Rodausi dar viena salikuti
Isdykelee, labai gražūs tavo darbeliai. Ir tokia greita esi. Ar čia laisvalaikiu tiek daug suspėji, ar tavo arbas susijęs su rankdarbiais?
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 05, 12:54)
gražus
o pas man darbai stovi: 1 aš su viruso komplikacijom galynėjuos , 2 mažoji antra savaitė daržan neina, sloguoja vis, o dabar jau ir kosulys kabina
QUOTE(Kerpena @ 2008 02 05, 13:54)
Isdykelee, labai gražūs tavo darbeliai. Ir tokia greita esi. Ar čia laisvalaikiu tiek daug suspėji, ar tavo arbas susijęs su rankdarbiais?
Viska darau laisvalaikiu.Nors ir darbas su kuryba susijes.As del rankdarbiu paprotejus.Aciu uz pagyras
ajazau kaip cia viskas grazu... viskas - perku plevele, klijus, siulu siaip pilni pakampiai - kurpsiu ir as kazka... nagos niezti, baisu - jei greitu laiku nepradesiu - numirsiu
Isdykele, visi tavo darbeliai Matosi kad turi garo ir geru ideju! Taip ir toliau!
Lauma, nenusimink, bet kai pasveiksi, tai turbut trigubai padarysi. Linkiu greiciau pasveikti ir nauju darbeliu parodyti!
O pas mane viskas gimimo stadijoje. Tikiuosi greitu laiku pabaigti truputi naujoviska. Na stai, subalamutinau cia jus, o jei klientes sutrukdys kuryba uzsiimti, tai greitai baigti neiseis!
Lauma, nenusimink, bet kai pasveiksi, tai turbut trigubai padarysi. Linkiu greiciau pasveikti ir nauju darbeliu parodyti!
O pas mane viskas gimimo stadijoje. Tikiuosi greitu laiku pabaigti truputi naujoviska. Na stai, subalamutinau cia jus, o jei klientes sutrukdys kuryba uzsiimti, tai greitai baigti neiseis!
Su VALENTINO diena ,mamytes
Rodausi -Laukiu pavasario
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 14, 17:53)
neparastai gražuuuuu
Labai nuostabi rankine! Tikras pavasaris!
Labai aciu uz palaikyma merginos
[quote=isdykelee_,2008 02 14, 18:53]
Seniai nieko apie jus neskaiciau. Uzsukau - na, tai jau tikrai pavasariu pakvipo. O ir darbeliu uzderejo nerealiai
Seniai nieko apie jus neskaiciau. Uzsukau - na, tai jau tikrai pavasariu pakvipo. O ir darbeliu uzderejo nerealiai
isdykelee, tikrai saulute sviest stipriau pradejo nuo tavojo tasiuko