pas mociute prirasyt,kad nuo 2m. galietu be problemu eit..durnizmas korocie
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 13:29)
sakė abu su vyru buvo ir ilgai prašė, o ar kyšį nešė nzn, gal ir nešė, jie pinigų turi, jie patys gyvena prie žaliųjų ežerų..
geriau jau nesakytum...mes ir tai daug arciau gyvenam vat ir teisybe!
QUOTE(oksancik @ 2005 09 30, 12:30)
geriau jau nesakytum...mes ir tai daug arciau gyvenam vat ir teisybe!
bet jie užsirašė dar pavasarį
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 13:29)
sakė abu su vyru buvo ir ilgai prašė, o ar kyšį nešė nzn, gal ir nešė, jie pinigų turi, jie patys gyvena prie žaliųjų ežerų..
Aš ir su vyru buvau, buvom užsiminę apie kyšį, bet ji griežtai pasakė, kad negali, kad bijo, o jei kuri pasiskųs,kuriai priklauso pagal gyvenamąją vietą, o priėmė ne iš šio rajono. Kaip paaiškysiu????
Va taip va
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 13:39)
bet jie užsirašė dar pavasarį
mes nuo balandzio men.eileje stovejome ir nieko..spiga