Labai gražus Išdykėlės tašiukas Toks pavasariškas ir kartu tautiškas
Padariau dar viena,bet blicas spalvas iskreipe
Kaip ziuriu tu greita! Cia uzsakymai ar siaip sau!
isdykelee_ stebini savo greitumu ir puikiais tašiukais.
Pasirodysiu ir aš dar vieną rankinuką. Čia buvo dovanėlė žaidime Swap - keičiamės rankdarbiais.
Pasirodysiu ir aš dar vieną rankinuką. Čia buvo dovanėlė žaidime Swap - keičiamės rankdarbiais.
QUOTE(mimute @ 2008 02 16, 10:20)
Kaip ziuriu tu greita! Cia uzsakymai ar siaip sau!
Kad greita ,tai greita.Jauciu silpnybe tokiems darbiliams.Ruosiuosi Kaziuko mugei
Kerpena, labai gražus tašiukas, vidus toks šauniai tvarkingas
Sveikutes! Kerpena, labai jau grazus tavo tasiukas!
QUOTE(Kerpena @ 2008 02 16, 12:15)
isdykelee_ stebini savo greitumu ir puikiais tašiukais.
Tehnologiskai gerai issprestas darbelis Atrodo kaip fabrike siutas Senilas grazus
Ačiū už gerus žodžius.
isdykelee_, jau kaip ir tavo stilius tokie tašiukai. Galima bus atpažinti.
Kerpena , labai tvarkingai pasiūtas, su visais patogumais viduje Ir netingi Ar čia tik dekoravai iš priekio ?
Kerpena , labai tvarkingai pasiūtas, su visais patogumais viduje Ir netingi Ar čia tik dekoravai iš priekio ?
QUOTE(Sedona @ 2008 02 19, 23:52)
Čia visas mano siūtas. Šenilinins yra tas pasikeliantis priekis ir užpakalinė dalis (vienas gabalas). O visur kitur lininis audinys.
Rodau salikuti Jis toks plonas ,ne is siltu siulu,kaip tik pavasariui