Ojej, Mimute Na ir užmojai tavo
Aciu mamytes uz pagyrimus! Kai namuose visi sveiki tai ronkos pacios prie darbu tiesiasi!
QUOTE(mimute @ 2008 05 01, 21:31)
Limpa limpa, dar ir kaip limpa! Man aplipo visas lygintuvas, paskui bandziau per popieriu, tai visas prilipo, kad atkrapstyti neimanoma. Pasirodo reikia lyginti tik per sviestini popieriu! Taip ir nutrenkiau i kampa. Reik vel is naujo meginti, bet ner kada!
Labutis *
Kur pirkt yra to *briedo*,kiek kainuoja?Koks plotis? Sakai per sviestini popieriu reik lygint Reiskias taip reik daryti---medziaga,ant virsaus tinklas,dar ant virsaus ta plavele ir tada sviestinis poapierius---ar medziaga,ant virsaus ta plevele,tada tinklas,popierius ir lygini???????????/ REZIUME Is kurios puses ta plevele geriau?
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 05 02, 12:00)
Labutis *
Kur pirkt yra to *briedo*,kiek kainuoja?Koks plotis? Sakai per sviestini popieriu reik lygint Reiskias taip reik daryti---medziaga,ant virsaus tinklas,dar ant virsaus ta plavele ir tada sviestinis poapierius---ar medziaga,ant virsaus ta plevele,tada tinklas,popierius ir lygini???????????/ REZIUME Is kurios puses ta plevele geriau?
Ta plevele-klijai parduodami Kaune, Valanciaus 21. Plotis-45cm. Metro kaina-15lit. Kai pirksit jums papasakos kaip naudoti, as nenoriu pasakot, kol pati gerai dar neisstudijavau, paskui galiu likti melage Kai jau iseis viskas OK, tada galesiu pasakoti viska smulkiai!
Labutis
rodau savo nauja šalikuti:
rodau savo nauja šalikuti:
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 05 05, 09:28)
tos raigazalynės visada be galo gražios
o dar gražesnės natūroje
Sakykite, o kaip jums pavyksta šalius tiesius padaryti? Man jie kažkaip nusikreivina....... Aš pradžioj susiuvu visas kraštines, o po to jau pradedu po truputį siųti.
Dėkui
Dėkui
QUOTE(Giega @ 2008 05 08, 09:18)
Sakykite, o kaip jums pavyksta šalius tiesius padaryti? Man jie kažkaip nusikreivina....... Aš pradžioj susiuvu visas kraštines, o po to jau pradedu po truputį siųti.
Dėkui
Dėkui
aš pradžioj ir taip dariau ir tai buvo mano klaida
dabar kai iškloju, iš karto vynioju į ruloniuką (ritinėlį) ir pradedu siūti skersines siūles, pačia pirma kraštinę siūlę jei reikia ir zigzagu apmėtau, nes jei siūliukai plonyčiai tai kutosiukai slankioja....
tai ir siuvu pirma skersines siūles per visa gaminį, o tik tada išilgines
kad jau visos tyli, tai pakalbėsiu aš
liko dar vienas pusiau pasiūti - siuvimo mašina vėl streikuoja žlega kažko
liko dar vienas pusiau pasiūti - siuvimo mašina vėl streikuoja žlega kažko
Man tas antras ispudingai atrodo Gaila ,kad tik tiek mazai matosi
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 05 08, 21:19)
Man tas antras ispudingai atrodo Gaila ,kad tik tiek mazai matosi
pirmajį pasidariau sau - draugė atėmė, dabar dar viena pasidariau
nėra salygų fotkinti, tai kabinu ant durų, kad bent kiek matytusi, čia kiekvino reiktų po kelias fotkes įmesti dėl geresnio vaizdo
čia antrasis iš toliau
čia dar vienas pasimetęs, kėlė kėlė man fotkes ir pametė
o vat šito 4-o dar du turiu padaryti, tik plėvelės nebeturiu
QUOTE(lauma @ 2008 05 08, 13:57)
aš pradžioj ir taip dariau ir tai buvo mano klaida
dabar kai iškloju, iš karto vynioju į ruloniuką (ritinėlį) ir pradedu siūti skersines siūles, pačia pirma kraštinę siūlę jei reikia ir zigzagu apmėtau, nes jei siūliukai plonyčiai tai kutosiukai slankioja....
Ačiū Bandysiu, tikiuosi, kad pavyks