Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Justinukas

QUOTE(SuperBaba @ 2010 10 28, 20:53)
As ten masciau eiti butent del to, kad man sios mokyklos isore nepatinka, bet mastau reikia paziureti ir kas viduj smile.gif  O Peleda tai aisku, kad labai patogu man thumbup.gif O Peledoje yra "pradlionkes"??

Svarbu ne isore, o vidus lotuliukas.gif Nors pati dar nesu buvusi ten blush2.gif Kiek zinau jau is karto po Naujuju galima rasytis... bet jei dabar juos vede - tai gal ir dabar jau g.gif
Vaikui mano patiko auksta juodais plaukais doh.gif O kas ji tokia - kaip suzinoti lotuliukas.gif Sake, kad nepatiko "mociute" ax.gif
Yra pradlionkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 28, 21:06)
Svarbu ne isore, o vidus lotuliukas.gif  Nors pati dar nesu buvusi ten blush2.gif  Kiek zinau jau is karto po Naujuju galima rasytis... bet jei dabar juos vede - tai gal ir dabar jau g.gif
Vaikui mano patiko auksta juodais plaukais doh.gif  O kas ji tokia - kaip suzinoti lotuliukas.gif  Sake, kad nepatiko "mociute" ax.gif

Siulau keltis i Peledos tema biggrin.gif CIa gi justinukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2010 10 28, 21:18)
Siulau keltis i Peledos tema biggrin.gif CIa gi justinukas  lotuliukas.gif

A musiskiai gi dar Justinuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 28, 22:06)
Svarbu ne isore, o vidus lotuliukas.gif  Nors pati dar nesu buvusi ten blush2.gif  Kiek zinau jau is karto po Naujuju galima rasytis... bet jei dabar juos vede - tai gal ir dabar jau g.gif
Vaikui mano patiko auksta juodais plaukais doh.gif  O kas ji tokia - kaip suzinoti lotuliukas.gif  Sake, kad nepatiko "mociute" ax.gif

Ta auksta tamsiais plaukai ir yra Mūsų Mokytoja Alma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2010 10 28, 21:53)
As ten masciau eiti butent del to, kad man sios mokyklos isore nepatinka, bet mastau reikia paziureti ir kas viduj smile.gif  O Peleda tai aisku, kad labai patogu man thumbup.gif O Peledoje yra "pradlionkes"??

Prailginta grupė yra (net dvi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElinaT: 29 spalio 2010 - 08:02
QUOTE(Velaura @ 2010 10 28, 22:18)
Siulau keltis i Peledos tema biggrin.gif CIa gi justinukas  lotuliukas.gif

Gal nuoroda galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 10 29, 19:33)
Gal nuoroda galima blush2.gif

NUgis aišku galima, aš jau susiradau wink.gif
Prašom ČIA 4u.gif
Atsakyti
Sveikoa mamytes,
Gal kas galite papasakoti apie Justinuko darzeli? Kaip ten situacija, kaip vaikam patinka? Buciau labai dekinga, nes galvoju ten vesti savo dukryte.
Atsakyti
Laba,
gal kas zinote, kiek grupiu ir po kiek daugmaz vaikuciu formuojama paciu maziausiuju priemimui kiekvenais metais?
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2011 06 04, 22:29)
Laba,
gal kas zinote, kiek grupiu ir po kiek daugmaz vaikuciu formuojama paciu maziausiuju priemimui kiekvenais metais?

Paciu maziausiu grupeje bus 15 vaikuciu.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 06 30, 08:02)
Paciu maziausiu grupeje bus 15 vaikuciu.

aciu:) O kurios auklytes dirba su maziausiais? Ar grupese yra ivairaus amziaus vaikuciu, nes as nelabai zinau, bet pas drauges mergyte 2 metuku grupeje pilna ir virs 3 metuku vaiku, darzelis kitas:) Ar cia normalu ivairus amzius?
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2011 07 04, 21:55)
aciu:) O kurios auklytes dirba su maziausiais? Ar grupese yra ivairaus amziaus vaikuciu, nes as nelabai zinau, bet pas drauges mergyte 2 metuku grupeje pilna ir virs 3 metuku vaiku, darzelis kitas:) Ar cia normalu ivairus amzius?

Mišraus amžiaus grupiu "Justinuke" nera . Grupes sudaromos pagal gimimo metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 08 liepos 2011 - 17:11
QUOTE(Velaura @ 2011 07 08, 18:10)
Mišraus amžiaus grupiu "Justinuke" nera .  Grupes sudaromos pagal gimimo metus.

Atleiskit uz gal ir kvaila klausima - bet jeigu maniske gimus metu pabaigoj tai ar nesingauna grupeje daug praktiskai metais vyresniu vaiku?smile.gif Klausiu, nes kol vaikas labai mazas, noretusi zinoma, kad bendrautu pradzioj su panasaus amziaus vaikuciais, tiesiog didesne tikimybe, kad bendravimas bus abipusiai draugiskas ir palaikantis:)

beje, ar justinukas vadovaujasi kokia siuo metu populiariuju auklejimo metodika - kokia taiko?
Atsakyti