Su Šventėm!!!
Labutis SU SVENTEM
Rodau senilo tehnika atlikta tasiuka:
Rodau senilo tehnika atlikta tasiuka:
Na ISDYKELE, kaip matau tu nesventi! Grazus tasiukas!
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 03 25, 11:22)
Eik tu sau, kos tasiukas O is kur tiek kantrybes toki pasiuti? Man atrodo, neimanoma taip pasiuti.... Nes as su siuvimu nelabai draugauju....
O aš jau senokai skaitinėjų šį skyrelį, tai prieš šventes irgi išbandžiau ažūrą tai taip patiko, kad užsikrėčiau ir nebegaliu sustoti. Tai nutariau pasirodyti savo šalį ir čia
Sveikos mamytes! Tai jau atsigavot po svenciu ! Ausriuko salis nuostabus!
Isdykele kaip visuomet- super!
QUOTE(mimute @ 2008 03 28, 12:41)
Sveikos mamytes! Tai jau atsigavot po svenciu ! Ausriuko salis nuostabus!
Oi ačiū, pagyrimas iš tokios meistrės
Pasiskaičiau, pabandžiau ažūrą, tik nesakysiu su kuo bandžiau, dar nugriūsit faina technika, sumasčiau kad reik su plėvele pabandyt, užlekiau netoli namų į Pasimatymo buvusią parduotuvę antrą aukštą ir radau plėvelės tik permatoma 1 m-8Lt. uj jau niešti nagus, reiks tik lako nusipirkt, pamiršau
QUOTE(*Linutė* @ 2008 03 28, 14:14)
Pasiskaičiau, pabandžiau ažūrą, tik nesakysiu su kuo bandžiau, dar nugriūsit faina technika, sumasčiau kad reik su plėvele pabandyt, užlekiau netoli namų į Pasimatymo buvusią parduotuvę antrą aukštą ir radau plėvelės tik permatoma 1 m-8Lt. uj jau niešti nagus, reiks tik lako nusipirkt, pamiršau
Labutis
Lauksiu tavo salikucio rezultatu O koks tos pleveles plotis?
sveikos
pagaliau tikras pavasaris lauke
isdykelee_, o sakyk tau žilkiniais siūlais siuvant netraukia , nes man traukia patį siūla ir net labai, jau ir tarp siuvimo eilių ilga siūla palikinėt pradėjau(nešnekant kad kiek galiu tik tempiu pati siuvinį į visas keturias puses ) bet vistiek sutraukia ir jei siūla nukirpsiu tai siūlė isitiesina nuo sutraukimo tik žinoma kraštuose išyra...
o gal čia mano siuviankė po taisyklos taip sureguliuota , nors paprasta siūla siuva normaliai
pagaliau tikras pavasaris lauke
isdykelee_, o sakyk tau žilkiniais siūlais siuvant netraukia , nes man traukia patį siūla ir net labai, jau ir tarp siuvimo eilių ilga siūla palikinėt pradėjau(nešnekant kad kiek galiu tik tempiu pati siuvinį į visas keturias puses ) bet vistiek sutraukia ir jei siūla nukirpsiu tai siūlė isitiesina nuo sutraukimo tik žinoma kraštuose išyra...
o gal čia mano siuviankė po taisyklos taip sureguliuota , nors paprasta siūla siuva normaliai
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 03 07, 08:46)
Labas rytelis
Naudoju tokius plonus zilkinius siulus.Vis tiek jau su tokiais salikuciais ir elgsies delikaciai
Papildyta:
Naudoju tokius plonus zilkinius siulus.Vis tiek jau su tokiais salikuciais ir elgsies delikaciai
Papildyta:
O kur jų galima nusipirkti?
Ir gal kas nors žinote, ar Vilniuje kur nors galima tiesiai nusipirkti tirpios plėvelės? Nes man labai skubiai reikia.....