O tu ir ant virsaus uzklojiai plevele?jei tik vienos puses plevele ,ant jos sudeti siulai ir uzpurksta klijiais-tada suviniojus aisku sulimpa
Paklojau plėvelę, išklojau siūlus, išpurškiau laku ir vėl užklojau plėvelę. Tada suspaudžiau su ranka, kad susiglaustų viskas. Ir sukau į ritinį... Štai ir viskas. O išsukt nebeišėjo. Susiūt taip pat neįmanoma. Jeigu dar kada bandysiu, tai tik ant kokio popieriaus, nes brangus malonumas viską išmest...Apie 30 lt iškeliavo į į šiukšlinę.
QUOTE(žolelė @ 2010 08 16, 11:34)
Paklojau plėvelę, išklojau siūlus, išpurškiau laku ir vėl užklojau plėvelę. Tada suspaudžiau su ranka, kad susiglaustų viskas. Ir sukau į ritinį... Štai ir viskas. O išsukt nebeišėjo. Susiūt taip pat neįmanoma. Jeigu dar kada bandysiu, tai tik ant kokio popieriaus, nes brangus malonumas viską išmest...Apie 30 lt iškeliavo į į šiukšlinę.
reikėjo palaukti ištiesus kol išdžius , nes kol drėgnas žinoma,kad sulipo viskas ,
O tai per kiek laiko išdžiūna? Jaučiu, labai ilgai.
QUOTE(žolelė @ 2010 08 16, 15:06)
O tai per kiek laiko išdžiūna? Jaučiu, labai ilgai.
o tai kiek ten to lako pripurškei niekad taip nebuvo nereikia mirtinai suklijuoti--patirtis pagelbės--nenumok ranka
na aš paskutiniu metu dariau sukneles, ,kadangi dud dielsi sijonai, tai vieną kol sulipinau, paskui kitą tai pirmasis išdžiūvo, tada siuvau, kol tą susiuvau išdžiūvo antrasis, kaip buvau pirmakartė tai laikiau apie parą ,net čežėjo iš sausumo
va va va, čia ir bus buvus mano klaida . Aš galvoju, na ir kaip jos pasiuva, jei viskas kaip košė. Tai jei būtų sausas buvęs, gal ir susiūt būtų pavykę...Na, nežinau, dabar esu nusivylus. Gal ateis vėl užsidegimas.
QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 16, 15:14)
na aš paskutiniu metu dariau sukneles, ,kadangi dud dielsi sijonai, tai vieną kol sulipinau, paskui kitą tai pirmasis išdžiūvo, tada siuvau, kol tą susiuvau išdžiūvo antrasis, kaip buvau pirmakartė tai laikiau apie parą ,net čežėjo iš sausumo
tai neparodysi tu sukneliu????????????????
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 17, 10:06)
tai neparodysi tu sukneliu????????????????
parodysiu parodysiu, bet vėliau rugsėjį gal , dabar neturiu kadum
Laba diena ,čia vėl tylu
Na ,pagaliau ir aš atsinešu savo pirmąjį blyną
Jau darydama supratau kaikurias klaidas ,todėl antras bus tobulesnis
27x94
Na ,pagaliau ir aš atsinešu savo pirmąjį blyną
Jau darydama supratau kaikurias klaidas ,todėl antras bus tobulesnis
27x94
labai krupstus ir dailus darbelis--gal pasidalinsi paslaptim -kokios gi cia tos klaideles????????????? as ju nematau
Ačiū ,Adatėle
Na ,gal aš tas klaidas pati susigalvojau Bet kitą kartą dėsiu kraštus taip ,kad būtų vienodai užpildyti ,nes dabar kaikur tik siuvimo siūlas kabo ,tiesiog nuotraukoje nesimato .Ir darysiu ,kad a la paveiksliukai ,pvz .skrituliukai ar gėlytės būtų iš abejų pusių .Jau turiu viziją naujam ,žymiai didesniam darbui ,bet dar vis siūliukus mintyse dėlioju
Na ,gal aš tas klaidas pati susigalvojau Bet kitą kartą dėsiu kraštus taip ,kad būtų vienodai užpildyti ,nes dabar kaikur tik siuvimo siūlas kabo ,tiesiog nuotraukoje nesimato .Ir darysiu ,kad a la paveiksliukai ,pvz .skrituliukai ar gėlytės būtų iš abejų pusių .Jau turiu viziją naujam ,žymiai didesniam darbui ,bet dar vis siūliukus mintyse dėlioju