Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Justinukas

Sveikos, mamos, mes lankom "Zirniuku" grupe. Gal musu vaikai lanko kartu?
Atsakyti
O kur tas Justinukas yra, mes gyvenam Taikos 102, tai turetu but salia, bet nepastebejau...???
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 02 28, 08:01)
O kur tas Justinukas yra, mes gyvenam Taikos 102, tai turetu but salia, bet nepastebejau...???

Justinukas turėtų būt kitoj pusėj gatves, Taikos 99 smile.gif Kiemuose jis pasislėpęs.
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2009 02 28, 11:48)
Justinukas turėtų būt kitoj pusėj gatves, Taikos 99 smile.gif Kiemuose jis pasislėpęs.

Aha, uz 95 namo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot, mamos, ka pasirinkt Zilvineli ar Justinuka?
Atsakyti
Sveikos,

sakykit ar įmanoma pakliūt į šį darželį vidury mokslo metų? g.gif nu man tai kažkoks absurdas, kad skebia jog tik nuo rugsėjo galimas lankymas, o va žinau, kad pradeda vaikai ir dabar lankyt sulaukę dviejų metų. Tai kaip čia iš tikrųjų yra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2009 04 02, 13:49)
Sveikos,

sakykit ar įmanoma pakliūt į šį darželį vidury mokslo metų? g.gif nu man tai kažkoks absurdas, kad skebia jog tik nuo rugsėjo galimas lankymas, o va žinau, kad pradeda vaikai ir dabar lankyt sulaukę dviejų metų. Tai kaip čia iš tikrųjų yra? doh.gif

Kad įmanoma pradėt lankyti tai faktas, o kaip tai padaryti tai nežinau ax.gif Ypač pavasarį tai atsiranda nematytų ir mažų vaikų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2009 04 02, 12:56)
Kad įmanoma pradėt lankyti tai faktas, o kaip tai padaryti tai nežinau  ax.gif Ypač pavasarį tai atsiranda nematytų ir mažų vaikų  g.gif

tai vat gal kas galėtų atsakyt kaip tai padaryt rolleyes.gif nu nes situacija liūdna, o jei taip pavasarį priiminės naujus vaikus, tai koks tikslas laukt rugsėjo doh.gif
Atsakyti
Tai reiketu kalbetis su darzelio vedeja. Nors kai as uzrasinejau savo vaika, ir klausiau to paties, ar galima pradeti lankyti ne nuo rugsejo, atsakymas buvo - ne schmoll.gif Bet jei atsiranda nauju vaikuciu grupese vidury metu, vadinasi galima g.gif
Atsakyti
Viskas yra imanoma. Tik reik moketi prieti mirksiukas.gif Mes lankom justinuka. Uzrasiau saviske dar tada kai jai buvo keli menesiai. Suejo 2 metukai ir nuo rugsejo pradejo lankyti. Darzelis man patinka, aukletojos geros.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif mano dukryte nuo 2009 rugsejo pradeda eiti i Justinuka, zirniuku grupe bigsmile.gif gal dar kas pradeda nuo siu metu lankyti sia grupe. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2009 06 10, 12:15)
Sveikos mamytes smile.gif  mano dukryte nuo 2009 rugsejo pradeda eiti i  Justinuka, zirniuku grupe  bigsmile.gif  gal dar kas pradeda nuo siu metu lankyti sia grupe. smile.gif

Labas dvynute. Paskambinau dabar direktoriai ir pasiteiravau del musu. Mes nuo rugsejo 14d irgi lankysimes zirniuku grupeje mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti