QUOTE(JurgaMi @ 2011 08 30, 11:33)
Sveikos mamytės,
norėjau su jumis pasitarti-pasikalbėti. Šiais metais, kaip ir visais kitais, 2 mažuliukų grupės buvo pervestos i vyresniųjų. Kadangi buvo dvi grupės, tai manau kaip ir visi, taip ir aš tikėjausi, kad kaip grupės buvo, taip ir bus perkeltos, bet kažkodėl ėmė ir grupių vaikus sumaišė. Grupės buvo suskirstytos pagal amžių, vaikai per metus susidraugavo, bet ėmė ir "išdraskė", suskirstė kažkokiu stebuklingu direktorės metodu. Auklėtojos irgi nelabai supranta kodėl perskirstė, nes anksčiau grupės nebūdavo išformuojamos. Dabar gaunasi, kad amžiaus skirtumas grupėje ne pusė metų, bet visi metai.
Ar jums čia atrodo normalu? Tai kitais metais, reiškia, vėl grupes draskys ir skirstys?
Šiaip darželis labai fainas, auklėtojos mielos ir nuoširdžios, jokių priekaištų neturiu (bent jau mažiausiųjų grupėse). Nu bet direktorės sprendimai ir metodai ne tik tėveliams bet ir auklėtojoms visikai nesuprantami.
Sveiki,
užsukau pas jus su ta pačia problema. Mano mažius ėjo į Gudručių grupę, o šiemet buvo perkeltas į Vikruolių, nors didžioji dalis Gudručių vaikučių buvo perkelti į Vyturiukų.
Vaikučiui toks šokas, kad jis neiko neprisileidžia. Bendrauja grupėje tik su vienu vaiku. Man ir pačiai toks šokas, kad mano vaikas taip radikaliai pasikeitė.
Ar jums atrodo normalu, kad vienoj grupėj 1 naujokas, o kitoj grupėj 15? nežinau kaip dabar elgtis ir kur kreiptis. Man atrodo, kad šiuo atveju reikia kažką daryti. Nors jaučiu, kad ne ka ir padarysi, jei tėvai ėjo su kyšiais, kad patektų į Vyruriukų grupę.
Buvau nuėjusi pas direktorę, tai tipo papasakojo, pagal kokius kriterijus kėle, tai kai pamatė, kad mano vaikas pagal tuos kriterijus turėjo būti kitoj grupėj, juodai pasimetė.
Žodžiu, nežinau, ką daryti? Gal ką patartumėt?