QUOTE(Kerpena @ 2009 04 16, 15:51)
Švarkelis nepaprastai gražus
Aš tik du šalikus tesu padarius. Abu kartu su plaukų laku klijavau. Tai tikrai sunkiai. Arba nelabai laiko, arba kai kur daugiau papurškiau, kažkaip susitraukė tos vietos, pati plėvelė, dar nesiuvus. Bet kažkaip pavyko susiūti. Dar vietomis smeigtukais sukabinau, ka\d visai neiširtų. Bet suprantu, kad dar tik tokie šiaip sau darbai.
O ar ilgam užtenka tų tekstilinių klijų? Lako tai man vienam šalikui praktiškai visas buteliukas suėjo, truputis liko. Nes klijai labai brangūs, bet gal jų ilgiau užtenka?
aha man tas pats.... prie pleves nelkijuoja, o jei daugiau papurski, tai pleve sutraukia... nesamone kazkokia...
tai irgi adatelemis vadavausi
QUOTE(isdykelee_ @ 2009 04 16, 21:05)
Galiu pasidalinti turima patirtimi.Visokius lakus isbandziau-o geriausiai suklijuoja va sitas---siuliukus tai tikrai gerai sulipina--o prie pleveles nelabai-tai tam reikalui naudoju adateles.
susitraukia man kokius 3cm nedaugiau
Labai priklauso kiek siuliuku priklojat ir kokia plevele naudojat ir kokia masina siuvat-turi buti tinkamai atreguliuota.Vat
as siulu tai daugokai priklojau ir naudojau neskaidria pleve... o ka reiksia tas tinkamas atreguliavimas - siulai laisviai jei teisingai suprantu... va cia mano kuribinis rezultatas: