Sveikos, mamos, mes lankom "Zirniuku" grupe. Gal musu vaikai lanko kartu?
O kur tas Justinukas yra, mes gyvenam Taikos 102, tai turetu but salia, bet nepastebejau...???
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 02 28, 08:01)
O kur tas Justinukas yra, mes gyvenam Taikos 102, tai turetu but salia, bet nepastebejau...???
Justinukas turėtų būt kitoj pusėj gatves, Taikos 99 Kiemuose jis pasislėpęs.
QUOTE(Velaura @ 2009 02 28, 11:48)
Justinukas turėtų būt kitoj pusėj gatves, Taikos 99 Kiemuose jis pasislėpęs.
Aha, uz 95 namo
Kaip manot, mamos, ka pasirinkt Zilvineli ar Justinuka?
Sveikos,
sakykit ar įmanoma pakliūt į šį darželį vidury mokslo metų? nu man tai kažkoks absurdas, kad skebia jog tik nuo rugsėjo galimas lankymas, o va žinau, kad pradeda vaikai ir dabar lankyt sulaukę dviejų metų. Tai kaip čia iš tikrųjų yra?
sakykit ar įmanoma pakliūt į šį darželį vidury mokslo metų? nu man tai kažkoks absurdas, kad skebia jog tik nuo rugsėjo galimas lankymas, o va žinau, kad pradeda vaikai ir dabar lankyt sulaukę dviejų metų. Tai kaip čia iš tikrųjų yra?
QUOTE(Buttuke @ 2009 04 02, 13:49)
Sveikos,
Kad įmanoma pradėt lankyti tai faktas, o kaip tai padaryti tai nežinau Ypač pavasarį tai atsiranda nematytų ir mažų vaikų
QUOTE(Velaura @ 2009 04 02, 12:56)
Kad įmanoma pradėt lankyti tai faktas, o kaip tai padaryti tai nežinau Ypač pavasarį tai atsiranda nematytų ir mažų vaikų
tai vat gal kas galėtų atsakyt kaip tai padaryt nu nes situacija liūdna, o jei taip pavasarį priiminės naujus vaikus, tai koks tikslas laukt rugsėjo
Tai reiketu kalbetis su darzelio vedeja. Nors kai as uzrasinejau savo vaika, ir klausiau to paties, ar galima pradeti lankyti ne nuo rugsejo, atsakymas buvo - ne Bet jei atsiranda nauju vaikuciu grupese vidury metu, vadinasi galima
Sveikos mamytes mano dukryte nuo 2009 rugsejo pradeda eiti i Justinuka, zirniuku grupe gal dar kas pradeda nuo siu metu lankyti sia grupe.
QUOTE(dynute @ 2009 06 10, 12:15)
Sveikos mamytes mano dukryte nuo 2009 rugsejo pradeda eiti i Justinuka, zirniuku grupe gal dar kas pradeda nuo siu metu lankyti sia grupe.
Labas dvynute. Paskambinau dabar direktoriai ir pasiteiravau del musu. Mes nuo rugsejo 14d irgi lankysimes zirniuku grupeje