Na stai, tik neilisk i kompa pora dieneliu, jau ir naujienu pilna! Na ir saunuoles jus, darbstuoles jus! Salikeliai tiesiog nuostabus!
sveikos
malonu kai mokytoja giria
plėvelės nebeturu, rankdarbių parduotuvėj nėra jos dar vis nėra , liko nebaigtas siūti tik vienas šalis
ATOSTOGAUSIU priverstinai
o planuose > 15 laukia......
šiandien buvau "Midaros" parduotuvėj (kur visada siūlus perku) susitikime su jų vadybininke, jau senai ji norėjo mūsų metodikos dirbinius pažiūrėti....
tai ji sakė kad užsieny yra mačiusi ir gamyklinių tokių šalių
malonu kai mokytoja giria
plėvelės nebeturu, rankdarbių parduotuvėj nėra jos dar vis nėra , liko nebaigtas siūti tik vienas šalis
ATOSTOGAUSIU priverstinai
o planuose > 15 laukia......
šiandien buvau "Midaros" parduotuvėj (kur visada siūlus perku) susitikime su jų vadybininke, jau senai ji norėjo mūsų metodikos dirbinius pažiūrėti....
tai ji sakė kad užsieny yra mačiusi ir gamyklinių tokių šalių
plėvelė atsirado
aš šiandien jau skambinau Rankdarbiai.com, sakė bus tik kita sav, o neseniai atsakmbino man ir paklausė kiek atkirpti
aš šiandien jau skambinau Rankdarbiai.com, sakė bus tik kita sav, o neseniai atsakmbino man ir paklausė kiek atkirpti
Sveikos darbstuoleles! Kaip ziuriu LAUMA tik su nepermatoma plevele dirbi!
O stai mano naujausias darbelis. Sis labai gerai isiliemenavo!!
QUOTE(mimute @ 2008 05 12, 21:48)
Sveikos darbstuoleles! Kaip ziuriu LAUMA tik su nepermatoma plevele dirbi!
aga, prie jos rankos limpa, o prie skaidrios - visai ne, man skaidria mašina labai traukia....
gražu
labutis
Mimute -paskutinis darbelis SUPERBet nezinojau kaip ji pavadinti-megstiniu ,tunika Kaip tu juos vadini?Labai graziai spalvytes suderejo
Mimute -paskutinis darbelis SUPERBet nezinojau kaip ji pavadinti-megstiniu ,tunika Kaip tu juos vadini?Labai graziai spalvytes suderejo
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 05 13, 11:11)
labutis
As tai vadinu visaip, ir megstiniu, ir palaidine, ir tunika! Kas pirmiau ant liezuvio nukrinta!
gavau plėvelę
ale susirgo dukra (pasiekimas bo 6 sav daržan ėjo be pertraukos) - vėl darbeliai stovės....
ale susirgo dukra (pasiekimas bo 6 sav daržan ėjo be pertraukos) - vėl darbeliai stovės....
Sveikos mamytes! Stai naujas mano darbelis!
O kur Laumos salikai?
O kur Laumos salikai?
Sveikutes
netycia atradau sita temute ir taip likau suzaveta jumi darbeliais tokiu groziu dar nemaciau
va turiu klausmeliu pora
1) kai delioji siulus tai juos iskart taip deliot kad jie tarp pusavy susikrizmintu?
2) mazdauk kas kiek mm reeik siut skersines ir isilgines siules?
3) o kokius siulus geriausia naudot? ar tinka betkokie?
4) ar labai dauk laiko atima 1 nedidelio salikelio pagaminimas? mano pupa neleidzia man visai uzsiminet savais darbais ir 1 sansas kai ji miega ir to tik 1,5 h
netycia atradau sita temute ir taip likau suzaveta jumi darbeliais tokiu groziu dar nemaciau
va turiu klausmeliu pora
1) kai delioji siulus tai juos iskart taip deliot kad jie tarp pusavy susikrizmintu?
4) ar labai dauk laiko atima 1 nedidelio salikelio pagaminimas? mano pupa neleidzia man visai uzsiminet savais darbais ir 1 sansas kai ji miega ir to tik 1,5 h
Labai įspūdingai atrodo ta mimutės skraistė
QUOTE(Padangė @ 2008 06 08, 14:02)
Sveikutes
va turiu klausmeliu pora
va turiu klausmeliu pora
Kaip smagu, kad likai suzaveta!
1.Kai delioji siulus, tai nebutinai, kad jie tarp pusavyje susikryziuotu!
2.Tinkla siuti gali savo nuoziura, ziutint koki rasta susideliojai.Gali buti ir labai tankus ir labai retas.
3.Deliojimui tinka bet kokie, o siuvimui geriau tvirtesni!
4.O cia jau priklauso nuo tavo spartumo ir siuvimo masinos!
SEKMES
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 08, 14:17)
Labai įspūdingai atrodo ta mimutės skraistė
Labai tau aciu,cia dariau pagal klijentes pageidavimus!