Sveikos mamytes! Stai ko as prigaminau!
QUOTE(mimute @ 2008 04 29, 13:05)
Sveikos mamytes! Stai ko as prigaminau!
gražu - labai gražu ,
toli man su savo raizgalynėm iki tavo meno
labiausia tai sijonukas , o jei gerai įžiūriu tai tos pačios medžiagos kvadračiukai ažuru apačioj padaryti, o jų kraštai apsiūti prieš tai
QUOTE(lauma @ 2008 04 29, 16:57)
gražu - labai gražu ,
labiausia tai sijonukas , o jei gerai įžiūriu tai tos pačios medžiagos kvadračiukai ažuru apačioj padaryti, o jų kraštai apsiūti prieš tai
Aciu lauma, tu cia saves nenuvertink ir manes nepervertink! Tavo darbai taip pat nuostabus, tik gal as daugiau dirbu, daug darbu nera kaip parodyti, nes jie tik padaryti iskart atiduodami! O sijono apacioje gabaliukai tos pacios medziagos kaip ir sijono ir jie neapmetyti, tik as juos siuvau su dzinsams siuti skirtais siulais, kad tvirciau butu!
Labai gražūs darbeliai. Man sijonas irgi labiausiai "užkliuvo", nors ir šaliai tikrai gražūs.
Sveikutes! Pagaliau pavyko nufotkinti savo naujausia darbeli! Tik buvo labai didelis vejas ir neleido normaliai padirbeti!
O mane suzavejo paskutinis salis
Dar labai idomu ta plevele kur nereik siuti Arba kokie cia zilkiniai siulai? Gal su paprastu valu galima susiuti?
Dar labai idomu ta plevele kur nereik siuti Arba kokie cia zilkiniai siulai? Gal su paprastu valu galima susiuti?
Seniai jau cia nesilankiau O cia mimute groziu prikelus
Sakyk,to sijonuko pati medziagyte gal batika dekoruota?
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 04 30, 15:00)
Seniai jau cia nesilankiau O cia mimute groziu prikelus
Sijono medziaga tai tokia pirktine buvo! Dideliame gabale tai medziai lyg pavaizduoti!
O ta plevele, kur siuti nereikia, tai nelabai dar man gaunasi, o labai bandineti tai nera kada, uzsakymai viens kita veja!
QUOTE(mimute @ 2008 04 30, 20:58)
O ta plevele, kur siuti nereikia, tai nelabai dar man gaunasi, o labai bandineti tai nera kada, uzsakymai viens kita veja!
Gal galima daugiau informacijos apie sia plevele.ar prie jos prisiklijuoja?Man reik vestuvinej suknelei toki tinkla prilipint,kazi su ja gautusi????
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 05 01, 13:25)
Gal galima daugiau informacijos apie sia plevele.ar prie jos prisiklijuoja?Man reik vestuvinej suknelei toki tinkla prilipint,kazi su ja gautusi????
Limpa limpa, dar ir kaip limpa! Man aplipo visas lygintuvas, paskui bandziau per popieriu, tai visas prilipo, kad atkrapstyti neimanoma. Pasirodo reikia lyginti tik per sviestini popieriu! Taip ir nutrenkiau i kampa. Reik vel is naujo meginti, bet ner kada!
QUOTE(mimute @ 2008 05 01, 22:31)
Limpa limpa, dar ir kaip limpa! Man aplipo visas lygintuvas, paskui bandziau per popieriu, tai visas prilipo, kad atkrapstyti neimanoma. Pasirodo reikia lyginti tik per sviestini popieriu! Taip ir nutrenkiau i kampa. Reik vel is naujo meginti, bet ner kada!
tikrai tokie rezultatai ilgam nuo bandymų atbaido , ypač kai yra malonesnių užsiėmimų
QUOTE(mimute @ 2008 04 30, 14:25)
Sveikutes! Pagaliau pavyko nufotkinti savo naujausia darbeli! Tik buvo labai didelis vejas ir neleido normaliai padirbeti!
Va cia tai klase Ziuriu ir negaliu atsiziureti Nugi saunuoliu saunuole