sveikutes
norejau paklaust ar galima Vilniuj ta plevele nusipirkt? ir jei taip tai kur?nes kazkaiptai nesinori per neta uzsisakineti ir laukt pora savaiciu kol gausi
QUOTE(Padangė @ 2008 06 12, 20:42)
sveikutes
norejau paklaust ar galima Vilniuj ta plevele nusipirkt? ir jei taip tai kur?nes kazkaiptai nesinori per neta uzsisakineti ir laukt pora savaiciu kol gausi
rankdarbiai.com yra Vilniuje, tai galima susitarti, kad nesiųstų, o pati pasiimsi. Bet irgi reikia palaukti kol užsakymą surenka, bet trumpiau, nei dvi savaites...
Gal kur ir prekiauja, bet man nepasitaikė matyti.
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 12, 19:51)
rankdarbiai.com yra Vilniuje, tai galima susitarti, kad nesiųstų, o pati pasiimsi. Bet irgi reikia palaukti kol užsakymą surenka, bet trumpiau, nei dvi savaites...
Aciu uz atsakyma tada teks cia kreiptis
Labutis
Kaip seniai cia nieks nesirode
Tai stai mano naujas salikutis
Kaip seniai cia nieks nesirode
Tai stai mano naujas salikutis
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 12, 20:51)
kaune pirkau gertrūdos gatvėj siūlų parduotuvėj, ir dar pardavėja sakė ,kad yra kauno bazėse , tik nežinau kuriam sandėlį
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 06 21, 21:07)
Ajajai kas per grazumas!
isdykelee_, labai gražiai pražydo šis šalis
QUOTE(Naktibalda @ 2008 06 25, 10:06)
kaune pirkau gertrūdos gatvėj siūlų parduotuvėj, ir dar pardavėja sakė ,kad yra kauno bazėse , tik nežinau kuriam sandėlį
Bazeje nemaciau,bet buvusiam Pasimatyme yra-1m. -8lt.
QUOTE(Naktibalda @ 2008 06 28, 13:44)
ar šitus klijus reikia pirkti ažūrui , perku pirmą kartą ir nežinau ką pirkti, pagelbėkit kas
klijai
klijai
O sie klijai visai tinka! Gali naudoti!
Stai mano naujaneles!