LABUTIS
Aciu merginos uz grazius zodzius
Dar pavasrinei nuotaikai pakelti,o tai ziemos nei sluhu nei duhu:
[quote=isdykelee_,2008 01 29, 09:48]
LABUTIS
na tikrai pavasariu dvelkia tavo tasiukas
LABUTIS
na tikrai pavasariu dvelkia tavo tasiukas
laba
kaupiuosi superšaliui draugės gimtadieniui, ruošiu trafareta bandysiu "didelį mena" padaryti
išdykėle, labai faini tašiukai , ale man siuvimas - sunkus darbas o ne malonumas, manau kad pati niekada tokio grožio nepasidarysiu
norali, mačiau tavo kepuriukus ( kitoj temoj)
kaupiuosi superšaliui draugės gimtadieniui, ruošiu trafareta bandysiu "didelį mena" padaryti
išdykėle, labai faini tašiukai , ale man siuvimas - sunkus darbas o ne malonumas, manau kad pati niekada tokio grožio nepasidarysiu
norali, mačiau tavo kepuriukus ( kitoj temoj)
QUOTE(norali @ 2008 01 26, 21:59)
Siauliuose yra Mickeviciaus gatveje lyg ir aukso gijos vadinasi rankdarbiu parduotuve ten plevele 0.5m plocio kainuoja 8 litus brangoka , o klijai 32litai. as pradzioj is ten ir pirkau o dabar atsisiunciau is rankdarbiai.com parduotuves
Dekui uz info norali .
QUOTE(norali @ 2008 01 26, 20:59)
Siauliuose yra Mickeviciaus gatveje lyg ir aukso gijos vadinasi rankdarbiu parduotuve ten plevele 0.5m plocio kainuoja 8 litus brangoka , o klijai 32litai. as pradzioj is ten ir pirkau o dabar atsisiunciau is rankdarbiai.com parduotuves
Avolono 1m plocio -10lt yra Sv. Getrudos gatvei siulu parduotuvej. Oi cia as apie Kauna
Sveikutes auksarankes
Stai mano dar vienas senilo tasiukas
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 01, 14:27)
na ir greita tu, isdykelee, tasiukas labai saunus
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 01, 13:27)
labai gražus
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 27, 12:55)
Sveikos Auksarankes
Man su skalbimu jokiu problemu-nepriklauso kokia plevele naudoju.As purskiu laku-gal del to jokiu problemu,net Vanis nenaudoju,tik su sampunu isplaunu!
Lauma tavo salikeliai labai saunus! Bet ir as nemiegu-padariau stai toki:
Man su skalbimu jokiu problemu-nepriklauso kokia plevele naudoju.As purskiu laku-gal del to jokiu problemu,net Vanis nenaudoju,tik su sampunu isplaunu!
Lauma tavo salikeliai labai saunus! Bet ir as nemiegu-padariau stai toki:
Niam-niam koks salikiukas
O koki konkreciai laka naudojat jei ne paslaptis?
Naudoju plauku laka stiprios fiksacijos.Bet sulipina tik pati siula,o pleveles nesulupina,tai as adatelem pasmaikstau. darbo daugiau,bet skalbti lengviau..salikuciai svelnus O cia dar vienas mano tasiukas:
Isdykele, labai jau grazus tie tavo tasiukai!
Labai ACIU Mimute uz ivertinimus Man labai svarbu Tavo kaip profes ivertinimas Rodau toki jaunai paneliai daryta tasiuka-Valentino dienai