QUOTE(Kerpena @ 2008 12 09, 09:41)
Vakar išbandžiau pagaliau ažūrą.
Ruošiausi daryti didelį šaliką, ir kiek liko plėvelės atsiskaičiavus reikiamą kiekį, pabandžiau ant gabaliuko. Visokių klausimų iškilo. Man sudėtingiausia buvo išdėlioti, susiūti tai jau nieko, nors kažkiek susitraukė, bet gal ne taip skubant galima dar ir geriau susiūti buvo.
Labai bijojau, kad ta plėvelė neištirptų, tai purškiau atsargiai, gal per mažai.
Bet to prie namų parduotuvėj nebuvo to pačios stipriausios fiksacijos lako (iš 5 pirkau 4 stiprumo nr.). Ar tinka tik pats stipriausias? Mano buvo
super strong.
Ar tie siūlai dėliojant iškarto jums limpa? Nes man tai kažkaip viskas pasipūtę buvo, tik kai suspaudžiau gale plėvelę sukibo kažkiek, bet ne visur. Kadangi pabandymui dėliojau bele kokią razgalinę, tai nieko, bet neįsivaizduoju, kaip tikslesnį raštą išdėlioti, kad laikytųsi. Jei pabndau siūlą ranka paspausti, kad geriau prikibtų, tai kimba tada prie rankų. Kaip jums būna?
šaunuolė
aš perku laką tą kuriam būna nuolaida
, nors dar ir nesiuvau bele kiek gėrybių bet ale vis tiek
, o dėl sukibimo darau taip paraizgalioju kažkiek, užpiršskiu palaukiu kol pirmas drėgnumas nugaruos ir šiek tiek prispaudžiu, tada vėl vynioju ir vėl purškiu palaukiu šiek tiek tada pridspaudžiu su rankom nu ir taip pasaka be galo , ko viksas būna padaryta
, tada užpurškiu ir dedu plėvelę ant viršaus ir gerai paspaudau, o trauktis ir turi kažkiek šitoj temoj yra merginos rašiusios kiek sustraukia net su cm
, pati technika nesunki tik labai jau išeiga nepigi gaunasi
, turiu ambicijų didelių daiktų padaryti ale vis pagalvoju kiek kaninuos
, tai laukiu kol krizė praeis