labai norėčiau padėkoti šios temos autorėms ir senbuvėms , į visus mano klausimus buvo atsakyta ir nei karto nepasiūlyta paskaityti temą visą, nors tikrai šią temą sekiau apie pusę metų domėjausi tik laiko neturėjau šitu reiklau užsimti, o dabar per atostogas gaivinu sielą įvairiais darbukais, ačiū mergytės
ačiū , mane labai drąsina tokie žodžiai , čia dar daug ką reiktų patobulinti, bet pamatai klaidas tik bedarant gaminuką, tik supratau vieną, kad taikrai pirmas, bet ne paskutinis , labai patiko procesas
apatinis audinys linas, siūlai medvilnė,
aha pirmas
QUOTE(editamm @ 2008 07 12, 20:51)
Naktibalda - labai blyniškas tavo gaminys - neprisvilęs - tikrai žavus - man labai labai patinka - įrodei, kad galima pradėti mokintis ne vien nuo šalių
O kokius siūliukus naudojai?
O kokius siūliukus naudojai?
ačiū , mane labai drąsina tokie žodžiai , čia dar daug ką reiktų patobulinti, bet pamatai klaidas tik bedarant gaminuką, tik supratau vieną, kad taikrai pirmas, bet ne paskutinis , labai patiko procesas
apatinis audinys linas, siūlai medvilnė,
QUOTE(winia @ 2008 07 12, 20:55)
ir čia pirmas kūrinys
aha pirmas
Sveikinu Naktibalda, tavo darbelis nuostabus!
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 12, 13:08)
mano pirmas kūrinys, atiduodu jūsų teismui
suknytė
labai jau nekokybiškos fotkės fotikas toks amžiuje matot
suknytė
labai jau nekokybiškos fotkės fotikas toks amžiuje matot
1 kurinys
bet tu tai saunuole
gavau lengva sokai kai pamaciau ta mazute suknyta
va as prisipirkau visko ir niekaip neprisedu pasidaryt kazka panasaus
Labutis Naktibalda
Tesiog saunuole Suknute superine Su klijais dariai ar su plauku laku?Nematau as cia jokiu klaidu
Tesiog saunuole Suknute superine Su klijais dariai ar su plauku laku?Nematau as cia jokiu klaidu
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 07 14, 17:05)
Labutis Naktibalda
su plaukų laku, čia turėjo būti su kutais suknelė, bet jie man nesigavo , ir per retai susiuvau , kitą kartą jau žinosiu , o kutus kaip padaryti gražiai tai nežinau , ačiū
laba
visai nepasvilęs pirmasis kūrinys ŠAUNUOLĖ
kutukus kai darau šaliui - pirmiaisia juos ir dėlioju ant plėvelės, o tada jau priraizgau kita dalį . viena kartą juo raišiojau ant gatavo šalio krašto
dėl kutukų tavo suknytei - nežinau ka patarti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 12, 14:08)
visai nepasvilęs pirmasis kūrinys ŠAUNUOLĖ
kutukus kai darau šaliui - pirmiaisia juos ir dėlioju ant plėvelės, o tada jau priraizgau kita dalį . viena kartą juo raišiojau ant gatavo šalio krašto
QUOTE(lauma @ 2008 07 15, 07:56)
tai dabar išsprendžiau problemą, prisiuvau nėrinį ir jį išsiuvinėjau, bet šaliui tai tikrai kutų norėtusi
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 15, 09:53)
tai dabar išsprendžiau problemą, prisiuvau nėrinį ir jį išsiuvinėjau, bet šaliui tai tikrai kutų norėtusi
As tai kutusdarau taip-- atskirai sukarpau siuliukus ir priraisioju
Ir ne kiekvienam saliui tu kutu reikia-kita karta uztenka tik apnerti,arba visai nieko nedarau :DPavyzdziui sitam---
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 07 15, 19:57)
As tai kutusdarau taip-- atskirai sukarpau siuliukus ir priraisioju
Ir ne kiekvienam saliui tu kutu reikia-kita karta uztenka tik apnerti,arba visai nieko nedarau :DPavyzdziui sitam---
dabar aišku , nes mėginau daryti iš karto tai geriau nepasakosiu kas man gavosi , tai dabar galėsiu ir šalį pamėginti, o kaip darote su skraistėmis, juk jos turi būti didelės, o jei plėvelė siaura tai man vieną ant kitos dėti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 15, 22:34)
dabar aišku , nes mėginau daryti iš karto tai geriau nepasakosiu kas man gavosi , tai dabar galėsiu ir šalį pamėginti, o kaip darote su skraistėmis, juk jos turi būti didelės, o jei plėvelė siaura tai man vieną ant kitos dėti
Buna pleveles 1,50plocio.O ir viena ant kitos sujungti galima-ji juk nelieka-issikalbia
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 15, 23:34)
aš kutus darau iš karto (kartą raišiojau - tai pražilau ), dėlioju šalio pakraščiu 10cm kad išsikištų iš plėvelės ribų ir kokie 5-6cm ant plėvelės, pirma išsidėlioju kutus papurškių klijais dar karta, tada raizgalioju visa šalį, kai vynioju ruloniuka pradedu nuo vieno krašto su kutais lenkti kad kutai į šonus neišlįstų, ir siuvu nuo kutukų pradedant normaliu žingsniu o po to dar zigzagu persiuvu kraštinę siūlę jei kutukai iš plonų siūlų
patirties turiu liūdnos : vienas šalis visas buvo iškritęs iš plėvelių tarpo, viena sutraukė nes siuvau nuo visų galų, dabar siuvu pradedan kutukų tvirtinimu ir varau tik skersines siūles, kai lieka kokis 30cm, siūla nutraukiu ir apsukus gaminį vėl siuvu kutukus kad neišbėgiotų, klijų jiems nepagailiu (aišku ta dalis sunkiau skalbiasi)