aciu
nu nervai jau man nelaiko...nera objektyvo tai negalejo iskart parasyti, kad neturi, jau savaitgali Vilbroje buciau nusipirkusi
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 16:21)
aciu
nu nervai jau man nelaiko...nera objektyvo tai negalejo iskart parasyti, kad neturi, jau savaitgali Vilbroje buciau nusipirkusi
tokia jau foto parduotuviu politika, nervuoti ir priversti laukti.
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 16:21)
aciu
nu nesinervuok taip, savaite daugiau su objketyvu, savaite maziau. ar tau vestuves kokios uzsakytos kabo?
QUOTE(westa @ 2008 01 20, 23:48)
peržiūrėjau foto.. inc man visai ne tokia pasirodė , kaip autoportrete auto ji tokia griežta .. inc dukriukas kažkodėl vietomis panaši į avytess sesutę
nuotraukos gi gerai moka meluoti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 10:38)
tai tu ir juokis į sveikatą! tavoji šypsena tiesiog neatsiejama nuo tavęs..
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 21, 14:24)
Isiamzinom meno kurinyje:)
man patinka. tikrai įspūdingas ir įsimintinas kadras
vvvvv, man j/b geriau. sakyčiau, man pirmosios kadravimas labiau patika, bet antrojoje tos akytės labai gerai. ji gaunasi daug dramatiškesnė ir atrodo lyg sektų žvilgsniu pavymui...
Puriena, nea bent jau man labai paplaukę atrodo ir dar dangus padegęs gerokai
Peppi, man jb geriau, bet, žinai, man tie laidai ir namai tolumoje maišo. na nebent norėjai tuos du planus sugretinti, tada jau reiktų paieškot kaip kitaip pateikt šią mintį
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 21, 15:43)
dar labai norejau paklausti kam uzkliuvo kadravimas
ziuriu man siuo klausimu matyt dar iki patobulejimo labai toli
gal padetumet, bent zodziais.... kaip mazdaug isivaziduojat.....
kas taip kliuna... poza, rakursas, zemumas ar dar kas...
ziuriu man siuo klausimu matyt dar iki patobulejimo labai toli
gal padetumet, bent zodziais.... kaip mazdaug isivaziduojat.....
kas taip kliuna... poza, rakursas, zemumas ar dar kas...
zinok man ir paciai su kadravimu ui, kaip sunku, bet noreciau daugiau erdves. turbut paciai neiseitu ir lele ir erdve parodyti, bet vis prisimenu Desiree zuikuti parke - ten ir zuikis matesi ir erdves daug buvo. Vat tavo lelei bent puses tos erdves noreciau - tikiu, kad visviena matytusi ir kad ispurvinta, ir kad bet kaip numesta , bet labiau apleista ir vienisa butu.
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 15:59)
žudynių nereikia, bet labai smalsu paliko..
tu su Karoliniskem nieko bendro neturi?
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 21, 16:38)
nu nesinervuok taip, savaite daugiau su objketyvu, savaite maziau. ar tau vestuves kokios uzsakytos kabo?
ne, niekas nekabo bet tiesiog labai jau seniai ta objektyva nusiziurejusi, tai viena nesigaudavo, dabar va su tom internetinem parduotuvem grybas...
as jau kai islaukiu savo tai nebesinori ne minutes ilgiau laukti moteris gi esu, nu
ladna, busiu drasi ir parodysiu viena kadra is nemokamai fotografuotu vestuviu
labai nesuvalgykit prasau
QUOTE(inc @ 2008 01 21, 16:58)
Peppi, man jb geriau, bet, žinai, man tie laidai ir namai tolumoje maišo. na nebent norėjai tuos du planus sugretinti, tada jau reiktų paieškot kaip kitaip pateikt šią mintį
norejau sugretinti bet tiek jau to...pro langa tik tokiu rakursu isejo
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 17:13)
zinok man ir paciai su kadravimu ui, kaip sunku, bet noreciau daugiau erdves. turbut paciai neiseitu ir lele ir erdve parodyti, bet vis prisimenu Desiree zuikuti parke - ten ir zuikis matesi ir erdves daug buvo. Vat tavo lelei bent puses tos erdves noreciau - tikiu, kad visviena matytusi ir kad ispurvinta, ir kad bet kaip numesta , bet labiau apleista ir vienisa butu.
tik tiek, kad ten maksimoj apsiperku
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 21, 17:13)
ji neturi
QUOTE(latoya @ 2008 01 21, 15:40)
beje as vakar tave maciau manau, su fotiku ir berniuku, nusileidus nuo zemaiciu kalno, prie naujo grafiti...ar ten tu buvai????
Taip aš ten blaškiausi. Tas naujas grafiti taip akį patraukė. Bet nieko ten doro aš ir nenufotkinau. Man taip patinka sekmadieniais fotkinti - miestas apytuštis
Va, viena iš tos vietos
QUOTE(peppi @ 2008 01 21, 17:15)
ladna, busiu drasi ir parodysiu viena kadra is nemokamai fotografuotu vestuviu
nevalgysim, ale reik tokiam reikalui platesnio kampo ir taskas
QUOTE(sayonara @ 2008 01 21, 17:15)
tik tiek, kad ten maksimoj apsiperku
Bene ten ir buvom susitike
Labas visoms. Bruksteliu, kad nepamanytumet jog turedamas kazkokiu negeru minciu nusprendziau pasislepti. Bet nepazadu, kad daznai vaidensiuos, nes nespeju sekti jusu bendravimo (darbe reikia dirbti, o ne forumuose mirkti...). Daznai neturiu ir ka naudingo pasakyti.
inc> nesvarbu, kad apie fotografija nepakalbejom. Kam kalbet, jei galima tiesiog imt ir fotografuot. Nors jei yra kokiu rupesciu - prasom, spresim bendrom jegom.
sayonara> ispudinga, kad tampaisi juostini, 40D 'bandura' ir dar ta zavu jaunikaiti ant ranku. Man nebelieka 'atmazu' kasdien nesinesioti savo kompaktiskojo pentaxiuko.
bitemaja ir Opa> apsiejom be dideliu bendravimu, bet labai susildet visa kompanija. Super.
inc> nesvarbu, kad apie fotografija nepakalbejom. Kam kalbet, jei galima tiesiog imt ir fotografuot. Nors jei yra kokiu rupesciu - prasom, spresim bendrom jegom.
sayonara> ispudinga, kad tampaisi juostini, 40D 'bandura' ir dar ta zavu jaunikaiti ant ranku. Man nebelieka 'atmazu' kasdien nesinesioti savo kompaktiskojo pentaxiuko.
bitemaja ir Opa> apsiejom be dideliu bendravimu, bet labai susildet visa kompanija. Super.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 21, 17:17)
Taip aš ten blaškiausi. Tas naujas grafiti taip akį patraukė. Bet nieko ten doro aš ir nenufotkinau. Man taip patinka sekmadieniais fotkinti - miestas apytuštis
Va, viena iš tos vietos
Va, viena iš tos vietos
Man patinka