Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ... (II tema)

QUOTE(Giega @ 2008 04 08, 06:38)
Sveikinu  4u.gif  Tempai nerealūs smile.gif Bet grožis gaunasi fantastiškas  4u.gif
O ar labai susiaurėja šaliai pradėjus siūti? Nes aš vieną pabandžiau, tai ne tik, kad jis gavosi šleivas kreivas, bet dar ir susiaurėjo.......  g.gif  blush2.gif

ant skaidrios plėvelės man siaurėjo žiauriai - - + iki 7-10cm, nors ir kojelę paklijavau ir t.t., daugiau jos nebeužsakinėjau schmoll.gif
o neskaidri man siaurėja mažai ne daugiau 5cm, ant jos galiu išsipiešt norimus ornamentus (drugiai dar vis siuvasi žilka blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 04 08, 08:36)
Susiaureja 5cm.mazdaug+-

QUOTE(lauma @ 2008 04 08, 09:03)
ant skaidrios plėvelės man siaurėjo žiauriai - - + iki 7-10cm, nors ir kojelę paklijavau ir t.t., daugiau jos nebeužsakinėjau schmoll.gif
o neskaidri man siaurėja mažai ne daugiau 5cm, ant jos galiu išsipiešt norimus ornamentus (drugiai dar vis siuvasi žilka blush2.gif )

Reiks pabandyti ant neskaidrios plėvelės smile.gif
O kur Vilniuje yra pirkti neskaidrios? Tik internetu? Skaidrią pirkau (deja tik 50 cm pločio) siuvimo reikmenų parduotuvėje Basanavičiaus gatvėje.
Ir gal žinot kur pirkti tų tekstilinių klijų, nes man su laku jkažkaip nelabai sukimba, po to siuvant tie siūlai išsivažinėja į visas puses........ doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giega: 09 balandžio 2008 - 07:03
QUOTE(Giega @ 2008 04 09, 07:02)
Reiks pabandyti ant neskaidrios plėvelės smile.gif
O kur Vilniuje yra pirkti neskaidrios? Tik internetu? Skaidrią pirkau (deja tik 50 cm pločio) siuvimo reikmenų parduotuvėje Basanavičiaus gatvėje.
Ir gal žinot kur pirkti tų tekstilinių klijų, nes man su laku jkažkaip nelabai sukimba, po to siuvant tie siūlai išsivažinėja į visas puses........ doh.gif  schmoll.gif

neskaidria plėvelę Viln tik internetu gaunu
o tekstilinius klijus perku Menų Mūzoj Dysnos g rotušės rajone 4u.gif ten yra dveji vieni gumai, kiti medžiui, aš perku pastaruosius 4u.gif

čia mano paskutinis šalis (juoduju šaliu klientei - užsisakė tris ax.gif )

user posted image
user posted image
Atsakyti
Na merginos jus saunuoles, kol manes nebuvo, tokiu groziu pridaret! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 04 10, 11:43)
Na merginos jus saunuoles, kol manes nebuvo, tokiu groziu pridaret! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kur buvai g.gif , pražuvėle ax.gif 4u.gif
pasigedau mūsų krikštamotės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 04 10, 16:59)
o kur buvai g.gif  , pražuvėle ax.gif  4u.gif
pasigedau mūsų krikštamotės wub.gif

Ai, kad seimyninei rupesciai uzpuole! unsure.gif Bet jau pasirode galerijoj nauja plevele(klijai), kurios net siuti nereikia. Tik suklijuoti. Pati dabar bandau, bet nelabai gaunasi ir laiko tam mazai turiu. Cia reikia is sirdies prisesti! Bet kai tik gausis, butinai parodysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 04 11, 12:43)
Ai, kad seimyninei rupesciai uzpuole!  unsure.gif Bet jau pasirode galerijoj nauja plevele(klijai), kurios net siuti nereikia. Tik suklijuoti. Pati dabar bandau, bet nelabai gaunasi ir laiko tam mazai turiu. Cia reikia is sirdies prisesti! Bet kai tik gausis, butinai parodysiu. 4u.gif

maniau kur išvykus buvai.... 4u.gif

tai lauksim rezultato ir instruktažo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
nu kur visos su savo grožybėm g.gif taip norisi nors akis paganyti ax.gif kur
ko gero visos rūtų darželius ravim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudagyle @ 2008 04 17, 09:37)
nu kur visos su savo grožybėm  g.gif  taip norisi nors akis paganyti  ax.gif  kur
ko gero visos rūtų darželius ravim  biggrin.gif

čia pioneer.gif biggrin.gif

dovana krikšto mamos sesei dvynei
user posted image
dovana krikšto mamai
user posted image
užsakymas
user posted image
išgimdyta su žilkiniai siūlais (finiše ant viršaus persiuvau ružavais) pavėluota blush2.gif dovana draugei biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
nežinau kur visos dingo g.gif

aš tai nebegaliu užsisakyti plėvelės - nebėra jos rankdarbiai.com jau antra savaitė verysad.gif
teks persimest į mezgimą 4u.gif
Atsakyti
Aš tai užsisakiau iš rankdarbiai.com, (nors ne plėvelę), bet visiškai nieko jau dvi savatės neatsako, tik tas automatinis laiškas, kad užsakymas vykdomas, atėjo. Gal dar paskambint reikia pabandyti. Jau net buvau pamiršus, dabar prisiminiau, kai tavo žinutę perskaičiau. doh.gif
Papildyta:
Pabambėjau čia, ir po kiek laiko žiūriu - pašte laiškas iš rankdarbių, kad užsakymas surinktas. lotuliukas.gif
Pasirodo kartais gerai pabambėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 29, 11:25)
Aš tai užsisakiau iš rankdarbiai.com, (nors ne plėvelę), bet visiškai nieko jau dvi savatės neatsako, tik tas automatinis laiškas, kad užsakymas vykdomas, atėjo. Gal dar paskambint reikia pabandyti. Jau net buvau pamiršus, dabar prisiminiau, kai tavo žinutę perskaičiau.  doh.gif
Papildyta:
Pabambėjau čia, ir po kiek laiko žiūriu - pašte laiškas iš rankdarbių, kad užsakymas surinktas.  lotuliukas.gif
Pasirodo kartais gerai pabambėti  lotuliukas.gif

aš tai užsisakyt negalėjau - po 3metrų pradėjo rodyti kad reikiamo kiekio nėra doh.gif

einu žiūrėt - maž plėvelės padavė.... 4u.gif

verysad.gif nėra schmoll.gif , yra tik skaidri verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 29 balandžio 2008 - 11:16